Моята нова КУХНЯ - мечта...

• 11 549
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за изчерпателната информация  Simple Smile Simple Smile ! На мен ми трябват размери 3,10м ,а лежанката да е 1,80м
За най-подробна информация е хубаво да се свържеш с младежа, дето ти написах номерчето, че ако дам още някаква информация тук ще ме изядат с парцалите разни хора...
Май е забранено да се споделя и коментира в този сайт  Thinking

# 46
Смях в залата! hahaha hahaha hahaha

# 47
Разбирам, че си нямаш друга работа, но не е необходимо да го правиш обществено достояние... И стига си ми спамила темата... Отворила съм я, за да си говорим за кухни, а не да ми споделяш как във вашия край от република България си комуникирате. Тия обръщения на Кукло са сякаш от някое село и по-точно от най-долнопробната кръчма и не са типични за уважаваща себе си жена!
Хайде със здраве  Hug

# 48
  • София
Линкове към въпросната фирма има в по-голямата част от постингите на потребителката Renitu, както в тази, така и в други теми в този форум.

Обаче модераторите не спят.

Халал да са и няколкото хита на сайта на въпросната фирма, кел файда от некадърно позициониране.

# 49
  • на малък остров в океана
Има тема за кухните и всички въпроси, свързани с проектирането й, 3Д визуализация и други такива се обсъждат там. А накрая и снимки се показват.  Няма нужда от паралелна тема.

# 50
Само не ми става ясно за какво се заядохте всички... Обясних многократно, че просто съм си пуснала тема, в която бих желала да коментираме по темата, а не само да чета недоволствата на някои си от вас. Струва ми се, че нещо се изживявате като модератори самите вие, което не е много адекватно. Форума си има правила и не сте вие тези, които ги определят и налагат. Не мисля, че по някакъв начин съм в разрез с правилата. По-скоро вие до някаква степен сте в разрез, защото до момента има не малко мнения от 2-3 особи, които са offtopic, ако знаете какво значи това разбира се. Но форума си е мястото, където човек може свободно да изразява мнението си по някаква тема. Не говори много хубаво за вас това ваше отношение, защото и вие в някоя тема сте изразили положително мнение за някоя фирма, ама когато го изразявате вие, тогава не е реклама нали и всичко е наред. Но когато го изразява някой друг и е в разрез с вашите разбирания, май доста ви пречи. Интересното е, че е при няколко дами само...
Проблем реално няма... Само вие си създавате предпоставки да се пишат глупости, типично за вечно недоволни жени, на които всичко им пречи...

# 51
  • София
Ох горката  Crazy

# 52
  • Sofia
Не мога да разбера непрестанните опити на разни хора да разиграват потребителите ни.
Странно е, че наглото държание се проявява при първата забележка, а твърденията, че винаги са по правилата на форума са задължителни.
Смешното е, че ако не са агресивно-настъпателни, номерът им може и да мине.
Явно не могат да се сдържат.
Мебели Марини, дали могат да си прочетат условията за реклама в дъното на страницата?
Ако имат неясноти, спокойно могат да ми пишат от нарочно регистрирания си тук профил, който вече имат и който ще оставя още 2 дни.
Авторката на тази тема обаче ще помоля да си почине за една седмица.
А тема за кухни има. Бе напомнено поне двукратно.

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 13:27 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт