Първокласно лято 2009 - тема 3

• 21 602
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
О,Джуличка,страхотно е!Много мило ти става някак,като го четеш!Копнах го и още утре ще го връча на госпожата!Да й е като обица за другия път hahaha!

# 226
О,Джуличка,страхотно е!Много мило ти става някак,като го четеш!...

Да, и аз реагирах като теб.
А ако знаеш пък първокласникът колко беше развълнуван.
Както и по- напред писах, получихме го точно за РД-то му, и той беше много щастлив, че "госпожата е изчислила" и му го е пратила точно тогава.
  Wink

# 227
  • Варна
Джуличка, прекрасно писмо.
При нас е кви писма, кви пет лева. Жената каза, че е учителка само в рамките на училището и телефона си няма практика да го дава на родителите. Който иска да се свърже с нея си има дирекция и канцелария за това.

# 228
  • Sofia
Джуличка браво на вашата госпожа! Колко малко внимание може да направи едно дете щастливо.

# 229
  • Sofia

Джуличка браво на вашата госпожа! Колко малко внимание може да направи едно дете щастливо.
Despina  тя пък вашата много е важна.

# 230

Despina  тя пък вашата много е важна.

Да, наистина.
Егати.
 Crossing Arms

# 231
  • Варна
Джуличка, писмото наистина е много мило. Аз за пръв път чувам за такава практика, но определено мисля, че би трогнало всяко едно дете е би го накарало на 15.09 да отиде наистина с желание и приповдигнато настроение.

# 232
  • Варна
Много мило писмо. Мисля, че ако Дария получи подобно това ще я накара да се чувства по-уверена през първия учебен ден, усещайки че макар и косвено се познава с учителката си и тя мисли точно за нея.

# 233
  • у дома
В блога на общност "Начално образование" има още два варианта на аткива писма-кое от кое по-мило...
http://bglog.net/nachobrazovanie/31860

# 234
  • Варна
Джуличка, прекрасно писмо.
При нас е кви писма, кви пет лева. Жената каза, че е учителка само в рамките на училището и телефона си няма практика да го дава на родителите. Който иска да се свърже с нея си има дирекция и канцелария за това.

ooooh! Уф, аман от мързелани.

# 235
В блога на общност "Начално образование" има още два варианта на аткива писма-кое от кое по-мило...

Да, видях ги, много са мили, наистина.  Peace
Според мен най- важното не е какво толкова ще пише там.
Може да са и две- три изреченийца, ама малчовците пак ще се радват.
Както виждаме, за съжаление, на някои госпожи не им се занимава дори и с това.
Не искам да мисля с какво не/желание си вършат работата.
  Confused

# 236
Жената каза, че е учителка само в рамките на училището и телефона си няма практика да го дава на родителите. Който иска да се свърже с нея си има дирекция и канцелария за това.

Shocked Shocked Shocked
Лелееее, невероятна жена, която според мен е отдадена на професията си и децата които учи почти на 100% . .... Айде да кажем 99%  ooooh!  Не мога да повярвам, че продължава да има такива педагози  Naughty

Джуличка много симпатично писмо  Peace  Наште миналата година не получиха, но още на първият учебен ден им даде "домашно"  Mr. Green  Раздаде им картинка на пчеличката Мая, която да оцветят така както на тях им харесва и да измислят малко разказче, за първият учебен ден на пчеличката  Grinning  В момента, в който си влезнахме у дома, се извадиха моливи и седна да си "пише" домашното  hahaha

# 237

Джуличка много симпатично писмо  Peace  Наште миналата година не получиха, но още на първият учебен ден им даде "домашно"  Mr. Green  Раздаде им картинка на пчеличката Мая, която да оцветят така както на тях им харесва и да измислят малко разказче, за първият учебен ден на пчеличката  Grinning  В момента, в който си влезнахме у дома, се извадиха моливи и седна да си "пише" домашното  hahaha

Аууууу, и това е много сладко.  Heart Eyes
Абе, който си го може, си го може!

# 238
  • Бургас
Много ми хареса идеята с писмата, много мило ми стана. Ще я предложа и на нашата госпожа. Всъщност тя може и да е измислила нещо подобно. И идеята за пчеличката е интересна. Важното е учителят да има желание и идеи, и да е добър професионалист и човек, разбира се.

Деспина, в голяма грешка е вашата госпожа. Да си учител не се ограничава само в рамките на училището. Дано го разбере. Ако ли не, може всички родители  да й купите телефон, за да имате връзка с нея. Така няма да ползва собствения си телефон. Mr. Green Дано намерите вариант, защото понакога се налага да имаш връзка с учителката. Peace

# 239
Нашата ни даде домашния си телефон на първата учителска и помоли да не се обаждаме след девет и половина вечерта, все пак.
Според мен е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт