кой е лекарят от ОБ-Варна, оставил жена да роди у дома???

• 9 380
  • 131
  •   2
Отговори
# 90
Аз наистина съжалявам, че ти се е случило това. Но не виждам какво общо има д-р Уалид с това. Мила, един човек не прави Цял свят. Всеки човек, всеки лекар е ендивидуален. Разбираш ли. Да, трябва да има правосъдие, което да гледа трезво на нещата. Но нека не съдим невинни.

НЕВИНЕН Е ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО Mr. Green

А ТИ БИЛ/А ЛИ СИ ТАМ ТОГАВА, ДЯСНАТА РЪКА ЛИ СИ МУ, 4Е СИ ТАКА ЗАИНТРИГУВАН/А ЗА РЕПУТАЦИЯТА ТИ/МУ newsm78  Money

ВЕ4Е ЗНАМ КАК ВИЕ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ  МОЖЕТЕ ДА СЕ КЪЛНЕТЕ В ИМЕТО НА РЕПУТАЦИЯТА, НО ЕКСПЕРТИЗИТЕ МИ 4РЕЗ СРП ВИ СРИНАХА ЛЪЖИТЕ КАТО ВЯТЪР ПЯСЪ4ЕН ДВОРЕЦ... Mr. Green

# 91
Да  кажа на колежката по форум, която по-горе е писала, че съм Уалид: Когато д-р Уалид има да каже нещо, го казва в очите, под достойнството му е да се крие под друго име. Достатъчно директен и коректен човек е, че да се занимава с глупости.

ИЛИ СИ /КАНДИДАТ ЗА / Г-ЖА УАЛИДОВА Mr. Green

# 92
GIULIA, знаеш ли защо се възхищавам на този човек? Преди 12 години, щях да умра поради лекарска грешка. Той беше човека, който ме спаси. Дължа му живота си. Нито съм както се изрази ти "КАНДИТАТ ЗА Г-ЖА УАЛИДОВА "Grinning , нито пък нещо по-лично. Ако не беше той, сега нямаше да седя тук и да ти обяснявам.

# 93
Случаят ме касае, но разбира се няма да тръгна да ти обяснявам по какъв повод. Не е личен за разлика от твоя Севда, което е очевидно.  

# 94
Искам да Ви пожелая преди всичко здраве! Бъдете истински щастливи и се обичайте. И не забравяйте да търсите права си.

За мен този случай е приключил и нямам какво повече да коментирам тук.

Всичко добро!

С уважение: Севда Илиева

# 95
GIULIA, знаеш ли защо се възхищавам на този човек? Преди 12 години, щях да умра поради лекарска грешка. Той беше човека, който ме спаси. Дължа му живота си. Нито съм както се изрази ти "КАНДИТАТ ЗА Г-ЖА УАЛИДОВА "Grinning , нито пък нещо по-лично. Ако не беше той, сега нямаше да седя тук и да ти обяснявам.

Възхищенията в Белият списък моля, аз там похвалих позакрепилите ме д-ри И НА НИКОЙ НЕПОЖЕЛАВАМ сегашният ми "живот" !

А ако недай-може с бебето бе станало нещо лошо, все пак е било с двойно увита връв, ПАК ще виниш таткото 4е е помагал НЕКОМПЕТЕНТНО на детето си .... #Crazy #Cussing out newsm78

Знае6 ли последиците за бебето от дори кратък недостиг на кислород: най-малкото е епилепсия ....и мн.др. все лоши последици за мозъка.. #Cussing out, а ако е вдишало неаспирираното околопл.съд-е... Sick #Crazy newsm78

Явно незнаеш 4е по-големият процент от болестите на 4ове4еството са от стрес и "компетентна" лекарска "намеса" в нео и детска възраст !!!!

И знай 4е: който забравя историята, може да повтори грешките й …!!!

Peace

# 96
Много, много грозни изказвания на някои потребители.
Момичета, не бъдете толкова наивни да мислите, че заради обявения в медиите случай, Уалид е уволнен.
В РЦЗ-то, доколкото знам, има доста оплаквания от него, това последното е само повода.

# 97
Какво да напиша.
Тази тема както всяка друга прерасна в нетактичен словесен двубой. Тези които искат да защитят доктор Уалид го правят с зъби и нокти, обаче не те са раждали в къщи с помоща на съпруга си, тях няма как да убедим че човекът от чисто професионална гледна точка носи вина. Слава богу че всичко е минало добре, детенцето е родено с късмет да живо и здраво на родителите.

На другите които твърдят че е виновен (към чиято група с присъединявам и аз ) мога да дам примери бол на ненаказани лекари, нима очакваме да обявят този за виновен . Случаят с д-р Мазнейкова и Запряна Коледарова как бързо изпадна в забвение...

Мога да кометирам че д-р Уалид като професионалист особенно защото и е първо раждане не би могъл да прецени за колко време ще роди жената, дори и при картината с минимално разкритие и без изтекли води. Пукнатите води са една от предпоставките за раждане но това че не изтекли не означава че родилнят процес не е започнал. Всички които са раждали тук в тази тема знаят че нещата протичат строго индивидуално, понякога бавно а понякога доста по бързо от очакваното.Понеже имах опит с постъпването в болница наскоро, когато искаха да ме отпратят в къщи искаха да подпиша документ че си отивам на собствена отговорност. Ако не подпиша оставам... Тъй като момичето не е раждало и практически не знае какво я очаква е нормално да се довери на лекаря а той е постъпил непрофесионално. Дори и невинен според мен ще бъде наказан с потребителски протест...

# 98
_re_ge, раждала е жената, има голяма дъщеря.  Peace

# 99
Ами тогава още повече мила eta, още повече не знам как да тълкувам постъпката му.

# 100
Аз съм изумена от някои хора, които са толкова агресивни и са способни да убият някого само за да защитят това, което мислят... Мога да кажа на тези хора само, че е имало разследване по случая, има доказателства за грешките на лекаря като това, че дори не е вписал сестра ми, че е ходила при него същата вечер, дори не е споменал, че може да роди всеки момент (все пак й е второ раждане)... Той казва, че тя е била спокойна и се е съгласила да си тръгне, да и тя го потвърждава, но все пак тя не е специалист и щом лекаря срещу нея й е казал, че няма да роди сега, е решила да му вярва! Пък и този случай е само капка в морето, до колкото разбрах, за досието на този лекар... Който го защитава така, да си ходи при него, ама аз съм сигурна, че този някой ще е единствен вече!

# 101
На пълно подкрепям Севда. Споменава, че е пациент на въпросния лекар от 12 години и че е спасил живота й. Аз съм пациент на д-р Уалид от 18 години. През тези години, никога не съм виждала некоректност от негова страна. Той изроди и двете ми деца.
Кой лекар няма тъмни петна в досието си? Защо се хващате като удавник за сламка? От прочетеното до тук, виждам, че Севда е мишена за Вас. Не счятате ли, че не е нужда чак такава злоба от Ваша страна? Има смелост, изправя се срещу всички Ви, от които е получила единствено злоба и ненавист. Ще намеря начин и ще се свържа с тази жена. Възхищавам се на хора като нея.
Убедена съм в невинността на д-р Хамад. Дали ще сме единствените, които ще ходим при него, това никой не може да каже. Както е на писала Севда, има прекалено много пациенти от преди повече от 20 години. Така, че на дали този случай ще промени мнението им за него. Бъдете спокойни и стига злоба.  

# 102
Прави ли ви впечатление , че яростните поддръжници на обсъждания специалист са в повечето случай гости на бг.мамма.
Останалите ( виждам по подписите сим че са редовни членове с доста публикации) -  просто споделят  мнение и са доста по толерантни в постовете и разбиранията си.

# 103
  • София
леле, хора,

не бях чела темата от 2 дена! Какво става ?!? Защо пак пререкания, то е ясно, че като има 2 страни има и най-малко 2 различни гледни точки.

1. той не е трябвало да я отпраща или като специалист да я посъветва да остане. Мен ме приеха с 3см разкритие, без никакви контракции или болки, хем първо дете раждах. Никой не ми е дал възможност да решавам. "Да ти носят багажа" и толкова беше. Бях отишла само на ЖК Simple Smile

2. тя като е знаела какво е раждане и с 2-ро дете става по-бързо обикновено, ако наистина не й е дал възможност да остане (както твърди), хващам си чантичката и право в АГ или "Майчин дом"!

Понякога незнам и родилките защо чакат до последно, особено тези с 2-ро дете, уж знаели как е и за да не седели много в предродилна, чакат до дупка. В моята стая едно момиче роди за 15мин 2-ро дете (едвам я качиха на магарето) и се хвалеше, че до последно си седяла у тях и засичала контракции, за да не седяла много в болницата. Като че ли часове повече са кой знае какво мъчение, ама си под лекарско наблюдения поне.

Все пак обаче и той ако не й е дал шанс да остане, не му прави чест!

Явно истината е някъде по средата!

Колкото хора, толкова и мнения!

# 104

отпращат когато не си плащат
ако беше платено раждане дали щеше да бъде отпратена, от когото и да било?

http://www.pozvanete.bg/news.php?id=57277

Общи условия

Активация на акаунт