В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 789
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Аз бих искала да помогнете със съвет , от къде да купя хубав матрак за детското легло. Искам да го видя , да го пипна не ми се поръчва през и-нет.

# 556
Аз бих искала да помогнете със съвет , от къде да купя хубав матрак за детското легло. Искам да го видя , да го пипна не ми се поръчва през и-нет.

Детска борса Хит в Байкал или Мебелна борса Зори. На Тед детските не стават. Ако говориш за детско легло. За стандартни единични можеш да обиколиш мебелните магазини. Аз препоръчвам матраците на Нани. Последно си купихме на Тед Фаворит С и въпреки, че го пробвах в магазина, това, което ни доставиха не беше много изрядно.

Другият вариант е да си направиш една разходка до Хасково. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 12:25 от amy_nka

# 557
  • Кърджали
Дайте препоръка за ортопед в Кърджали? Едно време, когато бях ученичка, ги знаех всичките, но сега като не ми се е налагало, идея си нямам.
Искам Да заведа щерката, защото имам съмнение, че и тя като мен има мъртва кост. Засега ми е необходимо само да  го потвърдят или отхвърлят. За операции не мисля. Ако имам възможност, ще я водя в Пловдив или София, но в момента съм притисната финансово, затова остана вариант само тука да я прегледат.

# 558
Препоръчвам д-р Асен Грънчаров с две ръце. Кабинетът му е срещу Аптека Марешки.

# 559
Здравейте дами:D
Къде мога да продупча ушичките на малките. Предпочитам да е медицинско лице. Ще съм ви благодарна за всякакви отзиви и препоръки    bouquet
Хубав ден  Hug

# 560
  • Германия
В поликлиниката при уши, нос и гърло.  Peace

# 561
Тъкмо се чудех само един ортопед ли има в Кърджали. Нашата педиатърка ни изпраща при Пасев в Байкал, ама още не сме ходили, та благодаря за инфото.  Peace

# 562
В поликлиниката при уши, нос и гърло.  Peace

Благодаря Hug
Може ли малко повече подробности, тъй като не съм от града и нямам представа кого да потърся и къде по-точно в поликлиниката. Ако може и повече подробности как процедират - записва ли се час предварително и изписват ли нещо за мазане след това. На място ли се заплаща или на регистратура?  Peace

# 563
  • Германия
Не знам,  аз отидох в Хасково и я пробиха моята на момента, но по-добре със записан час.  Peace

# 564
Тъкмо се чудех само един ортопед ли има в Кърджали. Нашата педиатърка ни изпраща при Пасев в Байкал, ама още не сме ходили, та благодаря за инфото.  Peace
Пасев е добър,помогна на дъщеря ми,когато беше на 7-8 месеца и й се измъкна ръката  Peace

# 565
Мами от Кърджали има ли?

# 566
Мами от Кърджали има ли?

Whaasup

newsm23, бяхме при д-р Асен Грънчаров. Човекът е пич! Препоръчвам и аз. Изнесе ни супер лекция относно какво е луксация.  На бебчо му беше супер спокойно в кабинета - няма чакане, няма жеги, няма миризми ( Rolling Eyes). Даже още щом излязохме от прегледа веднага заспа.   Peace

# 567
Искам да се оплача от гинеколога д-р Николай Христов Николов - не съм срещала толкова студен и безинтересен лекар през живота си, бях записана при него за следене на бременността си, в началото си мислех че само с мен така се държи, но и с другите си пациенти не е бил по различен, та до седмия месец едвам издържах и се отписах.

# 568
venedik +1  Peace
Нашето семейство има лош спомен от него ... изтърва бебе в 9-ти месец.

# 569
  • Кърджали
venedik, аз с първата ми бременност бях при него. Много добър, много хвален. Разочаровах се. Имах чувството, че съм банкомат. Съвсем ясно усетих отношението му когато отказах да правя едно от тези препоръчителни но не и задължителни изследвания.
Имам познати, които са доволни от него. Но сега с втората ми бременност не го включих в сметките си. Все едно не съществува

Общи условия

Активация на акаунт