Боядисване на косата по време на бременност

• 31 014
  • 166
  •   1
Отговори
# 120
Според мен може би наистина е по-добре да се въздържаме от боядисване на косата по време на бременност, освен ако не е естетически наложащо. Laughing

# 121
Аз си правих кичури, фризьорката ми каза, че няма да опира скалпа, бебка се роди жива и здрава. Simple Smile

# 122
Доколкото знам по време на бременност по трудно се хваща боята на косата, иначе не смятам че е вредно, особено след като вече има безамонячни бои, бои на рестителна основа и т.н

# 123
  • до една звездичка
Боядисвала съм я и съм се подстригвала без притеснение.

# 124
  • На тиха улица
Боядисвах се редовно, нямах проблеми с покритието или миризмата.Детето ми няма последствия от мойто боядисване.Чудни са ми тези питания...аз не съм виждала неподдържана жена заради бременност.

# 125
И аз съм се боядисвала и не съм имала проблеми

# 126
  • София
Аз се боядисвам всеки месец, защото от много млада имам бели коси Simple Smile Много ми беше съвестно, но се разрових и открих хубава безамонячна боя, която е на растителна основа. Сега по Биомагазините открих, че има и още по-щадящи бои, които ми звучат съвсем безвредно! Иначе всичко оказва влияние - козметиката, която се ползва по време на бременност е много важна, за съжаление хубавата и невредяща е и доста по-скъпичка, но това е положението:)

# 127
Аз не посмях да се боядисам,не заради нещо друго ,а понеже не ми понася миризмата на боя.Повдига ми се от тази миризма и без да съм бременна.Добре ,че съм с тъмно кестенява коса и се боядисвам черна,та не ми личи много.

# 128
  • Варна
Боядисвах се доста често

# 129
Не съм се боядисвала, но ако ползваш хубави бои не мисля, че има проблем  Peace

# 130
В началото на бременността имах проблеми и затова бях решила докато не се стабилизират нещата да не се боядисвам, ей така за всеки случай (по принцип не мисля, че е вредно за плода). Стигна се до там, че докторката ми каза "Гергана, мисля, че  екрайно време да се боядисаш" Simple Smile
Всеки си усеща нещата по различен начин, ако се боядисаш и после всеки ден се притесняваш дали не си навредила на бебето с това, по-добре недей Simple Smile Иначе определено не виждам проблем Peace

ПП Моята бивша фризьорка беше работила до последно като бременна, детенцето й е живо и здраво, все така да е Simple Smile

# 131
И аз се боядисвах и нищо му няма на бебчо.Между другото бях като теб-с тъмна коса и се боядисвах руса.В 7-8 месец се боядисах фрапиращо черна.А ти замисляля ли си се,че след раждане няма много опции за поддръжка на руса коса??? Naughty Имай го впредвид,и аз затова се потъмних Laughing

# 132
Аз си направих светли кичури
още в началото на бременността .
Не е имало проблеми. Wink

# 133
Доколкото знам по време на бременност по трудно се хваща боята на косата, иначе не смятам че е вредно, особено след като вече има безамонячни бои, бои на рестителна основа и т.н
да,това наистина е така,и не само по-трудно но и изжрания цвят става по-тъмен,поне при мен,взех си огнно червено но стана почти махагон.

# 134
Не смятам ,че има последици за бебчо . А и не си се представям 9 месеца да ходя като баница с 25 яйца  и корени 4 пръста  ooooh! #Crazy Не съм суетна ,но определено не харесвам бременни мами изоставили себе си без прическа ,грим хубав тоалет ,мазно и пъпчиво лице Naughty

Общи условия

Активация на акаунт