Споделете 114

• 21 537
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
И аз помагам , безвъзмездно,  в буквалния смисъл на думата.....
Ама няма да разкажа за случая, че ще бъда обявена за първа муня. Whistling

Споделям, че дечкото е по-добре. А аз чакам с нетърпение уикенда.

# 301
Откакто висшето образование не е задължително, не помагам. Камо ли пък да тичам вместо някого.

# 302
  • Sf

Хелена ми е слабост и дори мислех да си оразлрея /интересна дума се е получила - исках да кажа оразмеря/ точно тази й снимка в новата Алиса, Дама Купа, но след като видях Човекът Шапка, че е дЖони Деп...  Mr. Green Ще се издокарам аз и с Хелена Simple Smile Те двамата се оказаха интересен тандем в няколко филма  Grinning

# 303
За мен няма нищо "мунешко" в помагането (това, за което говорите и по принцип), в буквалния смисъл на думата. Аз помагам винаги, когато мога. И забравям  Grinning

# 304
  • Paradise
Благодаря ви за съветите относно ужилването ми. Нещата се разминаха без сериозни последици за мен.

14 дни ще се мъча с тези антибиотици, може ли такава гадост да ме застигне?!
Утре възнамерявам отново да си бия камшиците към горските дебри. Там поне жегата е по-поносима.

# 305
Хайде и тук да помоля за стиснати палци - утре потегляме за морето и се надявам на леко и безпроблемно пътуване. Жегата ще е убийствена (така предвещават синоптиците), но дано това е единственото неудобство. Хайде, до скоро! Grinning

# 306
  • Boston, MA

Хелена ми е слабост и дори мислех да си оразлрея /интересна дума се е получила - исках да кажа оразмеря/ точно тази й снимка в новата Алиса, Дама Купа, но след като видях Човекът Шапка, че е дЖони Деп...  Mr. Green Ще се издокарам аз и с Хелена Simple Smile Те двамата се оказаха интересен тандем в няколко филма  Grinning

Все на лудия Тим Бъртън, нали?

# 307
Леле, Бубка, чак сега загрях, че съм гледала твоята фотосесия от Агентката. Много чаровна бременна си  bouquet

Никога не си купувайте ароматизатор шоколад и портокал, няма такава гадост.

# 308
Марадоне, случайно да имаш френско р?

Мразя лятото, освен малкото дни, в които съм на морето ... Трябва да помисля за смяна на гепграфската ширина.

# 309
Къде ви е музиката тази вечер?
Наздраве ли ви трябва? Пия студен чай аз.

Мисля си за разни неща като дивани, лампи, плочки и гледам снимки, в главата ми вече е пълна каша какво точно искам и харесвам.

Маркрит, Жоза говори за Прекрасната Свинарка. А Бубка ако иска да пусне тук фотосесията.

# 310
Съобразихме се с аудиторията.

# 311
Трябва да си опганизираме тематични вечери - примерно два вечера джаз, саксофонисти, баси, тенори, народна музика от Родопите. На всеки два - три, четири вечера да сменяме.

# 312
Като дойде пианото ми се обадете.

# 313
  • Boston, MA
Да ви я пусна, аз не съм много скрита лимонка, но май фотографката първо ще прави магия с обработка, и тогава. Дуци, мила си много!

Аз съм на аватара, благодаря (то вече няма кой да те попита).  Crossing Arms

Щях да се включа в мюзикълите вчера, но нямам ютуб от работа... а после вие вече сте се напили и заспали.

# 314

Аз съм на аватара, благодаря (то вече няма кой да те попита).  Crossing Arms

Леле, разкош!!!

Общи условия

Активация на акаунт