Септември `09 - 33

• 11 163
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен влизам само да се запиша. newsm03
Добре дошла на новата мама  Hug към финала продължаваме да се умножаваме това е добре.
Надявам се нашите 2 бебчета да са добре и скоро мамите им да ги гушкат. Hug

# 151
здравейте хубавици  /повечето вече със големи ........./  Joy исках да кажа кореми де  Joy  hahaha  Joy
аз като гледам колко сте изписали,ма то сме много мамите и нормално  Peace
patenceto 20,добре дошла и лека бременност  Hug

иначе моя красавец е с шарка-варицела,ама слава богу с малко пъпки  Simple Smile ,ама предната нощ не сме мигнали-температура,тъкмо я смъкнем пак се качи,а бе измъчи се детенцето  Sadдано леко да я мине и да му поолекне  Praynig и се надявам аз да не се заразя,до колкото знам сега не е опасно,ама все пак се надявам да не става,че да не се притесняваме излишно  Peace

bubara,стискай още малко зъби мила и скоро ще си гушкаш щастлива двете бечета,дано всичко да минава идеално  Peace

dundito2,дано нещата да се наредят за естествено раждане,че е по-добре,но каквото стане,важното е двете с бебка да сте здрави и не се замисляй толкова,каквото е писано това ще стане и всичко ще мине като приказка  Hug

# 152
rozalina  - браво на малката ти принцеса, все по бързо да наддава и скоро да си е вкъщи  Hug Стискай зъби с кърмата, малко остава, аз така си бях напълнила фризера с кърма и винаги, когато ми се налагаше да излизам, имаше с какво да хранят Стефчо  Peace
bubara  Hug не се притеснявай, повечето пъти докторите бъркат и мерките им са приблизителни  Hug Само спокойствие и стиснати крачета, малко остана  Hug
petenceto_20 - не се притеснявай, не е много късно за 4Д, аз ходих при д-р Марков в 21г.с. и цената беше 80лв  Peace
Аquto - страхотни покупки  Peace
nahodkata  - леко да кара варицелата и бързо да оздравява бъдещият батко  Hug

Да споделя един полезен линк: http://journal.funbg.net/index.php?news=46 - описано е всичко седмица по седмица + приблизително тегло на бебчетата  Peace

Ние с бебка сме добре, и тя върви с една седмица напред. След 2 седмици съм на преглед и нямам търпение. Само се върти и премята в корема, няма почивка за нея  Mr. Green

# 153
  • Троян
Здравейте!
Да се похваля,че днес и аз направих първата покупка за бебчо.Взех една пеленка за изписването и едно боди.То по-принцип почти всичко си имам от Маги,само трябва да ги извадя от архивите.
Иначе бебчето си се върти и подскача,а аз се търкалям вече по пътя.
За статистиката на първа страничка-аз съм албена от с.Орешак,общ.Троян

# 154
Здравейте пак... Hug Радвам се,  че повечето от вас са ни гледали по БТВ и по- важното че сте ни харесали . Видяхте ли ме какъв съм хипопотам в размерите( записа беше преди 1 месец) .Лично ние много си се посмяхме на себе си  smile3532 Видяхте ли колко съм разсеяна- повтаряха ми въпроса по 100 пъти ама... както каза водещия това е от бременността. Вярно че не спечелихме но и за това си има причина. Незнам дали забелязахте в 2-ри кръг как ни беше зададен въпроса- на него по един начин на мен по друг... ноо  няма значение. И количката ни устроива. И без това нямаше да имаме възможност да идем на почивката , а домашно кино си имаме Mr. Green Количката ни дойде добре smile3508
Който е пропуснал може да ни гледа ето тук http://btv.bg/broadcasts/broadcast_info.pcgi?cont_id=211- чукнете на "Видеоархив " и предаването от 23.07.2009

Следобет имахме малък проблем с  готварската печка, тя е на стъклокерамичен плот и котлоните отказаха. Ходихме до Техномаркет надъхани че ще копуваме нов, ноооо - нямаше нашите размери. Незнам какво ще правим , мразя когато ни се появят такива непредвидени разходи smile3511. Утре ще ходим до по- големия Техмаркет и трябва да си намерим вече нещо...
Това е за сега от мен.  Hug

# 155
dundito 2 и на моята печка са отказвали котлоните, но беше заради някакво прекъснато кабелче, което не е давало контакт - проверете от къде идва проблема, защото може да е незначителен, а няма смисъл да си набивате парите за нови котлони. Дано е нещо малко и не се стигне до купуване на нови.
Хей, Жорко - виждам, че си на линия - пиши как си! Не си се включвала от 5 теми насам Simple Smile

# 156
Lusesita,мерси много за куража и пожеланията   bouquet
и линка ,който си дала е много полезен,хубаво е описано  Peace

а това за спермената течност/което пише в статията/-знам го от мойта докторка,която още първата бременност ми каза ,че тя разширавала шийката на матката и е хубаво,особено последния месец да се възползваме от естественото,вместо системите,който съдържали подобни вещества/е,как да не я слушам жената-все пак е докторка  Joy/    newsm53

# 157
здравейте,искам да се включа и аз.
Втора бременност,термин 17.09

# 158
здравейте,искам да се включа и аз.
Втора бременност,термин 17.09
dessi79, добре дошла при нас, лека бременност и здраво и усмихнато бебче през септември Hug

# 159
Добо утро!
Добре дошли на новите мами Hug
Розалина,радвам се че наддавате и скоро ще се гушкате!
Неки може и да са се прибрали с Манос и да няма време за писане.Надявам се да са добре Hug
Днес ще имам гости и сега почвам да чистя,оправям,готвя Crazy
Лек ден!Като си почивам, ще ви чета Wink

# 160
  • Габрово
Добро утро!
Днес с Алекс ще си се гледкаме- няма и 10 дена откак тръгна на ясла и вече болна  Sad
Честно казано не вярвах на приказките, че в яслите се разболяват често и бях убедена, че тя ще удържи на вирусите, ама не. Явно си трябва време за да си създаде имунитет.
Аз ще взема профилактично оксилококциум, че в тия жеги и баш на финала хич не ми се иска да съм болна.

Добре дошла на dessi79   Hug

# 161
Добро утро!
bamba, толкова рано си станала, че и кафе си направила...
Добре дошли на новите и лека бременност до края.

Ние вече сме на финала с ремонта, остана чистене и подреждане, но лекичко по лекичко да не се товаря. Нали има кой да ме търпи пък и детето го няма при нас, така че хич няма да бързам. Днес отново ще е жега, така че се пазете много.

# 162
  • където има любов
 HugЗдравейте ,милички!Не съм писала отдавна,но нали имахме проблеми с компа...
Не успях да изчета написаното,но от това което прочетох-Добре дошлеи на новите момичета!
Цвета,как си мила?
Бубара,надявам се всичко да е наред с бебоците и притесненията ти да са напразно!
Валка,така е с яслите и градините.И аз се чудя какво ще правя Септември.Не ми се ще да спирам Алекс от градина,но ако така ми се разболява,как ще опазя бебето.
Момичета,бях ви писала как се изплаших една вечер,нали имах контракции,че и болки.
Ами онзи ден,докторката ме прегледа,оказа се че имам един сантиметър разкритие,което доста си ме стресна.Реших,че ще влизам в болница newsm78.Тя обаче каза,че не е притеснително,защото всичко друго било наред.Сега пия 3по 2 Магнерод и почивам.
Та такива работи с мен!

# 163
Добро утро момичета и добре дошли на новите мами!   bouquet

bamba, благодаря за кафенцето!

nahodkata, горкото детенце, дано се оправи по-скоро!  Praynig И разбира се - стискам палци да не се разболееш!

bubara, мила ще се моля за теб и бебчетата ти! Дано всичко е наред и накрая да гушнеш две здрави и силни бебчета. Ти кога трябваше да влизаш в болница?

dundito 2 и аз гледах предаването, бяхте много сладки със съпруга ти.  Flutter И в никакъв случай не изглеждаше като хипопотам, напротив - изглеждаше много добре. Аз когато участвах, бях бременна с Хриси в осмия месец и изглеждах огромна.  Laughing

valkata78 за съжаление при повечето дечица става така когато тръгнат на ясла или детска градина. Вземи повече осцилококцинун и пийте и двете, дори започни профилактично да й даваш веднъж седмично по една тубичка, за да е по-устойчива към вирусите. Дано бързо оздравее малкото слънчице!

Момичета, аз съм малко притеснена. Може ли някой да каже как горе-долу се усеща болезнената контракция? Преди половин час отидох с малката до магазина пред нас и пазарувах някои неща за готвене, включително и картофи и може би малко се понатоварих. Когато се прибрахме, изведнъж се преряза корема, видях че е на топка. Седнах на дивана и зачаках да отмине, но минаха доста минути докато ме отпусне. След това седнах тук на компа и бебчо започна да мърда, като при всяко негото движение изпитвах болка. Незнам дали трябва да се обадя на док или да не я притеснявам за глупости. Сега като се поразмърдам, пак ме боли лекичко. Незнам какво да мисля. Така че мамите родили нормално нека кажат това на какво им прилича.  Praynig

# 164
Dobro utro i ot men.
А някой пак ми е сядал на компа Sunglasses.
Розалина дано скоро да си се гушкате с малката принцеса, най искрено ви пожелавам да започне да наддава бързичко Hug.
bubara дано и при вас другото бебче да догони братчето си. То дето казват и другите мацки може и да не са точни мерките, но дори и такла да е имаи вяра че всичко ще е наред.
dundito вас съм ви изтървала вчера, но сега ще си пусна да ви гледам Grinning.
Болните дечица да оздравяват  Hug.
Да кажа и добре дошли на новите  две мами   bouquet.
Иначе при нас нищо интересно. Вчера се хванахме да играем една игричка, аз към 1 се отказах, баща ми до 3 седя, а мъжо моля ви се цяла нощ е откарал на компа и ся ще дреме сигурно през деня, ама мен така ме ядоса с тез мании по играта, че се заканих да му намирам работа и да не го оставя да спи ( ми тъй де да вземе да се от/пристрасти )  Laughing Twisted Evil.
Да ви черпя, баща ми има рожден ден днес:
.

Айде зачезвам. Пазете се днес че ще е много жега. Хубав ден на всички Hug...

Общи условия

Активация на акаунт