МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

• 15 541
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Много хубави снимки на РАличка доста се е забавлявала на морето Simple Smile

newsm10 Много хубаво снимки, Мая! Брави и на вашите, добре се спарвят с фотоапарата! А рали каква е чаровница няма да коментирам, то е ясно Heart Eyes

# 211
Здравейте, ние се завърнахме миналата нощ, вчера ми беше първия работен ден след отпуската и още не мога да си наредя къщата и да оправя багажа. А и в работата ме чакат много, много задължения.

Гери, много съжалявам за случилото се. Моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose  Не можах да сдържа сълзите си като прочетох. И много се радвам за добрата новина. Нека малката Дара расте здраво и щастливо дете!

Уини, имаш и нашите палци  Hug  Praynig

Благодаря ви за прекрасните пожелания, които сте ми отправили! Отпразнувах го на едно от най-обичните от мен места, с най-обичните от мен хора  Grinning

На Калина снощи (като й миех косата) открих зад едното ухо една не много малка подутина. При допир/натиск я боли. Други оплаквания не съм забелязала да има. Докторката ни е в отпуска и след работа ще я водим при който я замества. Дано не е нещо сериозно, защото честно казано се изплаших.

За сега толкова, че работата ме чака и направо  Crazy

# 212
  • София
Лили, добре завърнали се лек ден и дано не е нещо сериозно с Калина.

# 213
Лили, добре дошли  Hug Пиша набързо за това, което си забелязала при Калинчето. На Кари като беше на годинка открихме точно така подутина зад ушето и се оказа, че е възпаление на вътрешното ухо и й правиха операция спешно. Моят съвет е да я заведеш на добър УНГ специалист  Peace Надявам се да е малкия дявол при вас и да не се налага да се стига чак до там, както при нас  Praynig Последно да кажа, че подутината на Кари почти не я болеше, но ми обясниха, че е притиснала някакв нерв, затова не я боли  Rolling Eyes

Мая, не мога да се нагледам на тази сладка морска русалка Рали. Явно децата по морето наистина много растат  Mr. Green  Heart Eyes

# 214
Лили,дано наистина не е нищо сериозно!
Изпитвам ужас от всякакви болести! Вчера като разчиствах из вкъщи,изхвърлих огромна купчина с рецепти за лекарства на Бети от мин.година за 2та месеца,в които бяхме в Норвегия!направо се ужасих!Отново!

Явно децата по морето наистина много растат  Mr. Green  Heart Eyes
За потвърждаване,след морето сме с 2 см. по-високи - вече 98см! Crazy

# 215
  • Пловдив Белащица
...

Какво правите вие  Crazy Изобщо не се шегувате  Heart Eyes

# 216
Ох,Васе,направо понякога ми е неудобно,че хората я мислят за голямо дете,а тя е на 2г.4м. Embarassed
Личната ни лекарка като я видя миналата седмица се ококори  Shocked
А в яслата директорката разказа как миналата година имало едно такова дете и майките минавали и казвали -"Гледай в яслата какви големи деца взимат,а нашите не ги приемат" Mr. Green

http://www.dailymotion.com/user/SunshineMery/video/xa4n2k_2-godi … -beach-tat_people
Ето едно клипче,в което не вали дъжд!  grinning039

# 217
Мери, мерси за морското настроение Simple Smile

Хора, вижте на каква тема попаднах, не знам какво да кажа Shocked http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419322.0

# 218
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Наистина потресаващо!

# 219
Наистина потресаващо!
Shocked Shocked Shocked
Не е истина!Боже,Боже!
Като знам какво безгрижно детство съм имала,ми е адски тъпо,че нашите деца никога няма да имат такова!Не знам къде трябва да живееш,за да имаш спокоен живот,без простотиите на съвременния живот! Tired

# 220
  • Пловдив
И Рали е с 2 см. по-висока, но не можем да ви гоним, сега е 91,2. Благодаря за комплиментите за момиченцето ми. В момента е облякла нощницата ми и се врътка, че била с бална рокля, повлияна от последната приказка за Пепеляшка, която четем  Mr. Green Напоследък задава много въпроси и голяма логика вкарва. Има рана на ръчичката и снощи й показвам, че и аз имам, а тя: "Рали има раничка, мама има раничка, значи само момичетата имат рани"  Laughing
Лили, стискам палци да не е нещо сериозно.
Мери, аз не споменах, но разгледах снимките ви, страхотна е Бети, а и ти изглеждаш много добре  Laughing

# 221
 Момичета "събудих се на 30"   Laughing,а пък мъжа до мен на 35 hahaha и черпя за това и си пожелавам да сме здрави,че здрави  Grinning

# 222
  • София
Дан, да сте живи и здрави, много да се обичате и никакви бури в да не клатят лодката ви (и в прекия и преносния смисъл   Hug)

# 223
Дан, да сте живи и здрави, много да се обичате и никакви бури в да не клатят лодката ви (и в прекия и преносния смисъл   Hug)

Много ми хареса пожеланието на Деси и от сърце се присъединявам към него!
Честит Рожден Ден на теб и мъжа ти, Дан Hug

# 224
Лили, ходихте ли на преглед? Пиши какво са казали докторите за Калинчето, когато имаш възможност.

Общи условия

Активация на акаунт