Споделете 114

• 21 561
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Което се очакваше.
Заведох глутницата в едно дере, между два язовира. Седяхме си ва рибарски столчета, без да сме рибари, гледахме как денят си отива.
Хората бяха повече от на ларгото, някои ловяха риба. Имаше красиви жени и момичета дошли с велосипеди. Беше хладно още в 6 часа.
След преживяно изпитание светът е по-хубав, сетивата се изострят за всеки звук, багра, красота.
Спомням си след токов удар как седях на стъпалата на профсъюзите, хич не ми пукаше, че ще се изцапам, всички жени бяха красиви, беше Лятото на тензухените рокли и плитките бикини. Двете ми ръце бяха бинтовани с чисто бели превръзки.

# 541
Да споделя, че новите министри започнаха с магариите  Sad Един конкретно си е поръчал днес два телефона за около 5000 лв. общо и е пожелал ремонт на кабинета на предшественика си, като кабинета е ремонтиран основно миналата година. Баси и съкращаването на разходите правят  ooooh! Дано Бойко чете тука, че да се засрамят поне малко  Tired

# 542
  • София
Да споделя, че новите министри започнаха с магариите  Sad Един конкретно си е поръчал днес два телефона за около 5000 лв. общо и е пожелал ремонт на кабинета на предшественика си, като кабинета е ремонтиран основно миналата година. Баси и съкращаването на разходите правят  ooooh! Дано Бойко чете тука, че да се засрамят поне малко  Tired

Ако си сигурна в това, което твърдиш, подай сигнал в централата им. Най-вероятно нищо няма да стане, ама знае ли човек...

Иначе споделям едно безкрайно лежерно лентяйство. За съжаление от утре съм на работа. Отпуската свършииииии...

# 543
Ако е вярно ,напиши му името!
Всички искаме промяна ,нали?

# 544
Имах среща с мъжа си след работа. Отивам на уреченото място и виждам Перфектния да си говори с полицаи. Като типична българка, започвам да си мисля, какво аджеба е сгафил. Видимо притеснена питам детето, което стои чинно в страни и гледа. Отговорът:" Тати намери портфейл с пари и документи и сега го връща на полицаите." Та така, де - похвалвам публично мъжа си.  Grinning

# 545
Да споделя, че новите министри започнаха с магариите  Sad Един конкретно си е поръчал днес два телефона за около 5000 лв. общо и е пожелал ремонт на кабинета на предшественика си, като кабинета е ремонтиран основно миналата година. Баси и съкращаването на разходите правят  ooooh! Дано Бойко чете тука, че да се засрамят поне малко  Tired
директно на Бойко тази информация! поне линк му пусни.
иха, ако му остане време, може да започне и той да споделя....

Флорче, нищо необичайно, така си е редно и такива трябва да сме всички.

# 546
Трябва да го възнаградиш, Флор, за самата постъпка и за примера на детето.
Тази вечер. Не е ли възбуждащо? първо се притесняваш, а после се гордееш.

# 547
ми Флор със сигурност е разточила Перфектна баница на Перфектния. такава, каквато само тя умее.

# 548
  • София
Споделям понеделник.
Споделям, че ме чака нетърпелив вторник с мисли за сряда,
за да бъде четвъртък и да замина на море.

# 549
  • Варна
Браво на Перфектния!
Споделям, че се уча да бъда детектор на лъжата  Rolling Eyes. За два дни имам две точни попадения, като последното ме поизпоти, но се случи. С думи прости- децата се опитваха да се "топят" едно друго две поредни вечери. Е, много ми беше трудно! На мен, специалиста "по лъжи", дето е измислил лъжата и тетрадките с лъжливи схеми да не забрави някоя подробност и да го хванат родителските тела. Баща ми беше криминалист и му беше трудно с мен. Сега разбрах защо  Laughing. Малко съм и пристрастна и усложнена спрямо тате, но се справих и съм доволна. Това дядо ви Коледа, който всичко вижда и пише е голяма сила да ви кажа. Поне за сега.
За новите министри- сигнал трябва. То и без друго тук четат от жълтите вестници и може да ги "осигналят" набързо.
Наздраве!

# 550
  • София
Манана е желязна, инфо от нея не чакайте. Ако има политически или криминални журналисти да внимават и да си водят записки.

# 551
Манана е желязна, инфо от нея не чакайте. Ако има политически или криминални журналисти да внимават и да си водят записки.
smile3505
Споделям че търсих мейл за директен контакт с Бойко и не намерих  Confused

# 552
  • София
"Одна Гражданка Говорила" ОГГ - любимата ми мас-медия.

# 553
"Одна Гражданка Говорила" ОГГ - любимата ми мас-медия.
А темата не е ли с такава цел? Всеки да споделя каквото го мъчи или радва? Но предполагам ти за това четеш тук, защото ОГГ ти е любимата мас-медия  Rolling Eyes

# 554
  • София
Можеш само да предполагаш, защото не се познаваме.
А темата не е точно за чути - недоразбрани, малко верни или силно непроверени факти.

Общи условия

Активация на акаунт