ПЕРЛА - борбата за една споделена любов 6

• 45 015
  • 440
  •   1
Отговори
# 210
bz, виждам, че си доста на "ти" с турския език и култура и бих се радвала, ако на ЛС ми отговориш на един въпрос.

MATA KOSMATA, благодаря за тортата. Наистина хубави серии, ама с нетърпение чакам утрешните, заради...........

# 211
  • София
Искам да попитам по време на спора между Инджи и възлюбения на улицата, някакъв бразат ги следеше. Тоя какъв беше и защо ги дебнеше.

# 212
  • при най-добрия мъж...
И моят мъж беше с негативно отношение към Турция и турците,но няколко пъти го взех с мен в различни градове.Остана очарован от държавната им политика,от дисциплината,от чистотата и уредеността дори на най-малкия планински град.Въобще не подозираше,че е Турция се е превърнала в доста уредена и в повечето случаи по-европейска страна от нас.
За мен втория град след Варна,в който се чувствам сякаш съм си у дома е Истанбул,много ми харесва.

# 213
  • Плевен
Искам да попитам по време на спора между Инджи и възлюбения на улицата, някакъв бразат ги следеше. Тоя какъв беше и защо ги дебнеше.
От банката служител. Той накара банкерката да се обади на дядото.
Най-накрая един мъж да се включи и да си признае, че гледа филма.

# 214
  • София

Ааааа сто процента не съм единствения - споко.  smile3521

# 215
не можах да гледам първата серия много моля някой набързо да ми каже какво е станало и дали ве4е я има някаде

# 216
  • Стара Загора

споко моят свекър го гледа с мен, а свекърва ми в другата стая гледа От местопрестъплението  Praynig
мъжът ми пък ако закъснее и не го гледа после ме кара да му го разправям.
комшията от долния етаж зарява жената и детето и сяда пред тв-то специално заради Перла-та
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 217
BZ, много ти благодаря! Ако не те затруднявам, би ли ни превела и имената на някои от героите?   bouquet

bz, виждам, че си доста на "ти" с турския език и култура и бих се радвала, ако на ЛС ми отговориш на един въпрос.

MATA KOSMATA, благодаря за тортата. Наистина хубави серии, ама с нетърпение чакам утрешните, заради...........

MATA KOSMATA, продължаваме да ползваме ББ, за да не се сърдят тези, които не искат да знаят какво става напред. Ще ти отговоря на въпроса:
ББ Този мъж е оня на който Кадер не обърна внимание. Нещо става с жена му, мисля че умира, и той напада Кадер у тях, Инджи се връща, опитва се да го отблъсне и той я наръгва. Тогава се обаждат на Мехмед, който в това време води майка си на вечеря. той отива моментално и я води в болницата, след това си я взема у тях и така се събират отново.

# 218
  • Стара Загора
ББтози брадат мъж после без да иска стреля по Инджи (напада Кадер и Инджи се намесва) Peace

# 219
BZ, много ти благодаря! Ако не те затруднявам, би ли ни превела и имената на някои от героите?   bouquet

MATA KOSMATA, продължаваме да ползваме ББ, за да не се сърдят тези, които не искат да знаят какво става напред. Ще ти отговоря на въпроса:
ББ Този мъж е оня на който Кадер не обърна внимание. Нещо става с жена му, мисля че умира, и той напада Кадер у тях, Инджи се връща, опитва се да го отблъсне и той я наръгва. Тогава се обаждат на Мехмед, който в това време води майка си на вечеря. той отива моментално и я води в болницата, след това си я взема у тях и така се събират отново.

ББ че в кой епизод се е появил мъж, който Кадер е отсвирила?

# 220
  • София
Онур беше много забавен при появата на Пънар и скицата й.Такива моменти са много приятни. Joy Joy Joy

# 221
  • Стара Загора
^blaze^  сега тази вечер в епизодите във болницата когато е катастрофирал буса в който беше Дефне Кадер я видя че е в болницата и хукна към нея, но преди това един мъж искаше някой да обърне внимание на съпругата му и Кадер беше при тях, но хукна към Дефне

# 222
  • близо под тепетата
Аааа... newsm78 май беше някой друг! Точно тоя дето дойде в болницата с припадналата жена...

А съм напълно съгласна с bz Hug българите имат едно такова закостеняло мислене щом стане дума за Турция и турци! Понякога имам чувството, че още живеят в 14-19век! може ли такова нещо? Тия глупости ги говорят хора, който не са стъпили на турска земя, не знаят как е живота там, как е отношението им към другите. България и след 100 години не може да догони Турция Peace Турция била виновна за бавното развитие на страната ни?! Ако беше така, как тогава тя е успяла да достигне до положението, в което е днес... Naughty Май малко се поувлякох Embarassed Mr. Green Извинявам се Stop Laughing

А за филма, днес за миг ми хареса Мехмет,ама много кратък миг Laughing Иначе ми допадна Инджи как и се сопна Mr. Green на Шереф! Крайно време беше... По-често трябва да го прави,но дано не й се налага Peace
Пънар и Онур са ми много сладка двойка... двама рогати Mr. Green той ми напомня за моя ревнивец, ама аз не съм Пънар Blush Whistling

А за Дерин нямам думи...трябваше да си запиша, ама ще го смъкна от youtube да си гледам сценката. Как се накефих, не е истина! newsm44

И аз както MATA KOSMATA   да почерпя

Гледам тънко да мина-разделете си чая hahaha След тая тежка торта ще ви стане по-леко на стомаха, ако пийните малко турски чай Grinning

# 223
^blaze^  сега тази вечер в епизодите във болницата когато е катастрофирал буса в който беше Дефне Кадер я видя че е в болницата и хукна към нея, но преди това един мъж искаше някой да обърне внимание на съпругата му и Кадер беше при тях, но хукна към Дефне
благодаря за отговора. Аз не се вглеждам чак много, много в детайлите, вглеждам се само като дават Мехмет  Heart Eyes  Embarassed

# 224
ББ че в кой епизод се е появил мъж, който Кадер е отсвирила?

ББ При инцидента с рейса най-напред имаше един мъж в болницата и Кадер го изостави и не го прегледа, като видя Дефне.

Общи условия

Активация на акаунт