За самостоятелните мъжки уикенди

• 8 381
  • 214
  •   1
Отговори
# 180
Аз не бих издържала на толкова чести ходения с приятели без мен. Един път на 3 месеца е окей, ама всеки месец по 2 пъти или някакъв друг по-чест интензитет ще ми дойде нанагорно.
И ние си имаме различни хобита, но някак си ги съчетаваме. Той ходи да тренира футбол два пъти в седмицата, аз през това време плувам. Ама уикендите са ни винаги заедно....и приятелите му си имат жени и сме всички заедно. (едната е бременна). Е, не ходим да катерим планини, ама все пак...

# 181
Аз не смея да се обадя, защото и моя обича мнгоо да катери планини и да ходи по йога лагери и т.н. Освен това понякога води и едното дете със себе си, така че едва ли се развихря там да прави нещо против семейството. Сега няма възможност, защото е много ангажиран с  работа, но когато може - ходи с приятели и на пещери, и на разни излети и т.н. Не мога да споделя това му хоби, защото изобщо нямам желание да се катеря където и да е, нито да ходя по тесни горски пътечки. Не виждам обаче защо да спирам него?

Ако някое от децата е болно или нещо такова, нормално е да не иде, но иначе - бременността ми никога не е била пречка, ако нещо стане, нали до болницата и с такси се стига, лекар си трябва тогава, а не съпруг, дето е все до жена си (според мен).

Конкретно за случая от темата - би трябвало да се съобрази най-малко заради това, че й е неприятно на жена му, а е бременна. Пък и истинския момент, в който таткото трябва да е нон   стоп до жена си е по-скоро после с бебето, нека свиква отсега. Иначе аз бременна нямам против да си иде мъжа ми да се разходи където иска, но сама бебе да гледам не съм навита, тогава не искам отсъствия.

# 182
На нашият тати професията е шофьор на тир и горе долу по два дена седмично не се прибира.Може би именно заради това в свободното време никога не се разделяме.Аз ходя с него на риболов,той с мен по магазини и т.н.т.Имах лека бременност дори и на 9 месец ходех с него на риболов.Забавно е разтоварваме се.

# 183
Никакви мъжки вечери. Mr. Green

# 184
Не, на мене ми е смешна убедеността, с която смятате мъжете си за лична собственост, едва ли не, а отношението на някои към половинките им напомня отношението към домашен любимец.

"Цезааар, Цезар, тук, тук ти казах! Не закачай булонката на комшията,. че ще ти дам да се разбереш!" Mr. Green
Peace
На мен обаче постовете на някои женици на друго ми напомнят. "Да ме заведе'', ''да ме доведе'', ''да ме изроди''  и т.н.  ми напомня извеждането на овца на паша.Аз не бих се инвалидизирала толкова.И не понасям слаби жени.

# 185
Съгласна съм, че всеки си има своите хобита, интереси, обаче не разбирам този прочут мъжки егоизъм и нежелание да разбере, че като семеен има задължения и отговорности в брака. И стига глупости, момичето е бременно и всичко може да се случи, неговото място е до нея в такъв момент.
Абсолютно съм съгласна!
Не обичам женски глезотии  от рода " аз съм бременна - ти ще чистиш " или "донеси ми това, онова " .. и т.н
 Но бременността и отглеждането на дете е нещо взаимно, нещо семейно и трябва да участва както жената, така и мъжът.
Така че се искат компромиси и жертви и от двете страни...

# 186
gingerina, не прочетох цялата тема но като видях какво си писала сякаш това са били мои думи от началото до края. В началото на мен ми беше леко неприятно да ме оставя сама затова и аз станах планинарка, което много, ама много ми хареса. Накупих си всякакво обурудване и ходехме заедно всяка седмица почти. Прекарвахме си чудесно, а и в планината се срещат страхотни хора.
После обаче забременях и се наложи да прекратя изкачването на баири с 10-12 килограмова раница. Никога не съм спирала моето момче, защото знам какво удоволствие е. Сега с малката пак ми е много трудно да се организирам и да тръгна, а мъжа ми от вчера е на поход с приятели и този път е с колело. Радвам се че се чувства щастлив така. И аз си имам моите желания, за които той не ми се сърди.
А проблема със спането сама, малката си спи на спалнята до мен като го няма и ми е много добре.

# 187
мисля че твърде често ходи, пък и ти си вече в края, как може въобще да си го позволява. Да не трябва да се задушавате един друг, но.... Когато е бил с родителите си, ти защо не си била с него. Той си ходи с тях, пък ти в къщи, вече сте семейство. Не бива така. По върви ти да излизаш, а той да работи, а не обратното.  ooooh!

# 188
и аз мисля същото като повечето ти познати.мястото му в момента е до теб.сега си в деликатно положение и имаш повече нужда от него.а това с ходенето насам натам те натоварва повече,а той явно не си дава сметка.винаги съм се чудела на мъжете как със замах създават деца и после в най важните моменти и периоди са някъде с приятели?! ooooh!

все едно той да е болен и ти да отидеш на дискотека.ами хич няма да му стане приятно. Naughty

# 189
Е, да но тя не е болна, а бременна. Mr. Green
 и защо да не ходи с родителите си ако на нея не и се ходи. И аз се възпозвам и с малката ходим по 2 пъти на море, веднъж с мъжо и веднъж с мама и тати.

# 190
Е, да но тя не е болна, а бременна. :е:
 и защо да не ходи с родителите си ако на нея не и се ходи. И аз се възползвам и с малката ходим по 2 пъти на море, веднъж с мъжо и веднъж с мама и тати.
.   ooooh! браво на теб.не е болна да,а е бременна.ама е коти мъжът ти все да го няма или поне да си търси къде да отиде събота и неделя,докато ти носиш детето му и едвам ходиш,и т.н.предполагам ,че авторката където може ходи с мъжа си.но тук просто става въпрос за влизане в положението й.

# 191
И да и влезем в положението нищо не можем да променим, предполагам, че и тя него няма да може да промени. Защо да я настройваме и да и казваме... ооо, да той трябва да си е при теб, ама как така те е оставил...
Не можеш да промениш интересите на един човек, е може би трябва да се съобразява малко докато е бременна, не можеш да го спреш да прави това което харесва много и защо да го правиш, не знам на теб би ли ти било приятно да ти кажат, няма да ходиш на маникюр примерно или нещо такова, незнам какво е хобито ти.

# 192
принципно си права,че насила не можеш да спреш някого да прави това,което иска или да ходи където иска.но има нещо друго.не е нужно мен някой да ме спира да ходя на маникюр-както си дала пример,защото ако аз виждам,че на човека му е неприятно,бих се съобразила или разредила ходенията или спряла.да,не бих била във възторг от това,но е по-важно разбирателството а не моето собствено удоволствие.съответно изисквам същото от отсрещната страна.а авторката просто питаше дали това,което прави мъжът и е редно в момента.а аз мисля,че не е,особено ако се случва достатъчно често.иначе всеки си има мнение,а моето е това.

# 193
,но е по-важно разбирателството а не моето собствено удоволствие.
Разни хора- разни идеали- за мен е по-важно удоволствието ми, отколкото разбирателството. особено ако моето удоволствие по никакъв начин не го накърнява. Прищявка е да откажеш някого от нещо любимо, само защото можеш!

# 194
  • Варна
Първото ти изречение показва изключителен егоизъм. Второто е супер безсмислено - тук говорим за случай, когато удоволствието на мъжа очебийно накърнява разбирателството. И трето - не виждам някой тук да иска да отнеме на някого нещо ей така без причина, само защото може.

Общи условия

Активация на акаунт