ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 380
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
Брей, кога успя да напазаруваш! Бравос! Много е хубава първата придобивка!  newsm10
naiema, не се сърдя!  newsm62

# 106
  • пак там
Фоксуно, и от нас с Енчо честит рожден ден!  newsm59  ura Tada С пожелания за сбъдване на всичките ти мечти!

# 107
Карбо, Гал, при мен положението със запушванията е абсолютно същото - всяка вечер съм със запушване на недащната гърда, и по време на нощните яденета давам първо нея и на сутринта съм ОК, ама превантивно удрям преди лягане и по 1 Лецитин  Peace
Писче, много хубави снимки, много сте сладки всичките  Hug
Фокси, много се радвам че те зарадвахме макар и малко, а панталона е супер, ама то на хубав човек всичко му стои страхотно, за корема (или по-точно за липсата на такъв) няма да коментирам  #Crazy #Crazy  #Crazy

Току що пристигна столчето, ама е още в кашона, чакаме тати да дойде и да го сглоби, после снимков материал, а Креми, другата част от поръчката предполагам че ще дойде до края на седмицата, разделили са поръчката на 2 части и втората пратка е изпратена по-късно, така че скоро ще се видим май Wink, хем ще срещнем най-фината дама във форума с един от най-"мускулестите" мъже  Joy 

# 108
Гал,как ще ти се обидя,бе,душа Hug Не съм толкова тесногръда.Приемам смешки  и/или забележки всякакви Mr. Green

Аз обаче искам да споделя нещо,което ми стои като буца в гърлото...От сутринта не съм пуснала телефона от ръката си.Обадиха ми се мноооого хора и съм много щастлива от този факт.Дори се чух с хора,за които не съм предполагала,че ми знаят рождения ден...Кофти ми е обаче,че собствения ми брат не се обажда.Аз ви бях писала преди,че сме скарани,по-точно те ни се сърдят за една супер глупост,за която дори нямам вина,ама..както и да е..Просто ми става мъчно,че дори и днес не преглътва гордостта си и не пише поне един смс... Sad

Гери,ама моля ти се...погледни своя корем...къде го виждаш????

# 109
Вержи, честит рожден ден,желая ти всички желания който имаш да ги осъществиш Hug Hug Hug,

Мартеничка,много мерси за  това предупреждение да не правя пюрета сама...ама ако стане ще споделиш ...нали Hug

# 110
Фокси, извинИте, ВИЕ сте с близнаци  preggo   love001

# 111
Гери, а от лецитина не спира ли млекопроизводството  newsm78

Фокси, денят още не е минал, може да се пречупи  Wink Ако пък ви позволява ситуацията (не знам доколко сериозен е проблемът) драсни му ти два реда да стопите леда тъкмо днес  Simple Smile

# 112
Аз знам че е за разграждане на мастни натрупвания, а зелевият лист намалява лактацията, да ти кажа честно явно не, при положение че Гоги наддава по 1 кг на месец, а аз честичко го пия  Peace

# 113
  • Варна
Някой ще ми прати ли паролката на лс, pleaseeeeee
И да ви покажа как се радваме на новата придобивка: гърнето!!! Дано с такова желание си го полва и занапред  Praynig Е, вярно че точно преди да го пробваме се бяхме из....али на папмпито, ама следващият път може да нацелим. Та аз смятам малко по малко да я пробвам вече.......

# 114
riccie много хитро начинание си предприела.
От кога  еудачно децата да се слагат на гърне?

# 115
  • Пловдив
и аз ще я слагам рано на гърне.знам,че за да се слагат трябва да седят стабилно,което за всяко дете е различно като време.

нашата още не я слагам седнала и още ни е рано за гърне

# 116
  • Варна
ами вярно е че трябва да стоят стабилно, но аз търсих гърне с по-висока облегалка. И се оказа че Поли стои доста стабилно в него. А и аз ще я придържам разбира се  Peace Пети мерси за паролката  Hug

# 117
  • Бургас
Браво riccie, и аз смятам от другия месец да я пробвам на гърне. Още не съм купила - има ли нещо, за което да гледам, да имам предпочитания, или...

Фокси, честит рожден ден!

# 118
  • Варна
ами моите предпочитания бяха да е сравнително малко, защото сме дребнички и да има облегалка. От това което гледах по магазините на Чико най ми прилегна. То няма и кой знае какви модели де.

# 119
Току що пристигна столчето, ама е още в кашона, чакаме тати да дойде и да го сглоби, после снимков материал, а Креми, другата част от поръчката предполагам че ще дойде до края на седмицата, разделили са поръчката на 2 части и втората пратка е изпратена по-късно, така че скоро ще се видим май Wink, хем ще срещнем най-фината дама във форума с един от най-"мускулестите" мъже  Joy 

Гери, аз не бързам. Ще се обадиш като пристигне. И на мен ми любопитно да ги съберем двамата бебоци.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт