Моята нова КУХНЯ - мечта...

• 11 557
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Превъзбуждай се на воля, само спомени поне още две фирми, че така...  Mr. Green

# 31
Какво да ти кажа, нямам опит в бранша, за първи път ми е да се занимавам с обзавеждане. Споменах Галеро / мебелния салон /, защото има доста интересни неща там, но от там бих се снабдила с аксесоари предимно. Други фирми... А, виж знам и Мебел Дизайн, но след като се разходих в един техен магазин не се впечатлих особено много. И Явор са другите, които изникват в съзнанието ми, но за тях не съм чула добри отзиви... И общо взето май не съм никак запозната. Съжалявам, че изглеждат така нещата, но от моя личен опит или късмет, както искате го наречете, до момента, когато съм се нахвърляла на първото нещо, което ми е грабнало окото, никога не съм съжалявала. Някакси, когато имам огромен избор сякаш започвам да не знам какво искам...  newsm12
Не случайно попитах elena230479 коя фирма е правила нейното обзавеждане, за да мога все пак да имам малък избор. Хем да не е съвсем никакъв, хем да не е огромен...  cheers

# 32
Ние си поръчахме в "ДИАЛОГ"

# 33
Здравей, hris4inka_!
Доволна ли си от кухнята? Пусни снимка да се похвалиш  newsm03
Какви уреди си взе?

# 34
В момента ми я изработват,мога утре да кача само 3D проекта.Уредите за сега са в процес на уточняване.Спряли сме се твърдо на аспиратор декоративен на ФАГОР,пералня със сушилня и сензорни кутлони на същата фирма.Остава само да уточним фурната за което се чудя много дали да не е пак със сензорни или потъващи копчета.Иначе за размерите доидоха в къщи да вземат точните размери а в офиса са много любезни особено едно младо момиче има възхитена съм от нея.Ако нещо друго те интересува питаи.

# 35
Да, разбира се!
Пусни проекта, много ще ми е интресно да го видя. И ако споделиш цената ще е екстра. А ел. уредите вие отделно си ги закупихте...?

# 36
Можеш и отделно да си ги вземеш от където и каквото желаеш ти.Ако вземеш от тях ползваш отстъпка .А цената зависи от много неща .От материал от размери.Но мисля че не скъпо поне са се специализирали само в направата на кухни а не като някои на всичко.Много обикаляхме и питахме мисля че за кухни в Пловдив те са наи-добрите.

# 37
А ти Renitu на какво си се спряла?

# 38
Само, ще има малкии промени при мен, защото аз искам между котлоните и фурната да си имам още свободно пространство, че така малко ме притеснява. Светлите шкафове отгоре пак ще са си светли, но ще са в друх цвят - едно такова бледо лилаво, ама е доста бледо..., че не искам да ми кафенее кухнята. Уредите ще ги взема сигурно и тях от същата фирма, защото ми предлагат пълния комплект, който аз искам от Faber, Nardi, Eurolux с процентна отстъпка. Взеха ми размери на място и те. Ще ми направят и малкото мебели за дневната, че ми е общо помещението. Ще си взема от тях и дивана за дневната, в който направо си се влюбих, но ще ми го направят с други дамаски, за да ми се върже с черно-лилавата кухня.
Сега очаквам утре да ми пратят вече и ценовата оферта за всичките глезотийки.  newsm03
Също и осветителните тела са ми други. Има някакви малки промени, но не са много сериозно, та общо всето ще си ми е нещо такова кухничкатааа  smile3508
Нямам търпение да видя твоята!

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 12:56 от Tatti

# 39
Моята като цветове ще е почти като твоята на картинката долния ред е венге а горния е избран да се направи на компютър от цветовата гама.А иначе дивана разтегателен ли е ?

# 40
Дам, става удобна спалня и е бая големичък. Като за повече гости  Hug

# 41
Как се разпъва и какви са размерите му защото си търсим и ние диван но да е удобен за редовно спане Simple SmileИ каква му е цената?

# 42
Благодаря за изчерпателната информация  Simple Smile Simple Smile ! На мен ми трябват размери 3,10м ,а лежанката да е 1,80м

# 43
Тая фирма трябва да я вземе Рениту за рекламно лице/ако вече не я е взела/ smile3513
Кукло,има други места за такава натрапчива реклама! Просто е очебъркащо ,че си техен човек! Да не е на мъжо ти!!!??? newsm47

# 44
Абе ти някакъв сериозен проблем ли имаш?
Първо - не ми се обръщай на Кукло, лелче!
Второ - не правя реклама, ами си говоря!
Трето - това, че съм си харесала бая неща от тях мисля, че тебе не те грее!
Четвърто - както забелязваш не споменавам името на фирмата, ами си пускам снимки. Ако правех реклама не трябваше ли да споменавам името на фирмата навсякъде?
Мисля, че както ти можеш да си пишеш простотиите наляво и надясно, така и аз мога да си пиша от къде и какво смятам да си купя.
И на всичкото отгоре спрямо изказа ти смея да твърдя, че си абсолютна простакеса!
Ако реша ще си обзаведа целия апартамент от тази фирма и ще пусна още 245524356352103 теми, в които ще си споделя мнението. Изказвам мнения и предположения.
И БИХ ЖЕЛАЛА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПИШЕШ В МОЯТА ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт