Тайната на дългата и здрава коса - 71

• 39 557
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Като казахте косъмчета ако си я нанеса на лицето дали ще ми расте по-бързо брада  Grinning Grinning Grinning Grinning не,че ми трябва де просто от любопитство  newsm78 newsm78
Ами може да експериментираш и после да споделиш  Joy

# 136
та може и сезонно да е незнам.

По принцип възможно ли е косопада да е сезонен (ако е различен от есенния, нали ме разбирате)? Защото на мене всяко лято ми е така и направо полудявам ... doh

# 137
  • Бургас/Пз
Завита с вестник, найлон и кърпа.
ani_d, радвам се за резултатите ти и че си намерила "своята маска" Hug Но този вестник за какво го слагаш и не ти ли се оплита по косата  newsm78
[/quote]

Нееее, изобщо даже, но като сложа само найлон, много ми се пързаля и накрая на първия час вече трябва да я намествам, защото иначе ще ми падне от главата!!!  Laughing

# 138
  • Бургас
Нещо аз в последно време немога да си намеря шампоана и балсама подходящи за косата ми  Sad
В банята вече нямам място,но вчера отново си купих шампоан и балсам.Елсев на  Лореал с пчелно млечице, вие тук го похвалихте и реших и него да пробвам дано да съм намерила вече подходящите продукти и за моята коса.

# 139
Бтв тая маска с яйцето е хубава ама после ако се ползва много и 100% някъде ще замирише на запъртък...

# 140
Сега ще ми се смеете, ама ще си призная. Вчера си намазах косата с последните остатъци бадемово масло, но не ми стигна за цялата коса. Така че довърших с краве масло.  Flutter Отми си се нормално с два пъти шампоан и после косата изглеждаше доста добре.  Crazy

Мис Арк, скорошно завръщане в темата  newsm51

# 141
Краве масло  Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 142
  • В полите на Пирин планина
Винаги слагам жълтък в маските, защото освен, че подхранва, мазното по-лесно се измива. Единственото, което се спазва в случая е да се отмие маската с по-хладка вода, за да не се пресече яйцето - иначе проблеми няма с него.

Облаче - интересна хрумка  Grinning

# 143
  • София
Момичета, как се прави кок?
Звучи тъпо така поставен въпроса - общо иии... но истината е, че никога не съм правила такова нещо. А ще е добре бързичко да се науча... разгледах отново съветите за прически в заглавната страница. Ама съм тъпа и не можах да направя нищо...  Crazy

# 144
Ето кока на  Котето-Деси  ,малко по-надолу е приложила снимки!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361611.msg9767389

И още един !
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.ballet.bg/kok4. … 6hl%3Dbg%26sa%3DG

# 145
Днес си купих от аптеката глицерин и ще опитам в маските като добавям и него,но не се сещам около лъжичка ли беше или  повече?Който е опитвал да сподели и резултата-мекота и блясък ли е?

# 146
Днес си купих от аптеката глицерин и ще опитам в маските като добавям и него,но не се сещам около лъжичка ли беше или  повече?Който е опитвал да сподели и резултата-мекота и блясък ли е?

Ето тази намерих в интернет!
   Необходими са едно шишенце глицерин и 3-4 лимона. Лимоните се изцеждат и полученото количество сок се смесва със също толкова глицерин, т.е 1:1. Получената смес се разбърква добре. Отделно разбиваме 1 жълтък с 1 лъжица мед и към тях добавяме глицерина с лимона. За да сгъстим маската, прибавяме хума. След като нанесем маската на косата, престояваме с нея поне 1час. Ефектът е страхотен, а най-важното е, че косата не се омазнява.

Аз лично от глицерина не съм толкова доволна,слагала съм една супена лъжица в маските. Резултат - никакъв !
Определено ми харесва повече рициновото масло- резултат- имам чувството ,че косата ми растеше по-бързо и не стоеше суха в краищата.

# 147
  • Провинция

Необходими са едно шишенце глицерин и 3-4 лимона. Лимоните се изцеждат и полученото количество сок се смесва със също толкова глицерин, т.е 1:1. Получената смес се разбърква добре. Отделно разбиваме 1 жълтък с 1 лъжица мед и към тях добавяме глицерина с лимона. За да сгъстим маската, прибавяме хума. След като нанесем маската на косата, престояваме с нея поне 1час. Ефектът е страхотен, а най-важното е, че косата не се омазнява.

Аз лично от глицерина не съм толкова доволна,слагала съм една супена лъжица в маските. Резултат - никакъв !
Определено ми харесва повече рициновото масло- резултат- имам чувството ,че косата ми растеше по-бързо и не стоеше суха в краищата.

А от къде и за колко мога да се сдобия с глицерин

# 148
Глицерина се продава в аптеките и струва  1.5 до 2 лв. за 100мл.

# 149
  • Провинция
Днес си купих от аптеката глицерин и ще опитам в маските като добавям и него,но не се сещам около лъжичка ли беше или  повече?Който е опитвал да сподели и резултата-мекота и блясък ли е?

А от къде и за колко мога да се сдобия с глицерин
Глицерина се продава в аптеките и струва  1.5 до 2 лв. за 100мл.

Благодаря много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт