Споделете 114

• 21 529
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Анджи, на тези обувки вече 22 години им се чудя. Намаляват, увеличават се, но неизменно си има окачени там. По времето, когато мелницата изгоря, бяха останали само 2 чифта.

Ето ги
обувките край Асеновград
Снимката не е много ясна, снимах от колата.
И аз като теб, Ваня, от години им се чудя. Дано намине някой запознат и да ни осветли Simple Smile

Франзел, аз чета последната страница (това за теста). Весела и усмихната племенница!!!

# 271
  • Казанлък of all places
Калина , от мен едно наздраве за здравето на племенницата и с разлика половин час още едно наздраве за лелята!
После , след още половин час, за здравето на Калатея и после що нямало бира у дома...

# 272
В тази тема пишат  минимум 50ина души. 50 х 2 родители = 100; х поне един брат/сестра = 50; х поне една племенница/ик = 50, х поне 1 дете = 50; х поне един любим по-далечен роднина = 50; х поне един съпруг = 50; и още минимум 2 събития годишно,  свързани с дете/мъж и тн = 100....
Това са цели 500 повода в годината, които споделяте и очаквате честитки от останалите.
И после се чудите, защо било скука в споделете. Е кво да е?

# 273
  • София
Бог да прости Едмонд Демерджиян!

# 274
Това са цели 500 повода в годината, които споделяте и очаквате честитки от останалите.

И защо не? Всеки ден има поводи за празнуване, споделят се, честити се. Кой, на когото му е на сърце.
И винаги се намира някой да възроптае. И защо не? На кой, каквото му е на сърце.

# 275
  • София
Друго си е да развееш патлак със съмнителен калибър пред повече публика, Андже!

# 276
Добре, кажи честно Анджи, вълнува ли те , че племеницата на КАлина имала преди три дни рожден ден? Честно. Зарадва ли се искрено или механично натрака едно " Жива и здрава" ?

Абе дреме ми на патлака със съмнителен калибър. Правете квото си искате  Hug

# 277
# 278
Добре, кажи честно Анджи, вълнува ли те , че племеницата на КАлина имала преди три дни рожден ден? Честно. Зарадва ли се искрено или механично натрака едно " Жива и здрава" ?

Абе дреме ми на патлака със съмнителен калибър. Правете квото си искате  Hug
Аз не съм Анджи, ама да си кажа: Когато напиша поздрав на някого, то е само защото ме е трогнало нещо. Никога не го правя механично, защото не вярвам, че има смисъл. Сутринта видях поста на Калатея и ми прозвуча малко самотно, никой не я беше поздравил (обикновено някой като се похвали, темата прелива от честитики) и аз реших пожелах да го направя. Не го правя винаги, но пък все някой го прави и това не ми пречи. Ако не ми се четат честитките, прескачам ги, не ме дразнят, не оценявам лицемерни ли са или не, защото не ме интересува. Това е една дреболия, която може да зарадва някого в някакъв момент, а за теб да не струва нищо...

# 279
Да, Прекрасна, съгласен съм. Може би не се изразих съвсем ясно. Друго имах предвид но карай. Без значение.  Peace

# 280
Аз пък честитя,за да зарадвам някой.
Щото ако на мен честитят ми става
едно такова приятно,свежо и радостно.

# 281
Аз мисля, че Марадона искаше да каже, че честитките могат да се правят в календара, а не тук. Поне аз така го разбирам и да ви кажа честно съм съгласна.

# 282
Честит отминал празник на Калинината племеница    bouquet (не чета през ред, но ще проверя дали си писала)
Честити 33 на Калатея!
Честит полет на Кравата!

По съвет на една бг мама си купих лак. Даже два. А вчера се лакирах. За първи път тази година. Простичък, почти безцветен маникюр, с лъскави частици. И педикюр в тон. (а мислех да си оправям настроението с едночасов секс, но тя ме нави да си купя лак)

# 283
  • София
Марадона обича да дразни и да използва просташки речник, т.е. хич не ми пука какво иска да каже.

# 284
Бързам да споделя букет червени рози, доставени ми у дома! Романтичен жест от съпругът ми.
Картичка нямаше, момичето каза, че е тайна поръчителя. Нямаше как да не разгадая кой е!
Вече почти 8 години обяснявам, че обожавам белите рози и изобщо цветята в бяло, но той упорито ми подарява червени рози.  Mr. Green

Жива и здрава да е и Летящата!   bouquet
Къде е тя напоследък?

Общи условия

Активация на акаунт