ПЕРЛА - борбата за една споделена любов 6

• 45 008
  • 440
  •   1
Отговори
# 195
Аз викам да се спретнем и да му напишем едно писмо от фенките му в България.Няма да оставаме по назад от арабките,я.Даже имаме представителки, които знаят турски и арабски.Вие какво ще кажете?

newsm74 newsm20 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm17 newsm17 newsm17
няма какво да чакаме ами да започваме аз съм твърдо ЗА
 txtloves Heart Eyes txtloves Heart Eyes txtloves Heart Eyes newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart

# 196
Къванч (като темата в клюкарняк за странните имена  Mr. Green), не е хич странно дори - като Онур, значението е същото - гордост, радост, удоволствие (и3точник нa ~ ). Тъй че името си му е много хубаво на момчето  Wink Peace. ... и по времето на 1001 писах (съжалявам , ако досаждам), но хората имат грешна предcTaва за типичния тюрк, кой е той ? Черен космат субект с мустаци и калпак на главата, висок 1 и 50  Mr. Green Crazy ? TR народ е съставен от толкова етнически групи, че е трудно да се каже вече кой е истинския тюрк? Имайте предвид, че той може да е представител на една от следните групи: тюрк, кюрд, заза, български тюрк, черкез, бошняк, лаз, албанец, арабиH, циганиH, помак, грузинец,арменец, евреин, грък etc.    Hug Peace

ps: Прави ми др. впечатление, не е свързано с филма, малко off е, но не можах да се сдържа; става  въпрос за коментарите за турците, филмите, музиката, толкова ли наистина ние като народ сме закостенели, толкова ли ни е повлияла историята,че не можем да приемем за нормално да имаме нормално отношение към турците , а да се yчудваме,че са нормални хора, че можем да им слушаме музиката, да им харесваме храната... Та в 2010 почти има ли някой, който да е чист по националност ...Извинявам се, ако с.м засегнала някой, просто с такова впечатление оставам ...Не че някой трябва да се извинява за начина, по който се чувства, просто ми е странно ...  Hug Peace

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 19:35 от bz

# 197
  • София
Аз лично не мразя турците,като малка даже съм живяла на село където имаше турци и съм си играла с децата им,но ме дразни сега политиката на Доган-тихомълком и не чак толкова завземат все повече и повече,дразнят ме новините по турски и това,че искат да строят джамии навсякъде из България,дразни ме,че искат на Шипка да се издигне паметник на турския войник и много др.............НО като погледам вечер Мехмед и ми минава дразнението хи-хи-хи!!!
   Нека дават турски филми,но моля моля да не се опитват да ни превземат пак!!!Че  #2gunfire

# 198
Не искам да обръщам темата на политика  Wink - но много малко хора правят разлика и разграничение между турци и ДПС/Доъан ("г" He ce 4eTe) ....не познавам един нормален тюрк или български тюрк , който да защитава ДПС (но да не навлизаме в дълбоки води  Whistling)...Май наистина това , което политиците не успяха,не успяват и май няма да успеят да направят, TR филми го постигнаха без никакъв проблем. Радвам се , за което ...  Hug Mr. Green  Wink

# 199
да бе и на мен ми направи впечатление,че някои от момичетата писаха,че мъжете ги укорявали''Как можеш да слушаш тая турска музика?'' ShockedЧе българския поп фолк,който се слуша масово тук да не е по хубав NaughtyСамо за дето е турска ли не трябва да се слуша? newsm78
А за името му Къванч сигурно е типично за Турция,но на мен ми звучи някък не благозвучно.
Като стана дума за имена някой може ли да преведе какво означава името Гюлсют и името на Инджи-Сюнгюл?
Аз знам,че гюл е роза.Така ли е?На едното име гюл е отпред а на другото отзад.Сюнгюл и гюлсюн.

# 200
Не искам да обръщам темата на политика  Wink - но много малко хора правят разлика и разграничение между турци и ДПС/Доъан ("г" He ce 4eTe) ....не познавам един нормален тюрк или български тюрк , който да защитава ДПС (но да не навлизаме в дълбоки води  Whistling)...Май наистина това , което политиците не успяха,не успяват и май няма да успеят да направят, TR филми го постигнаха без никакъв проблем. Радвам се , за което ...  Hug Mr. Green  Wink

Много вярно казано, bz! А и ние българите имаме много малка представа за това как живеят хората, все си мисля, че ние сме по-закостенели.

Аз викам да се спретнем и да му напишем едно писмо от фенките му в България.Няма да оставаме по назад от арабките,я.Даже имаме представителки, които знаят турски и арабски.Вие какво ще кажете?

newsm74 newsm20 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm17 newsm17 newsm17
няма какво да чакаме ами да започваме аз съм твърдо ЗА
 txtloves Heart Eyes txtloves Heart Eyes txtloves Heart Eyes newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart
bouquet Абсолютно! На всяка цена!!

Инджи вече обясниха някъде, че означава перла, за другото някой по-компетентен да   каже

# 201
да бе и на мен ми направи впечатление,че някои от момичетата писаха,че мъжете ги укорявали''Как можеш да слушаш тая турска музика?'' ShockedЧе българския поп фолк,който се слуша масово тук да не е по хубав NaughtyСамо за дето е турска ли не трябва да се слуша? newsm78
А за името му Къванч сигурно е типично за Турция,но на мен ми звучи някък не благозвучно.
Като стана дума за имена някой може ли да преведе какво означава името Гюлсют и името на Инджи-Сюнгюл?
Аз знам,че гюл е роза.Така ли е?На едното име гюл е отпред а на другото отзад.Сюнгюл и гюлсюн.

Gülsüt = Гюлсют  = роза и мляко
Gülsün= ГюлсюH = усмихнат (който те кара да се усмихваш --. oT gülmek= усмихBaM ce)
Songül = CoHГюл = последна роза

Hug Peace

# 202
Много интересно, а някои от другите би ли превела?

# 203
Много интересно, а някои от другите би ли превела?

Имената на актьорите ли ? Няма проблем, само да не ви отегча  Mr. Green ...но ще бъде малко по-късно ...  Hug Wink Peace

# 204
О понякога тая тема толкова ми е смешна, как дърти жени залитат и прилича на кокошарник, ама след това като се сетя как викам на майка ми " а пък мамо, бг мамите казаха еди какво си че ще стане" и почвам на себе си да се надсмивам  Laughing Голям кеф  Mr. Green И сядаме вчера с леля на фитнес и аз почвам еди какво си ще стане и леля вика от къде знаеш, а майка ми " те мамите всичко й снасят"  Mr. Green Mr. Green Peace

# 205
Ето значенията на имената на актьорите  Wink :

• Сонгюл Йоден=Songül Öden = > Songül= последна роза

Къванч Татлътуу=Kıvanç Tatlıtuğ => Kıvanç= гордост, радост, удоволствие ; tatlı= сладък, десерт ; tuğ= 1)Бригаден генерал ; 2) перо; 3)опашка

Екрем Бора=Ekrem Bora => Ekrem= много добър, благотворителен, раздаващ се; Bora= ураган, силен вятър

Гюнгьор Байрак=Güngör Bayrak => Güngör= да живееш добър живот (gün=дeH; “gör” oT görmek=виждам ) ; Bayrak=байрак, знаме

Фунда Илхан=Funda İlhan => Funda=xраст ; Ilhan= (исторuчески) управител на провинция

Ай4а Вapлъер = Ayça Varlıer => Ayça= нова луна; Полумесeц

Лачин Джейлан=Laçin Ceylan => Laçin= ? ; Ceylan= газела, антилопа

Севинч Гюрсен Акйълдъз = Sevinç Gürsen Akyıldız => Sevinç= радост, щастие ; Gürsen= богат , обилен ; Akyıldız=>ak= бялa
    yıldız=звезда --> Сириус (3Be3Da от съзвездието Голямо куче; ToBa e най-ярката звезда на небосклона )

Тарък Юнлюолу = Tarık Ünlüoğlu=>  Tarık/Tarik= път (и в преносен смисъл- път , по който се достига (до) Господ) ; Ünlüoğlu=>ünlü=известен, oğul=син, Ünlüoğlu =син на известен човек

Баръш Баъджъ = Barış Bağcı => мир; Bağcı= лозар

Джунейт Чалъшкур = Cüneyt Çalışkur => Cüneyt =малък войник ; Çalışkur=> Çalış=работлив oT Çalışmak= работя; kur=k/o установявя (oT “kurmak” = установявя)

Алпер Дюзен = Alper Düzen => Alper= много смел войн ;  Düzen= който редактира, поправя

Сердар Орчин = Serdar Orçin => Serdar= главнокомандуващ, главен kомандир

Hug Peace

# 206
  • София
Е момичета тази вечер черпя на банкета със специална  торта!
Отсвириха Дерин, Инджи взе та живна, разкрещя се най накрая та и на Шереф се сопна!
Сега чакаме чудеса от Мехмет дано да са утре щото до понеделник ще откача!
Ха заповядайте на тортата:

Да ви е сладко!
Лека нощ от мен!

# 207
  • Плевен
.............оба4е да ви кажа моя девер адски много прили4а на него,само дето е с къса коса,4естно виказвам моми4ета,първия път като го видях Къван4 и си викам аууууууууууу баси приликата.нямам снимки в компа за да ви го покажа,това лято като си дойде(не живее в Бг) ще взема да го снимам 4е да ви покажа....ама ми е девер  Grinning
Покажи го като си дойде. Да вземем да направим състезание за най-добър двойник на Къванч. Heart Eyes

Коя беше жената с която Инджи отиде на семинара?

# 208
  • Стара Загора
Ако някой иска мелодия за телефона на Перла да ми пише ЛС!  Hug

# 209
вече нямам търпение за утре  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт