Тайната на дългата и здрава коса - 71

• 39 551
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Взех си на Лореал шампоана с пчелно млечице-доволна съм,прави обем Hug и мирише на хубаво.
Направих и маска с :мед,жълтък,глицерин,бадемово масло,зехтин-много съм доволна и обем и страхотен блясък се получи,този глицерин много пъти съм го слагала в маски и наистина придава блясък на косата Peace

и друг път съм чувала хубави неща за глицерина. а откъде да си набавя?

# 121
аптека

# 122
  • Бургас/Пз
Аз по принцип не съм много по домашните маски, но тъй като лично на мене ми се отразяват много добре, реших че е време малко да си поглезя косата, защото от раждането и кърмето май започнах да оставам без нея!!!
Та ето каква маска си забърках и резултата е страхотен!!! Даже ме питаха дали не съм се боядисвала, защото цветът ми бил много наситен!
Маска: Стимулант на Икаров, вит.А, вит.Д, жълтък, зехтин, ром. Завита с вестник, найлон и кърпа. Стоя 2 часа и измивам с шампоан два пъти! После я оставих да изсъхне естествено без сушоар и затова не съм слагала никакви други продукти по нея!!!

Следващият път ще сложа и глицерин!!! В течно състояние ли се продава и по колко се слага!

Магнолия 99,  кой е точно този шампоан на Лореал с пчелно млечице, от професионалната серия ли е или на Елсев???

# 123
Моля за съвет, трябва да купя подарък на една приятелка и като идея съм се спряла на маска за коса, дилемата ми е между Phyto, Rene Furterer или Klorane. И от трите марки съм ползвала само шампоани и балсами и незнам нищо за маските. Принципно косата и е дълга, гъста, с много дебел косъм, и по нейните думи е суха. Ще ви бъда благодарна да ми препоръчате някоя маска.
Аз имам на фито маска и не ми харесва на лореал професионалните са по-добри

# 124
"Ако сте готова да се прежалите- чесън" знам,че това е сайт за мами ама има и мъже дето ще я правят тая маска(Аз) поне го напишете "готови" щото не се чуствам жена а пък отностно

Публикувана от: ЧерЕн_ШокоЛад
Вмъкни Цитат
Цитат на: Kocha91 в Неделя, 26 Юли 2009, 00:16

1-во Тази маска предизвиква ли косопад

Прочетете първия пост поне  ooooh!

аз го чета вече 70 теми :"Д ама пише какво предизвиква косопад не казва дали МАСКАТА предизвиква косопад в началото щото към 54 тема имаше такива коментари,че на някой му падала косата и с маската още повече...  baby_neutral
По мое мнение не е добър вариант в борбата с косопада да залагаш на домашно забъркани маски.А и в козметиката продуктите за този проблем са под формата на шампоани и лосиони и таблетки.Косопадът най-често се дължи на стрес при жените и адрогенния фактор при мъжете.За второто си има специални шампоани и лосиони-за пример мога да дам Нивея,рекламираха при преди време,но иначе не съм наясно.Ако проблемът е огранизма-тогава лечение назначава лекар.Ако става въпрос за липса на витамини-вътрешният прием дава най-добър ефект,не външния.С две думи-маската от първа страница не причинява косопад,но няма и да го излекува!Никога не съм чула някой да се е излекувал по този начин.

# 125
# 126
Аз по принцип не съм много по домашните маски, но тъй като лично на мене ми се отразяват много добре, реших че е време малко да си поглезя косата, защото от раждането и кърмето май започнах да оставам без нея!!!
Та ето каква маска си забърках и резултата е страхотен!!! Даже ме питаха дали не съм се боядисвала, защото цветът ми бил много наситен!
Маска: Стимулант на Икаров, вит.А, вит.Д, жълтък, зехтин, ром. Завита с вестник, найлон и кърпа. Стоя 2 часа и измивам с шампоан два пъти! После я оставих да изсъхне естествено без сушоар и затова не съм слагала никакви други продукти по нея!!!

Следващият път ще сложа и глицерин!!! В течно състояние ли се продава и по колко се слага!

Магнолия 99,  кой е точно този шампоан на Лореал с пчелно млечице, от професионалната серия ли е или на Елсев???
В течно състояние -малко е гъстичко,аз сложих една препълнена супена лъжица Mr. Green
Шампоана е Елсев smile3521

# 127
  • Зеленият рай в сърцето на България
Възможно ли е за 2 седмици да ми порасне 1-1.5 сантиметра коса?  Rolling Eyes
Не мога да разбера дали ми е пораснала коса или ми е паднала боята, тъй като последния път се боядисах с Garnier Color Naturals, а преди не съм я ползвала и нямам наблюбения от нея - колко е трайна. По принцип 1-1.5 сантиметра ми расте за 1 месец, ама нали сега стимулирам растежа на косата да не е станало чудо Simple Smile

Аз като си видях корените в огледалото и първата ми мисъл беше, че боята е нетрайна и е паднала.... после ми дойде идеята, че може да ми е порастнала косата  newsm78

# 128
Възможно ли е за 2 седмици да ми порасне 1-1.5 сантиметра коса?  Rolling Eyes
Не мога да разбера дали ми е пораснала коса или ми е паднала боята, тъй като последния път се боядисах с Garnier Color Naturals, а преди не съм я ползвала и нямам наблюбения от нея - колко е трайна. По принцип 1-1.5 сантиметра ми расте за 1 месец, ама нали сега стимулирам растежа на косата да не е станало чудо Simple Smile

Аз като си видях корените в огледалото и първата ми мисъл беше, че боята е нетрайна и е паднала.... после ми дойде идеята, че може да ми е порастнала косата  newsm78

уау ако е така ще е доста бърз разтеж, моята расте максимум по толкова на месец . Да споделиш какво ползваш?  Laughing

# 129
annabelka, майка ми ползва тази марка. Последния път не й се боядисаха добре корените. Възможно е нещо партидата да не е била добра.
Но пък дано при теб причината да е в бърз разтеж!  Hug

# 130
За маската, за която споменах - не е нищо особено ( не че съм очаквала чудеса  Crazy ), но това, което забелязах след нея е, че косата ми е с повече блясък ( което пък от своя страна хич не е малко ), приятно мекичка, но не "лигава". Консистенцията на маската е като балсам - нежна и лесна за нанасяне. И все пак едва ли ще пробвам останалите.

Завита с вестник, найлон и кърпа.
ani_d, радвам се за резултатите ти и че си намерила "своята маска" Hug Но този вестник за какво го слагаш и не ти ли се оплита по косата  newsm78

"Ако сте готова да се прежалите- чесън" знам,че това е сайт за мами ама има и мъже дето ще я правят тая маска(Аз) поне го напишете "готови" щото не се чуствам жена
Joy Не го приемай лично, просто ти си втория мъж, който официално пише в темата, а първия не беше тук за да се интересува от маската  Crazy  А при теб какви са причините за косопада?
kloie, в първи пост на темата има показан един шампоан Nuxe - без SLES, от който мисля, че МисАрк беше доволна  Thinking

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 15:44 от ledenata

# 131
Момичета Hug
Само минавам. Вчера се подстригах и косата ми отново е толкова къса, колкото беше през март Sad

# 132
Боже аз ако знаех причината за косопада дали нямаше да взема мерки?  Laughing м/у другото главно косопада ми е в предната част на главата тоест някъде към челото затова приемам че е ген.Та ставаше въпрос че маската подхранва косата на мене това ми трябва пък за косопада ще видим.Да кажа,че миналата година по същото време пак падаше доста коса случвало ми се е на ден да пускам по 3 пъти прахосмукачка та може и сезонно да е незнам.

# 133
  • В полите на Пирин планина
От маската не се получава косопад по принцип, освен, ако не се пренасити косата, но затова се прави почивка  Peace Дори напротив - на мен ми пораснаха много нови косъмчета, които вече са поне 3-4 см дълги.

# 134
Като казахте косъмчета ако си я нанеса на лицето дали ще ми расте по-бързо брада  Grinning Grinning Grinning Grinning не,че ми трябва де просто от любопитство  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт