Споделете 114

• 21 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Boston, MA
Калатеа, да си здрава и обичана!   bouquet

Франзел, племенничката голяяяяма да порасне, и все ти да си й любимата леля!

Флоро, подарък два аватара от мен:
Хелена в новата Алиса: http://www.reelmovienews.com/images/gallery/helena-bonham-carter … the-red-queen.jpg
Ана Уинтур, оригиналният Дявол в Прада: http://www.tattletart.com/wp-content/2008/11/anna-wintour.jpg

# 286
Ана беше аватарът ми, дето всяваше респект. Нямам нищо против да съм такава леличка.  Laughing
Мерси!

# 287
Да, Селинджъре, с Франзела сме от една порода и съвсем сърдечно я поздравявам за отминалия Рожден ден на пламенницата й.
На мен честитките тук не ми пречат.
И колкото повече се дразнят от тях, толкова повече се амбицирам да честитя  Mr. Green

# 288
Франзел, да порасне голяма и умна племенницата!   bouquet
Щастие, здраве и усмивки на Калатеа!   bouquet
Да си гледаш работата, Марадоне!   bouquet

Споделям купища багаж. Седи си ей така, не ще да се нареди сам. Пробвах с телепатия, пробвах с визуализация, пробвах с коньовичарски благословии, не ще и не ще да проумее, че е редно да влезе в куфарите с добро. Ще се ядосам и ще го оставя у нас, да види той. И без това се чудя къде съм го помъкнала, като имаме всичко на всичко 5 почивни дни.

# 289
  • Boston, MA
Ана беше аватарът ми, дето всяваше респект. Нямам нищо против да съм такава леличка.  Laughing
Мерси!

Абе и аз все си мислех, че е тя, ама щото викат Мерил Стрийп... И на мен много ми харесват тия лелички.

# 290
Аз знам, кой има утре годишнина от сватбата  Flutter

# 291
  • Boston, MA
Кой бе?

# 292
аз споделям идеята на Марадона, а също на джей, в случай, че някой се интересува.
също споделям, че е голям идиотизъм да затвориш до 10 октомври една добре натоварена улица, и в същото време да затвориш две от трите ленти на съседната улица, която освен своя голям трафик, е поела и този на първата улица. Скоро до съседния квартал за по-бързо ще ходя през перник.

# 293
Споделям ангината на пижовеца и....Клацид. Коварно си е лятното време, течения, сладоледи.....
Добре че не се случи на морето, че къде щях въобще да търся лекари в оня край на света.

# 294
  • Boston, MA
Добре де, не ща да ядосвам лекарското съсловие, ама какво общо има антибиотик и течение/сладолед? От течение и сладолед не се прихваща бактериална инфекция!

Да се оправя бързо Пижото!

# 295
Ам де да знам, Бубка, следобед е вдигнал и още по-висока Т.
Ходили са на лекар. Вярвам и....не смея да не го давам, щото той много бързо качва Т. ooooh!
Преди време един лекар ми беше казал, че ангината е следствие от силно преохлаждане. Та затова направих тази връзка.

# 296
  • о`майна лунна нощ е
Тити, в Пловдив също сме подложени на ремонтен тормоз. Едната година им щукна да асфалтират в 17 часа  ключов булевард, без да предупредят за това. Резутатът беше, че им пламнаха ушите от благословии по адрес на майките им. Сега пък са блокирали едно от най-натоварените кръстовища, заради разширяването на поредния булевард. До тук добре, само да не бяха пренасочвали трафика през кантората. Настана ад покрай нея. И това ще продължи с месеци. Ох.

Имам ужасен главобол от сутринта. Нищо не помага, а малката не спира да реве  и да мрънка цял следобед. Камбаненият звън в главата ми вече добива чудовищни размери.

Жоз, дано се оправите по-бързо.

# 297
  • България-Швейцария
Затварянето на точно на тази улица съвсем пряко ме засяга, хем живея в съседство, хем всяка вечер возя тийнове по нея до другия квартал.
Истината е, че въпросният мост плаче за ремонт от години, но е вярно и това, че първо трябваше да приключат с другото безумие, по бившия Кабакчиев (така и не можах да запомня новото име на тоя булевард).

# 298
И като сме се заоплаквали - тук из целия квартал е разкопано, прашно и гадно - газифицират.
Освен това има и няколко строежа - красота.
Няма да споменавам и бесно каращите по тротоара, за малко да не мога да пиша сега ... И нямаше да съм единствената жертва.
Жегата няма да я споделям - в предишната ми работа се опитваха да ме замразят, сега се опитват да ме разтопят - чиста конспирация срещу мене е това.

Толкова ми е криво и сиво, освен да се напия, но е толкова жега, че и този вариант отпада ...

# 299
Споделям, че във време, в което всеки се чуди как да изкара мангизи и
да отупа примерно едни кандидатстуденти, аз, с моя благ характер съм
се емнала да помагам на непознати безвъзмездно да си набавят помагала
и материали... Не искам ласкателства, просто да знаете, че има и мохикани...

Общи условия

Активация на акаунт