ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 394
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден, мила Лисичке. Много здраве и щастие на цялото ти семейство и на всички които обичаш. Чаках с нетърпение денят на изненадата:)))
 Радвам се , че съм една от вас мами. Hug

# 76
Отправям поздрав към вас с една от многото повдигащи духа и настроението ми песни...
Надявам се и вашия ден да започне така хубаво и усмихнато както започна моя Mr. Green

# 77
Фокси  честит рожден ден и много здраве и живот изпълнен само с хубави моменти  bouquet  bouquet  bouquet.
аз по късно ще се отчета че сега се приготвям за консултацията на малката. Grinning

# 78
Еееее, с това парче ме уцели направо в десятката Wink Много любимо Heart Eyes

# 79

Фокси, ЧРД, пожелавам ти много здраве и късмет и винаги да си обичана и обгрижвана от мъжете вкъщи  bouquet

# 80
Фокси, честит ти рожден ден. Желая ти да имаш всичко, което не се купува с пари и пари за да си купиш всичко останало!

За съжаление моят принос към подаръка остана отделен в преградката на портмонето, където го сложих щом изтеглих дългоочакваното майчинство. Така и не сколасах в петък и понеделник сутрин да стигна до банката, съжалявам!  Cry Embarassed
Ооох, Ралица пак реве, много е крива тези дни.  Rolling Eyes

# 81
  • София
Вержи, честит рожден ден!!!

Пожелавам ти да си все така усмихната, добра и много, много щастлива, много здраве на 4-членното семейство, много любов и задружност, много красиви мигове и да те слушат мъжете вкъщи, само една дама си имат все пак Simple Smile))  Hug Hug Hug Странно, не сме се виждали, а все едно си една от най-близките ми приятелки, знаеш ли защо, защото си искрена и раздаваща се, бъди все такава, доброто рано или късно се връща  Hug

Момичетаааа, аз към 10:30 ще тръгна, ама кога ще стигна не знам, та ако не намеря никого на входа на Витошка, ще ви притеснявам по телефонааа, Мечи, на теб ще звъня, че съм сигурна, че ще си там Simple Smile

# 82
Фокси, Честит рожден ден!  newsm38 newsm59 nbirthday happy bd bdbaloni baloniЖелая ти от всички хубави неща в живота, на теб да се случват най-много! Да си жива и здрава, да ти е много щастливо семейството!

# 83

"Happy birthday to youuuuuuu,
  Happy birthday to youuuuuuu!
  Happy birthday, dear FOXYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!
  Happy birthday to youuuuuuuuuuuu!!!"
smile3514 smile3533 newsm51

Фоксуке, голяма да пораснеш и много да слушаш/да те слушат Гошко и Наско!!!!  Hug

Деси06, страхотно изглежда апартаментчето в Несебър!! Аз много го харесвам този град - особено старата част  Heart Eyes Последно ходихме на плаж там преди 2-3 години и на мен мнооого ми хареса, а имай предвид, че не съм много-много по слънцето. Хубаво да си изкарате там! А за пюренцата и консервирането им - претърпях крах!!!  ooooh! Реших да отворя едно бурканче и да видя какво е станало - ми нищо не е станало! Не знам защо, дали не съм варила достатъчно бурканчетата  newsm78 Ще прочета още малко по темата и ще споделя. Добре поне, че малко бях направила.

к.пенкова, чух, че паднала забраната за воденето на дечица и в търновското Метро, но не сме ходили с Дара там. Ама няма проблем - аз ще гледам бебонси  Wink Какво ще кажеш да си спретнем една търновска срещичка утре? Ще намериш ли време?

Хайде, сладурки, аз отивам да шеткам  1ironing newsm28  food002

# 84
За Метро: може ли човек да влезе и да пазарува , ако няма фирма?
Мама Пети, ти кога ще дойдеш? Нали сме комшийки. Ще се разхождаме из жегите заедно.

# 85
# 86
Честит рожден ден!Фокси.
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Вчера неможах пак да дойда на срещата, но ни бяха спрели асансьора и нямаше как да сваля количката 7 етажа надолу с беба  #Cussing out-егати каръка така се бях нагласила, но сутринта-изненада.Дано др.път да успея.
А сега и да ви се оплача, какво направи вчера милото, направо щях удар да получа-удари главичката на мънинка в асансьора(който пуснаха следобед-по-добре да не бяха) беше я качил на рамото си и тя много се радваше, но реши че разтоянието достатъчно високо и само като видях къде отива главичката-така се извиках, че сигурно чак на 8 етаж са ме чули и слава богу че се усети навреме и се наведе и само малко се лизна на желязото-даже и червено не й стана, но докато я свали и видя че нищо й няма щях направо да припадна и като ревна бебка-милото ми, бързо й мина, но много се изплашихме, реших нищо да не кажа да не го упреквам, че и без това не му беше добре, но повече няма да я качи така в асансьора-има забрана-само навън.
Хубав ден на всички и най-вече на ФОКСИ.
Хубав ден на всички.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 09:34 от zitka

# 87
Добро утро, дами!
За МЕТРО - вчера ходихме в Старозагорското, влязохме с Крисето, но го бяхме сложили в столчето за колата. На входа ме накараха да попълня декларация, че поемам абсолютно цялата отговорност за детето си, ако нещо му се случи в магазина  Rolling Eyes .

Фокси, аз пак да ти пожелая прекрасен ден и весело празнуване, а от утре тръгвай на пазар. Иииии после да се отчетеш с покупките  Mr. Green  ( аз нали съм си любопитка  Embarassed)   Hug

# 88
Добро утро, дами!
За МЕТРО - вчера ходихме в Старозагорското, влязохме с Крисето, но го бяхме сложили в столчето за колата. На входа ме накараха да попълня декларация, че поемам абсолютно цялата отговорност за детето си, ако нещо му се случи в магазина  Rolling Eyes .

Фокси, аз пак да ти пожелая прекрасен ден и весело празнуване, а от утре тръгвай на пазар. Иииии после да се отчетеш с покупките  Mr. Green  ( аз нали съм си любопитка  Embarassed)   Hug

ааа,аз вече  си направих подаръка...купих се един панталон,който отдавна си бях заплюла,една блузка за мойто мъжле и смятам днес да купим нещо за беби...с останалото (а то хич не е малко) ще дойдем на срещата...
Много ви благодаря! Просто нямам думи за жеста,който направихте....И в това число включвам всички,които са имали желанието да го направят.За мен беше изключително важно самото внимание от ваша страна...
 Hug

# 89
И в бургаското Метро  пускат с деца,без значение дали в столче или количка.Това обаче е от скоро.На входа има бележки,че родителите носят отговорност за детето ако го зкарат.Нищо не се попълва.

На празнуващите днес дечица,желая много усмивки и едно слънчево детство!

Фокси,изхарчи си парите както ти е кеф на теб - нали са за това - да ти доставят удоволствие!А за червеношийка пусни и снимка да те види  hahaha Joy нали е любопитка Laughing ( майтап си правя,дано не се обиди )

Зитка,успя да си изкараш акъла  Sad Важното е,че сте без последствия за детето.

Общи условия

Активация на акаунт