Uraaa! Плуване за бебета!!!!! - 4-та част

• 86 717
  • 496
  •   1
Отговори
# 345
Аааа за голи съвсем е ясно, аз имах предвид дали може с обикновен баснки или е задължително с тези памперс-бански?

# 346
  • София
Може и с обикновен бански Wink

А басейна в Банкя работи ли вече?
Имайте предвид, че докато все още се пълни басейна има занимания за дечица от детска градина - при едно по-ранно ходене се натъкнахме на тях това лято.

# 347
  • Варна, морето, сините вълни...
Само да добавя, че ако решите да ползвате инструктор е добре да се уговорите с Александра. Ще се видите с нея един или два пъти, за да ви покаже някои упражнения и като прецени, че бебето е готово, ще ви „пусне” в басейна.
Памперс бански на Либеро има в Пикадили. Аз водя Малчо или с такива, или с бански. Той ползва гърне от осем месечен, но никога не съм го вкарвала гол в басейна  Peace
Искам да попитам за срещите с Александра в басейна в Банкя ли са? И всичли ли разполагате със собствен транспорт? Мъжа ми работи по 13 часа 6 дена в седмицата и сама няма как да стигана до там  Sad

# 348
mimi_jobnoto, първите срещи са в София, но най-добре ѝ пиши по мейла, за да се уговорите. Иначе аз до Банкя ходя с моята кола, но има и майки, които се комбинират. Има и някакъв транспорт, но за това не съм запозната и не мога да помогна  Peace

# 349
mimi_jobnoto, както и buggy ти е писала, най-добре и пиши на мейла или ѝ звънни, за да се разберете.

Иначе и аз до Банкя ходя с моята си кола, но има и градски транспорт. Отиваш по някакъв начин, в зависимост от кой квартал си, до Метростанция Сливница (метро, 309, 111 с малко вървене и май още няколко други) и там точно е първата спирка на автобус 42, който минава близо до басейна. Само точно спирката не знам къде е, но не е далече много.

# 350
Относно транспорта-автобус 42 е много редовен(за междуградска линия).Можеш да видиш кога минава :
http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules
Метростанция Сливница му е начална станция-като слезеш от метрото гледай табелите,пише на кой изход е спирката.Отгоре има една стъклена синьо-зелена сграда и под нея една зелена козирка-оттам тръгват автобусите за Банкя.Пътя ти е около 20 мин,слизаш на спирка ул.Хисаря и тръгваш по байра нагоре,има табели към санаториума.
Маршрутка 31 до Орион,след това към Илиенци(хваща се от центъра на Банкя)
Маршрутка 10 до Руски паметник(и тя се хваща от същото място,и също е през около 20 мин)

# 351
Много благодаря за отговорите, но реших да пробваме в басейна на Мазнейкова че ние доста близо  Simple Smile сега ще пиша на Александра да сес рещем първо с нея. Мони е на 13м. надявам се не сме закъснели Rolling Eyes

Но все пак ще се престраша (или отсрамя) да питам ако има майки които са навити да се комбиниряме за Банкя, ние сме в Бели брези но всичко наоколо ми е ок (като Стрелбище,Гоце Делчев, Красно село и не знам кво още кои квартали бяха тук  Blush)

Hug

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 13:51 от mimi_jobnoto

# 352
Здравейте, да вкарам малко прясно инфо:

При Мазнейкова вече има 2 или 3 последователни часа за плуване - събота и неделя, 16:15, 17:00 и май 18:00 (за последния не съм сигурна). Хубаво е да звъннете предварително да си запишете час, защото идеята е повече от 4 - 5 деца в джакузито да не влизат (че става пренаселено). Цената е 12 лв.

Александра води часове в Банкя (засега - понеделник, 16:30 - 17:00, 10 лв.) и в един спа център на България и Околовръстното (засега - понеделник, 10:30, 30 лв). Може да има леко разминаване тук, но това е което запомних от нея.

Мисля да пробвам дали ще ни е убобно в Банкя - пътят е дълъг, но е 3 пъти по-евтино от СПА центъра. По-натам ще видим...

mimi_jobnoto, не пречи да дойдеш в Св. София да видиш как ще се чувствате в по-голяма вода, сред хора. Срещни се с Алекс - тя иска детето да може да прави разни неща, преди да отиде при нея в басейна (например да си задържа дъха за няколко секунди). Тя ще ви покаже упражнения, които е хубаво да правите вкъщи, особено ако имате вана.

Аз ще пътувам за Банкя идвайки от Симеоновско шосе. Ако бул. България ти е удобна дестинация, може да минавам да ви вземам. Но пак ще кажа - не съм сигурна още, че ми се бие целият път до Банкя. Ще пробвам 1-2 пъти и после ще преценя.

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 14:26 от Джуф

# 353
А Джуф вие ходили ли сте на лекции (или каквото там е  Blush) с Александра? Каква е цената (може и на лични),аз и писах, в неделя ще и звънна да се разберем за среща, а искам да имам все пак някаква представа?

А ако ще ходите до Банкя ще е хубаво да ходим заедно, ние сме на бул. България и Гоце делчев, но и да по вървя 15 мин. не е проблем, само да знам до къде  Rolling Eyes

# 354

Александра води часове в Банкя (засега - понеделник, 16:30, 10 лв.) и в един спа център на България и Околовръстното (засега - понеделник, 10:30, 30 лв). Може да има леко разминаване тук, но това е което запомних от нея.

Здравейте Джуф, как се казва този Спа Център на България и Околовръстното? Някакви координати ще може ли?

# 355
mimi_jobnoto, еднократното посещение при Александра (независимо дали е във вас или в Естествени идеи) е 25 лв. Ако решим да ходим до Банкя, няма проблем да свивам до пресечката на Гоце Делчев Simple Smile

Fairyland, за СПА центъра не съм 100% сигурна, но ако не се лъжа, е този (поне така разбрах от описанието):
http://www.dreamspa-bg.com/index.php?option=com_contact&view … id=41&lang=en

# 356
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет,

какви пелени ползвате за бебоците?
еднократни или многократни? Thinking

# 357
Аз ползвам еднократни. Пробвала съм от на Бейбилов от ДМ и на Хъджис от Кауфланд. Някой каза, че има на Либеро в Пикадили. Сравнени Хъджис и ДМ-ските: Хъджис са по-мекички, ДМ-ските са по-твърдички. Хъджис са с лепки отстрани и съответно се слагат много по-лесно, но без бански не бих ги сложила от страх да не се разлепят лепките, малко паянтови ми се струват. ДМ-ските се нахлузат, което е леко трудно, но пък няма опасност да паднат; свалят се като се скъсат от двете страни, лесно е. Аз винаги му слагам долнище бански, та затова може би предпочитам тези на Хъджис в крайна сметка. За Либеро не мога да коментирам, още не сме ги пробвали...

А какви са многократните, не съм попадала на такива за плуване?

# 358
  • София
А какви са многократните, не съм попадала на такива за плуване?
Може би става дума за банските на Бамбино Мио.
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1945
http://bg.bambinomio.com/bg/our-products/swim-nappies

Сега видях, че има и други, не съм запозната с марката. http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=7253

В момента за дребния използвам бански на Бамбино Мио. Пера ги в пералнята. Преди използвах памперс бански на Хъджис.

# 359
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
AnMary , точно тези имам предвид. доволна ли си? изпускат ли нещо  Mr. Green ?
и удобни ли са за бебо?

Общи условия

Активация на акаунт