В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 727
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
За плуване разбрах, че имало в Арпезос, но повече подробности не знам.

# 736
Уроци по плуване има в Арпезос, да. Питайте на касата на басейна. Уроци по английски - зависи, дали искате децата ви групово да ходят на уроци или индивидуално. Академии - има.
НЕ препоръчвам училище Европа. Crossing Arms Много разочарована останах от отношението на директорката. За Аскора съм чувала хубави неща - там са преподаватели ветерани.
Из града има лепнати обяви за частни уроци по английски. Но за предучилищна ви трябва начален педагог със специализация "английски език". Питайте кой преподавател какво образование и опит има и оставете детето ви само да си каже дали му е интересно в час или не. Искайте пробен час.  Peace И, само да вметна, 5 лв на час е все още тенденцията в Кърджали.  Whistling
Ако някой се интересува от уроци по испански до ниво C2 да си запише телефона ми. Аз съм с испанско образование.  bowuu

# 737
Мами, очен лекар за бебчо да ми препоръчате? Почна се сезонът на алергиите...  Sad

# 738
Мами, очен лекар за бебчо да ми препоръчате? Почна се сезонът на алергиите...  Sad
Д-р Милушева.

# 739
Мерси, лисичка! Grinning Случи се д-р Панайотов на смяна в поликлиниката. Много любезен и внимателен. Станаха бързо аверчета с бебчо, който рева само първите 30 секунди като влязохме в кабинета, така че бих го препоръчала.  Peace

# 740
Добро утро и от мен. Нова съм както в града , така и във форума. Казвам се Иви и съм бременна в средата на пети месец. Момиченце Simple Smile Искам да ви попитам от къде мога да си набавя информация за самата клинина и отделение по раждане ? Изобщо как протича всичко тук , в тази клиника ?
Надявам се и да ме примете във вашата общност Simple Smile

# 741
Ами, добре дошла, Иви! За родилното в Кърджали изписахме много вече, кой колкото имаше да се оплаква се оплака...  Grinning ако се върнеш някои страници назад в темата и прочетеш коментарите, можеш да добиеш някаква представа. С други думи "който може бяга да ражда в Пловдив", ама то всичко е на късмет, де.  Peace Ако се интересуваш от конкретна информация, можеш и до там да отидеш, тъкмо да видиш каква е обстановката... Пожелавам ти лека и приятна бременност! Наслаждавай се на паркове и
Скрит текст:
закусвалнята на НАП (чисто и подредено и най-важното - вкусно и много разнообразно за бебето). (Извинете ме за рекламата, ама им бях фенка докато бях бременна и нямаше кой да ми готви и чисти вкъщи)  Mr. Green

# 742
Момичета дайте предложение за празнуване на детски рожден ден?

# 743
Ако е за първата годинка най-добре вкъщи. Да знаеш, че храната и леглото са ти под ръка... Grinning Ние се събрахме 7-8 човека, хапнахме по една пица и по торта. Бебчо през това време беше зает да си разглежда подаръците и да опознава гостите. Детски песнички му пуснахме на компютъра и така... без много дандания и харчове...  Grinning

# 744
  • Германия
Момичета дайте предложение за празнуване на детски рожден ден?
Ние нашия го правихме в Меацата. Беше лятото и беше топло, така че бяхме отвън. Изкарахме добре, а и има детски кът с люлки, в случай че има повече деца.

# 745
Здравейте, искам да попитам някой ходил ли е на алерголога в Кърджали, който работи  в болницата? Като отидеш при него прави ли стандартния тест за алергии с боцканията, назначава ли някакво лечение? Или само диагноза и толкоз?

# 746
venedik , ние ходихме при този ,който идва от Смолян ако не ме лъже паметта.
Висяли сме пред кабинета по 2+ часа ,в крайна сметка нито изследвания направи ,нито нищо.
Препоръчвам в Пловдив да отидете.

# 747
  • Кърджали
И аз съм ходила тук в болницата при тоя който идва от Смолян. Направи там стандартния тест /че аз съм с алергична астма/, беше предписал и лечение. Мислих да направя по-подробно, с повече алергени, но забременях и изследването и лечението останаха за по-нататък....

# 748
Някой дали има номера на Емито(козметичката) зад Кауфланд ?  Praynig

# 749
Александра, да ти е честито новото човече!  Flutter Сега се загледах в аватара... Ако можеш, разкажи по-подробно как е минало всичко. Понеже прочетох, че първия път си родила със секцио, искам да отбележа, че Николов се изрази при оплакване от моя страна, че "следващия път ще трябва да ни помолите" за нормално раждане след секцио... (Казах му, че следващия път искам да раждам аз) Grinning

Ванче, пускай новата тема, че ще ни заключат скоро...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт