Споделете 114

• 21 555
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Манана е желязна, инфо от нея не чакайте. Ако има политически или криминални журналисти да внимават и да си водят записки.
smile3505
Споделям че търсих мейл за директен контакт с Бойко и не намерих  Confused
http://www.parliament.bg/?page=press&lng=bg
Ето линк . Пишеш навсякъде където има контакт и обратна връзка.
Ако си сигурна прати информация и на медийните сайтове.

# 556
Споделям чаша студена бира по късни доби.
Домочадието е заспало и у дома е такава тишина...
Голямата ми феичка пак си легна с температура.
Ще се надявам за един по-добър ден утре.

Спокойна нощ на всички!

# 557
  • Бу-у-урга-а-ас
Леле, Манана, какъв таралеж в гащите си пусна. Успех, гражданко със съвест! Ама да не излезе клевета  Thinking

Изтощена съм и вече мечтая за бленуваната семейна почивка. Не съм изморена физически, а психически. Мрън.

# 558
Тъпо и криво ми е, прочетох нещо неприятно и много се натъжих.

# 559
Споделям, че се уча да бъда детектор на лъжата  Rolling Eyes. За два дни имам две точни попадения, като последното ме поизпоти, но се случи. С думи прости- децата се опитваха да се "топят" едно друго две поредни вечери. Е, много ми беше трудно!
 Добре дошла, колкото и да отричат,  не взимай страна,  добре е и топящия да бъде наказван заради топенето,не се размеквай. Най-приемливия вариант е ти да си лошата и най-малко болезнения  Laughing

# 560
Manana, това, което правиш ти, не е споделяне, а хвърляне на непроверени факти с цел-може би-клеветене-в интернет пространството.Или предизвикване на всефорумски фурор и цъкане с езици като развалени часовници.Ако имах такава информация, бих се заела с директни действия и чак постфактум, при СВЪРШЕНА работа и получен резултат, евентуално бих споделила.А може би по-скоро не бих, това не е като да споделиш какви кифлички си опекла или колко е било романтично на почивката.
Споделям, че детенце и баба му заминават на планина, намерили сме им една симпатична хижа, десет дена няма да ги има. Не се притеснявам, наблизо са ни, дано пижото да се радва и да си прекарат добре.
А на нея имам беузсловно доверие.

# 561
Манана е желязна, инфо от нея не чакайте. Ако има политически или криминални журналисти да внимават и да си водят записки.

Водим  smile3523

# 562
  • На брега
Дуци, рожденик ли имаш днес?
Да ти е жив и здрав Петър и силен, като камък!  Hug

# 563
  • Варна
Дуци, да ти е жив и здрав Пепи и много да ви радва   bouquet!

# 564
Дуци честит ти Голям Петър   bouquet

Носът ми се бели. Краката ми са бели. Селски тен.

# 565
Дуци ,честит ти пораснал Петър!!  bouquet

Споделям страхотно настроение днес
кафе, и спокойствие

# 566
  • София
smile3505
Споделям че търсих мейл за директен контакт с Бойко и не намерих  Confused
http://www.parliament.bg/?page=press&lng=bg
Ето линк . Пишеш навсякъде където има контакт и обратна връзка.
Ако си сигурна прати информация и на медийните сайтове.
Ако Бат Бойко не е уволнил ПиАр-ите на правителството (щото те са на щат, не са на мандат) ще ти дам директна връзка с него.  Laughing

# 567
Споделих не непроверен факт. Човекът, от когото имам информацията много дълги години се е нагледал на магариите на всеки хследващ министър в точно това министерство. Не цитирам име и кое е министерството, защото много лесно биха могли да ме свържат с него и съответно да изгори човечецът. И да, писах на посочените мейли в сайта на ГЕРБ. Дано получа обратен отговор. Ако има такъв ще го споделя с вас. И Жозефина съвсем нямам намерение да предизвиквам форумски фурор. Възмутих се и споделих. Тук има достатъчно хора, които се стремят да правят фурор, или пък да са на всяка манджа мерудия, без значение дали това, което пишат е важно, или им е само за спорта да се заядат.
Клемс ще ти бъда благодарна за контакта  Simple Smile Ти поне знаеш, че говоря подплатено, а не хвърлени в интернет пространството думи  Heart Eyes

# 568
  • Казанлък of all places
Дуци, много качествени хора са родени днес! Simple Smile
Да ти е живо и здраво камъчето !

# 569
  • о`майна лунна нощ е
Ще ме подлудят тия две телета вкъщи.  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт