кой е лекарят от ОБ-Варна, оставил жена да роди у дома???

• 9 408
  • 131
  •   1
Отговори
# 75
Решението: НЕВИНЕН!
Крайно време беше този фарс приключи до някъде.
От току що видяното разбирам, че се разминават показания на Росица и на мъжа й.
И все пак д-р Уалид не я е върнал, предложил й е да остане дори и на легло в коридора или да се прибере и ако има нещо да се върнат отново в болница. Искам да спомена тук, че когато започнат истински контракции, раждане не тръгва веднага. По това време на денонощие, те могат да стигнат до болницата и за 10 мин. Не смятам, че за такова време може да роди. Да не говорим, че когато влезе в 9-тия месец ТЯ ТРЯБВА ДА ИМА АБСОЛЮТНА ГОТОВНОСТ ЗА РАЖДАНЕ. Ако трябва ще спи облечена.
Безкрайно съм щастлива,
че онивиниха д-р Уали - ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН СПЕЦИАЛИСТ, но в същото време и ме боли, че бе безпричинно накърнена репутацията му.
Аз се гордея с факта, че съществуват лекари като него. Пак ще повторя или потретя не знам вече Simple Smile той е прекрасен специалист и ще започне рбота в по елитна болница /ако изобщо има желание за това/, но и да не започне, има център. Така, че ... ще ходим там Simple Smile

Не мога място да си намеря от щастие. Довечера правя банкет в негова чест  newsm44

Бъдете здрави и гледайте по реално на живота.

С уважение:

# 76
А сега ми обяснете и нещо друго:
В дом за стари хора починаха 30 възрастни. Беше ли наказан директора на дома??? Не беше я. Пуснаха му едно предупреждение да подобри стандарта на живот в дома и нищо повече. Това ли струва живота на 30 души.
Е, заради такива некадърници, ще патят добри специялисти било като д-р Уалид или друг. Не може ти заради някаква жена, която при второ раждане, не знае какво е контракция, и че кога  я получи трябва да се обърне към лекар, а не да се обръща с думите НЕ ИСКАХ ДА ПРИТЕСНЯВАМ ЛЕКАРИТЕ, вината да поема невинен човек. Това е абсурдна простащина от страната на управата в Окръжна. За мен лично това обвинение и уволнение са несправедливи.
Не искам да коментирам повече. Ужасно много ме боли точно за този несправедлив случай. Не знам как заспиват от управлението на Окръжна и дали спят спокойно, че обвиниха и уволниха напълно невинен човек. Но...да са живи и здрави. ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ...

и цели 600 лева го глобили директора на дома Sick #Crazy Crossing Arms

# 77
 Grinning Яко нали? По колко ст. се пада на човек? 600/30 = 2. 2 стотинки струва живота на един човек. Разбрахте ли? Не е смешно, трагично е. Но много е лесно от невинен да станеш виновен. Упетниха името на човека без аргоменти.Простоооо....

# 78
Виж какво Севда незнам каква ти е ролята в живота да защитаваш този лекар, но очевидно си пристрастна ... тук обаче има и странични наблюдатели.. те боравят с фактите само. Та във връзка с това да ти кажа, че линейката НЕ е закъсняла, напротив, били са изключително бързи и точни, да не говорим, че дори по пътя са дали съвет на семейството. Това лесно може да бъде доказано. За разлика от думите ти. Точно в тази част на твоето изказване аз например разбрах, че лъжеш и се опитваш да хвърлиш вината върху някой друг. Ето затова бяха потулени толкова случаи, както посочваш в Окръжна ... защото докторчета като твоето, незнам точно кви са ви отношенията, но едва ли лекар-пациент, та такива като него винаги има кой да ги омаже с лиготии и да ги измъкне от положение. Те се ползват с "добро име" и един друг се държат яко, щото видиш ли после ако стане нещо с мен ще има кой да ме защити ... хахаха. Мръсни са, колкото си искаш.  

Що се отнася до това:  "Упетниха името на човека без аргоменти.Простоооо.... "  - седни научи поне малко български и после се изказвай толкова компетентно по форумите.
Нали се сещаш, че никой няма да петни някой си без причина, да не говорим за Уалид колко мнения могат да се съберат на недоволни, ако това е целта. Поне няколко жени край мен тези дни коментираха личността му, които са толкова "впечатлени", че никога няма да стъпят пак при него.  

# 79
Слушай какво ventolin да уточня на теб и на хората във форума: ОТНОШЕНИЯТА МИ С Д-Р УАЛИД СА КАТО ЛЕКАР И ПАЦИЕНТ Дори и да има нещо повече/но няма/, това теб не те касае по никакъв начин. Разбра ли?
Колко пъти да Ви каже, че да Ви се набие в главите - НЕ Я Е ВЪРНАЛ, ПРЕДЛОЖИЛ Й Е ДА ОСТАНЕ НА ЛЕГЛО В КОРИДОРА ИЛИ ДА СЕ ПРИБЕРЕ И ТЯ Е ИЗБРАЛА ДА СЕ ПРИБЕРЕ. Но то дори и с фуния да Ви го набият в главите, все тая.
По отношение, че твои познати не са доволни - има страшно много болници, кабинети във Варна. Слабо ме интерисува мненинето им.
Живейте си мизерния жалък животец и не се занимавайте с неща, които не Ви касаят пряко.
Дали знам да пиша на БГ. или не - смятам, че не си човека, който трябва да коментира това.
Запомни едно - когато човек се съмнява, че лъжат дадени  хора, лъже той самия. Знай мила, никога не лъжа, не ми е в манталитета.

Остани си със здраве.

# 80
Севда, започваш да пълниш втора страница с едни и същи брътвежи.
Започваш да ставаш и досадна и груба.

А аз с Уалид не съм се срещала, дано не ми се и наложи, защото съм чувала, че го наричат "абортаджия" тъй като  това било нещото, в което е най-добър.

# 81
Слушай какво ventolin да уточня на теб и на хората във форума: ОТНОШЕНИЯТА МИ С Д-Р УАЛИД СА КАТО ЛЕКАР И ПАЦИЕНТ Дори и да има нещо повече/но няма/, това теб не те касае по никакъв начин. Разбра ли?
Колко пъти да Ви каже, че да Ви се набие в главите - НЕ Я Е ВЪРНАЛ, ПРЕДЛОЖИЛ Й Е ДА ОСТАНЕ НА ЛЕГЛО В КОРИДОРА ИЛИ ДА СЕ ПРИБЕРЕ И ТЯ Е ИЗБРАЛА ДА СЕ ПРИБЕРЕ. Но то дори и с фуния да Ви го набият в главите, все тая.
По отношение, че твои познати не са доволни - има страшно много болници, кабинети във Варна. Слабо ме интерисува мненинето им.
Живейте си мизерния жалък животец и не се занимавайте с неща, които не Ви касаят пряко.
Дали знам да пиша на БГ. или не - смятам, че не си човека, който трябва да коментира това.
Запомни едно - когато човек се съмнява, че лъжат дадени  хора, лъже той самия. Знай мила, никога не лъжа, не ми е в манталитета.

Остани си със здраве.

СЕВДА 79, а вас как по то4но ви касае слу4ая С НАКЪРНЕНАТА РЕПУТАЦИЯ НА Д-РА, newsm78 Money Thinking

Когато нау4ите цената на не един, а 2 живота / се върнете от там където рядко се връщат,съм аз/ пак ще си поговорим, не ви го пожелавам, но ще запеете друга песен newsm78

Хвали си го в белият списък щом го препоръ4ваш Peace

ТУК СЕ БОРИМ ДА НЕ СТАВАТЕ ЖЕРТВИ НА ЛЕКАРСКИ ГРЕШКИ ОТ НЕМАРЛИВОСТ И ДА НЕ СЕ РЕГИСТРИРАТЕ В  РОДИТЕЛИ ЗАГУБИЛИ ДЕЦАТА СИ ОТ ЛЕКАРСКА НЕБРЕЖНОСТ.... :peace
:

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 11:56 от GIULIA

# 82
Абсолютно права си GIULIA 

Нека не разводняваме форума излишно.

Мнението ми е, че е невинен. Няма да се повтарям излишно.

Бъдете здрави и се обичайте!

# 83
Абсолютно права си GIULIA  

Нека не разводняваме форума излишно.

Мнението ми е, че е невинен. Няма да се повтарям излишно.

Бъдете здрави и се обичайте!

БИ ЛИ СПОДЕЛИЛ/А ЗАЩО СИ СЕ РЕГ. С  http://www.doctorwalid.hit.bg/ ..., там работиш или ще кандидатстваш ?!? Sick #Crazy newsm78  ИЛИ СИ ТЪРСИ6 ПРЕПОРЪКИ ЗА НОВОТО МЯСТО Mr. Green

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 12:05 от GIULIA

# 84
Или е самия Уалид  Mr. Green

# 85
GIULIA  Сметка ли ми търсиш къде как се регистрирам?

Стига си разводнявала сайта с глупости. Ако имаш проблем, пиши ми в "лични". Хората не са длъжни да четат глупостите ти, които нямат общо с темата.

# 86
GIULIA  Сметка ли ми търсиш къде как се регистрирам?

Стига си разводнявала сайта с глупости. Ако имаш проблем, пиши ми в "лични". Хората не са длъжни да четат глупостите ти, които нямат общо с темата.

АЗ ли нямам общо, като загубих детето си от негов "компетентен" колега, а ти какво общо има6 с темата, като си "доволна" има бял списък за хвалебствия... Thinking Crossing Arms

# 87
Аз наистина съжалявам, че ти се е случило това. Но не виждам какво общо има д-р Уалид с това. Мила, един човек не прави Цял свят. Всеки човек, всеки лекар е ендивидуален. Разбираш ли. Да, трябва да има правосъдие, което да гледа трезво на нещата. Но нека не съдим невинни.

# 88
Да  кажа на колежката по форум, която по-горе е писала, че съм Уалид: Когато д-р Уалид има да каже нещо, го казва в очите, под достойнството му е да се крие под друго име. Достатъчно директен и коректен човек е, че да се занимава с глупости.

# 89
  • Sofia

При следващ подобен "бисер" ще бъда принуден да упетня регистрацията ви без да имам нужда от допълнителни аргоменти. Предупреждението е официално.

Общи условия

Активация на акаунт