Боядисване на косата по време на бременност

• 31 018
  • 166
  •   1
Отговори
# 105
Боядисването на косата по време на бремненност е опасно за плода и е добре да се избягва по възможност.

# 106
Web Mama, това само в БГ съм го чувала. С какво е опасно за плода? А и не помня да съм виждала по опаковките на бои за коси надпис: да не се ползва при бременност.

# 107
  • София
Аз повече от суеверие не се боядисвах първите три месеца от бремеността. Само изчаках да вляза в 4-ият и веднага отидох  на фризьор да ме боядиса, но проблема беше, че не ме хвана много добре боята. Според фризьорката ми по време на бременността се увеличават хормоните, това влияе на структурата на косата и поносимостта и усвояемостта на съставките на боята.
Други мами имали ли са същият проблем?

# 108
Web Mama, това само в БГ съм го чувала. С какво е опасно за плода? А и не помня да съм виждала по опаковките на бои за коси надпис: да не се ползва при бременност.

Ти може да не си виждала, но тия химии вътре са абсолютни л....а и колкото и да не ти се вярва оказват влияние.

# 109
Подстригвах се, боядисвах се и си правих кичури през цялата бременност и имам здраво дете.

# 110
Разбира се, че се боядисвах Peace

# 111
Не не смятам, че ще навреди. Всеки път се чудя от къде идват тези глупави "поверия".
По време на бременността си се боядисвах, подстригвах, епилирах и всички други нормални и елементарни поддръжки по външността си. Това са суеверия,но ми е странно от къде идват и каква им е целта - да държат по къщята неподдържани, бременни жени ли, що ли?!

# 112
Боядисвах се и се подстригвах

# 113
Разбира се, че се боядисвах Peace
И аз  Peace

# 114
  • София
с първата бременност отидох да се подстрижа и попитах за боята. Фризьорката ми каза можеш да се боядисваш без никакъв проблем през цялата бременност Peace Единствената разлика беше че ме боядисваше и ме пращаше да стоя отвън, беше лято, за да не вдишвам и да не ми става лошо.
Боядисвайте се смело, няма да ходим като разплетени кошници като сме бременни  Peace

# 115
като четох всички мнения тук и аз реших да се боядисам:) оформих си старата прическа и сега съм готова за голямата среща! Grinning

# 116
  • Пловдив
Боядисвах се с безамонячна боя.

# 117
  • Home is where the heart is...
Боядисвах се (с възможно най-светло русо), а косата ми растеше ужасно бързо. Не съм имала никакви проблеми.  Peace

# 118
  • Пловдив
Аз също се боядисах в начална бременност , но после спрях .Има доста безвредни бои и на виждам проблем да продължиш да се боядисваш.

# 119
Боядисвах се постоянно,не смятам че има проблем вече имам два резултата Naughty

Общи условия

Активация на акаунт