Uraaa! Плуване за бебета!!!!! - 4-та част

• 86 207
  • 496
  •   1
Отговори
# 405
Доколкото знам в парк-хотел Витоша има плуване за деца, но по-големи - май над 3. Водата там според мен е по-хладка и на малките ще им е студено. Поне това е моето инфо, но може и да не е много актуално...

# 406
шоколадче, в същия басейн в Банкя, в четвъртък идва другата инструкторка, която се занимава с по-големи дечица. Към 17.45 мисля че започват, ние също ще ходим в четвъртък с големия ни син, на 4 години.

А каква е цената на една трениировка/карта.Сега,където ходим еднократното посещение е 15лв,карта за 10-130лв,не е минерална водата.

# 407
  • София
шоколадче, в същия басейн в Банкя, в четвъртък идва другата инструкторка, която се занимава с по-големи дечица. Към 17.45 мисля че започват, ние също ще ходим в четвъртък с големия ни син, на 4 години.

А каква е цената на една трениировка/карта.Сега,където ходим еднократното посещение е 15лв,карта за 10-130лв,не е минерална водата.

Тя идва и в понеделник в 15 да тренира по-големите дечица. Цената на едно посещение е 5 лв, а картата е 30 лв за 10 посещения, като няма ограничения за периода, в който ще се използват.

# 408
  • Sofia
Момичета, в понеделник ще идва ли Александра в Банкя? Питам тук, за да не я безпокоя в почивните дни.

# 409
Вчера цял ден звънях на регистратурата на ,,Ясен'' за да г питам за басейна-никой не ми вдигна...много странно..събота и неделя ма ли плуване с инструктор или само през седмицата в работно време са заниманията?

# 410
  • UK
Момичета, в понеделник ще идва ли Александра в Банкя? Питам тук, за да не я безпокоя в почивните дни.

Доколкото знам Александра е извън страната и ще има занимания отново след следата на месец юли.

# 411

Доколкото знам Александра е извън страната и ще има занимания отново след следата на месец юли.

Аз й писах мейл и ми каза същото нещо.

Кой е този Венци, момичета? Къде е плуването и дайте някакви координати? Че инфото на първа страница е много оскъдно.

# 412
  • Sofia
В Ясен не ми вдигат тел. Някй ще ходи ли утре в Банкя, че съм отпуск и мога да заведа малечка, разбира се ако работи басейна?

# 413
В неделя ходихме за пръв път в Св. София. Басейнчето е малко, но водата е топла и чиста, вътре имаше още трима родители с деца до 2 год. Въпреки че синът ми е изгубил рефлекса си за дишане под вода, реагира много добре, държах го по коремче и по гръбче, а той цапкаше с ръчички и крачета.
И на двамата ни хареса това бебешко плуване  Wink Ще отидем пак.

# 414
  • София
Записвам се и аз тук и ще съм благодарна за инфо за Св. София. Кога има групи-събота и неделя?
Всъщност, ще се опитам да звънна и да дам инфо малко по-късно. Hug

# 415
  • София
И на мен ще ми е полезно инфо за Св. София. Досега ходехме в Банкя (и ще отидем още 1-2 пъти), но от 10ти септември започвам работа и вече няма да мога да я водя в делнични дни. Затова обмислям да започнем да ходим в Св. София - доколкото знам, там занятията са в събота и неделя. Трябва ли предварително записване или мога да отида просто така, когато реша?

# 416
  • Малта
Аз пък да попитам - плуването в Св.София, в басейн ли е или във вана?

# 417
  • София
В басейн, за малките мисля, че тип джакузи  Peace.

# 418
Момичета, искам да попитам за плуване за бебета във Варна. Някой има ли информация дали има някъде и къде? Извинявам се предварително ако някъде из форума сте публикували подобна информация, но с малкия бебок не ми остава много време да чета всички постове Simple Smile

# 419
I as se zapisvam

Общи условия

Активация на акаунт