Тайната на дългата и здрава коса - 71

• 39 548
  • 294
  •   1
Отговори
# 105

1-во Тази маска предизвиква ли косопад 

Прочетете първия пост поне  ooooh!

# 106
Здравейте, в момента съм намазана със Стимуланта и след малко ще ходя да се къпя.

Досега преглеждах въпросните индийски продукти. Много ми се иска да си взема нещо, даже си избрах.

http://www.amazon.com/Hesh-Pharma-Ancient-Formula-Brahmi/dp/B002 … 39903&sr=1-26 и
http://www.amazon.com/Hesh-Shikakai-Herbal-Hair-200ml/dp/B000JWQ … 39739&sr=1-12.

Бих си го купила за по-бърз растеж, иначе съм доволна от маслата на Икаров.

# 107
Моля за съвет, трябва да купя подарък на една приятелка и като идея съм се спряла на маска за коса, дилемата ми е между Phyto, Rene Furterer или Klorane. И от трите марки съм ползвала само шампоани и балсами и незнам нищо за маските. Принципно косата и е дълга, гъста, с много дебел косъм, и по нейните думи е суха. Ще ви бъда благодарна да ми препоръчате някоя маска.

# 108
Здравейте, в момента съм намазана със Стимуланта и след малко ще ходя да се къпя.
Бих си го купила за по-бърз растеж, иначе съм доволна от маслата на Икаров.

И аз преди малко се намазах със Стимуланта!  Grinning И, понеже ми е за първи път, се радвам да чуя, че си доволна!  Grinning

# 109
  • София
Днес ми пристигнаха ампулите с масло от карите(ший),обаче искам да питам къде да го мажа-в корените или по дължината на косата?

# 110
Kocha91, привет!
Има момичета, които са споделяли, че в началото, когато са започнали да правят маската, са забелязали повече косъмчета да им падат ( ако за този косопад става въпрос ). Не мисля, че ще се влошат нещата при наличие на такъв.
GOSH, не съм ползвала марките.
nadetoXD, какви са тези ампули? Ако е обикновено масло от карите, мажа в корените, ако си е обикновена ампула, пак мажа в корените    Thinking  
Днес си взех Маска за увредена и третирана коса със змийско олио - Lorys. Някой има ли наблюдения върху марката? Имаше още 1.за слаба и накъсана коса с чесън, и 2.овлажняваща плодова - за мекота и блясък, от същата марка.

# 111
  • София
ledenata Това са ампулите  http://www.framar.bg/%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B8-%D0%B2 … -pid30005765.html
Трудно ли го отмиваш от корените?

# 112

Днес си взех Маска за увредена и третирана коса със змийско олио - Lorys. Някой има ли наблюдения върху марката? Имаше още 1.за слаба и накъсана коса с чесън, и 2.овлажняваща плодова - за мекота и блясък, от същата марка.
[/quote]

Аз съм им хвърлила око,затова като ги пробваш кажи стават ли и ако си доволна ще пробвам и аз някоя маска от серията  bouquet

# 113
Трудно ли го отмиваш от корените?
nadetoXD, понякога - по скоро на места, като че ли остава мазничко ( затова за коса го ползвам по рядко ) Tired
По линкчето. което си дала, мисля че това си е чисто масло  Thinking
havens door, ще споделя  Flutter

# 114
  • в моя свят
 smile3529    Дадох 1 месец почивка на косата без никакви маски само шампоан и балсам.От утре започвам пак с тривитаминола.

# 115
  • Бургас
Запис  Laughing и връщам се назад да прочета,че бая съм ви изтървала  Blush

# 116
"Ако сте готова да се прежалите- чесън" знам,че това е сайт за мами ама има и мъже дето ще я правят тая маска(Аз) поне го напишете "готови" щото не се чуствам жена а пък отностно

Публикувана от: ЧерЕн_ШокоЛад
Вмъкни Цитат
Цитат на: Kocha91 в Неделя, 26 Юли 2009, 00:16

1-во Тази маска предизвиква ли косопад

Прочетете първия пост поне  ooooh!

аз го чета вече 70 теми :"Д ама пише какво предизвиква косопад не казва дали МАСКАТА предизвиква косопад в началото щото към 54 тема имаше такива коментари,че на някой му падала косата и с маската още повече...  baby_neutral

# 117
Взех си на Лореал шампоана с пчелно млечице-доволна съм,прави обем Hug и мирише на хубаво.
Направих и маска с :мед,жълтък,глицерин,бадемово масло,зехтин-много съм доволна и обем и страхотен блясък се получи,този глицерин много пъти съм го слагала в маски и наистина придава блясък на косата Peace

# 118
А аз бях на море и съм доволна от червената серия на Лореал, която е за предпазване на цвета и е със слънцезащитен фактор  Peace

# 119
  • Бургас
Момичета,а имате ли впечатления от шампоаните на Веледа и Нюкс?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт