Нашата АПРИЛСКА дружина е заедно вече втора година!!!

• 16 223
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте  Grinning
Ние бяхме на моренце (на Поморие) 10 дена и се върнахме в сряда. Гледам доста съм изпуснала, но още не съм чела Embarassed, затова ви пускам малко снимчици от нашата почивка (на който му се  гледа де  Peace)
 МОРЕ

# 46
Ей не сте честни  Naughty Променили сте анкетата и сега се е появил по-подходящ отговор за моя случай... Ама ще го преживея какво да ви правя...  Mr. Green

ТЕОИЛЕО Честит Рожден Ден!  Hug   bouquet

Жанче, Честита ви годишнина!   bouquet Наистина страхотно е да срещнеш голямата любов! Рядко се среща, така, че много се радвам за теб! Все така да се обичате!  Hug

Дидка82 това дето е хванала Раличка да не е шестата шарка, розеола или там както още я наричат... Ако има само висока температура без други оплаквания и накрая се обрине, да знаеш, че е тая гад... Не се притеснявай, давай температуропонижаващи средства и за няколко дни ще мине и замине  Peace

КРИСИ много яки снимки от морето  Peace Много сте готини цялото фемили Wink Къде бяхте? Може и да си писала вече, ама .....  Embarassed

# 47
Теоилео, честит рожден ден!  bouquet
Честита годишнина на Танценbouquet

Галиво, ти ли разкаваше за раждането си в Токуда, че пускали песен като се роди детето??? newsm78 Ако е така - егати идиотите! Теб те оставили незашита, пък песнички пускат.... Sick Ако е същия случай, че не помня.... Embarassed

Разгледала съм повечето ви морски снимки  grinning039! Много са готини децата, супер сте си изкарали. Дано и ние се похвалим със същото! Praynig Hug

# 48
Честит рожден ден на Теоилео Hug
Галка на Елените бяхме Peace

# 49
  • Стара Загора
Привет и от нас Hug

ЧРД на Теоилео и на Танцен! Всичко най- най- ви желая момичета  bouquet

Много голямо ЧЕСТИТО  и на Барби, и за двете събития! Прекрасна сватба и семеен живот след нея и най-вече една сладка принцеса през януари Hug

При нас нищо интересно, растем и хубавеем/някои дебелеят/ hahaha Никнат ни кътници отдолу и е леко сополива и разни други битовизми от сорта...

Момичетата с морските снимки, страхотни сте всички Hug Дано и ние се доберем до морето другия месец...

Галка, стискам палци да се наредят нещата и при вас... Хем знам от преди и пак ми настръхна косъма като четох, безумна история, пази боже от доктори...

# 50
Честит рожден ден, мила Теоилео!!! Бъди много здрава, все така усмихната и позитивна, все ака мила...и много щастлива!!!Честит рождн ден и на патерици на Жана - Жане, обичай все така силно! Много готина кума си бай дъ уей...и честита ти годишнина! Ааааа, аз пък този твой разказ вече съм го чела - явно точно преди година - дори сега като го препрочетох се сещах з анякои думи - толкова силно ми е въздействал...
КРИСИ - ама много сте готини на снимките бееееее. Явно тази диета, която пазеше още на Априлци си е казала думата - изглеждаш потресаващо, наистина...Дидка82 - иска ми пароли за вашите снимки...Стискам палци Раличка бързо да оздравява, че с температура в тез жеги...Иииии, Еммо, защо си сменила въпросите newsm78 Аз пък така и не видях старите! Не може човек да отиде на работа - и хоп - сменили му анкетата (моля, моля, аз от работа нито пиша, нито чета - че знае ли се - дали аз, моят брат и целият град, включая и шефът не са ме подушили...). Кау - едно време ни караха да пишем съчинения на тема: "Името на вашата улица..." - я напиши ни сега какъв е Я. Сакъзов, каква е била каузата му и какво е общото със сакъзчетата Joy И като си писала, че си шийп, а не кау...докато четях пост-а на ася20 реших, че наистина една ОВЦА е блъснала Оливия bowuu Другата Асяяяааааа (Васьовата майка) - ти само мина, пусна 2-3 поста, обясни ни, колко много ни обичаш - и дим да те няма, а...
Уф, момичета - днес имах доста работа и сега се чудя уикенд-а да мъднем ли някъде или да остана да си чистя къщата, а??? Знам аз вие какво ще ме посъветвате, така че няма да ви питам...аз не съм изневерявала (казах - не СЪМ!!! а не, че не съм се замисляла...)...както и да е - сега пък ще се пукна от любопитство ви казвам да разбера кой така категорично не само си е признал, а се е заканли дори, че и  ще повтори...Ехмея - сори, ако си писала...как се казва племенника ти? Heart Eyes Много, много е сладък...аз чак скоро открих, че моята ЮП банда освен, че имат заговор директно срещу мен, има и суб-заговор със сестрите - сестрата на Ехмея роди, а на ЛаситУ и Ваняиван и те натам са се запътили...Братът на Галята Илиева се ожени...Само на Галката сестра й си трае още с тез близнаци - но като си оправи коляното май и тя ще се включи в суб-заговора,а???
Някой друг чака ли племенници???
Целуууууувки - ще ходя да мия чинии, да простирам и тааааайнико да си изпуша вчерашната цигара, докато Иван си чете в парапланеристкия форум...

# 51
ВаняМ - само да ти кажа, че се бях затЪжила за теб и много ти се зарадвах на поста... Heart Eyes
А според мен темата ни придобива такава насока заради Сис - тя именно пусна мухата с онзи, на плажа, дето не му се ядяло едно и също...Силвия, стегни се малко - и хора на достопочтена възраст се помещават в тоз форум! Бай дъ уей - и аз да ви споделя, че откакто джиткам на работа без количка - и аз чувствам мъжки погледи по  себе си...бях го забравила това чувство последните година-година и половина...Сещам се за Ваняиван - дойде веднъж в парка супер барната - с един сатенен панталон и едни високи ботуши... Sunglasses И се смяхме - спряла тя пред една банка, излязла от колата и някакви младежи я загледали с интерес от съседното кафе...Ванчето гордо се изправила, дръпнала предната седалка (колата й е с 2 врати) и измъкнала Бобката със столчето изотзаде  Wink
Хайде, целувки пак!!!

П.С. Тифани - айде раждай, че ще стане много горещо!!! Ти пак ли мислиш 10 месеца да носиш??? Laughing Стискам ти пакци всичко да е ОК!!! И се оправяйте бързо, че другата година ви каним с мъжа ти пак на Априлци - обещала си нещо на Емма, забрави ли Laughing

# 52
  • Варна
Блонди, аз чакам племенница другия месец живот и здраве, но не съм софиянка, но племменицата ще бъде. Wink

ЧРД на Теоилео и годишнина на Танзен. Желая ви всичко най-най-прекрасно на тоя свят!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Барби, безкрайно се зарадвах на твоите новини, върна ме спомените когато подготвях нашата сватба и искрено ти се радвам и тайничко ти завиждам че ти предстоят такива събития. Как искам пак да се върне нашия сватбен ден... Пожелавам ти приказна сватба, неописуема емоция, бъди най-щастливата, красивата, обичаната и уважавана жена не само в този ден, а и завинаги и най-невероятната и горда майка догодина. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Малвина и тя е отбора на НЕздравите деца, но е само външно надявам се. Нещо й се наду клепача на окото, стана оток и се зачерви и с всеки ден става по-голям отока. Днес ходихме на лекар, каза че няма нищо страшно, изписа ни Торбадрекс и хомеопатия и се надявам бързо, бързо да отшуми, че все едно е изяла 1-2 юмрука.  Няма да прилагам снимков материал  Cry.

# 53
Добро утро!

Блонди,не ме изкарвай мен виновна за мераците,намеренията и терзанията на Емата Naughty Каква муха й е влязла в главата не знам,или може би пуска таз анкета да свери чесовника  Wink Моят отговор все още го няма  Whistling ама гласувах де.

Благодаря ви за отговорите  bouquet има вероятност да започна на друго място работа,затова питам дали мога да напусна без да се "връщам" на старата  Peace

Онзи ден  бяхме със Стеф и Фил,ходихме на плаж,после и гости направихме.Ей,казвам ви Филипчо много слуша,спокойно и любвеобвилно дете е,а как се хили да не ви разправям  Joy Нея не съм я питала може ли,не може ли,ама ще ви покажа малко снимки от плажа (тя нали не чете форума,няма да разбере Blush няма да й казвате!)

Тук има още снимки...... http://sisee2008.multiply.com/photos/album/16/16#191
Едно видео на Дани и Фил... http://sisee2008.multiply.com/video/item/97/97

# 54
Добро утро! Hug
Я, и без това съм на крака от 6.00 Whistling, да взема да ви сервирам по едно кафенце!

Иииии, по една бисквитка викам! Crazy Crazy

Хораааа, вашите деца ЗАХЛАСВАТ ли се?? Тази сутрин Лидия пак се захласна, направо ужас Sad Sad Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 08:54 от ЛУРДЕС

# 55
Честит рожден ден на Виктория на Мириел !    bdbaloni Много здрава и щастлива да е и весело лято и желая !  bouquet

Лурдес
,мерси за кафето и готините бисквитки Wink

# 56
ехо ето ме и мен.Оливия заспа ама как спи милата тия два дни в тия жеги-незнам-аз немога и само обикалям по нощите.в нас е ад жега-дано от утре се захлади както казват.честит рожден ден на патерички на Теоилео! честита годишнина на Жана-пожелавам ви да сте все така влюбени!

# 57
Имаме бебеееееееееее !!! Тифани е родила преди малко бебе Мишо 3,350кг. и 50см.  newsm44 newsm44 newsm44
Ради мила желаем ви да сте живи и здрави ,нека двете братчета растът задружни и ръка за ръка  family

Нека се почерпим за тяхно здраве  beer beer3 beer2 cheers Drunk Wine Glass

# 58
ЧЕСТИТA ВИ РОЖБА ТИФАНИ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТИЕ МУ ЖЕЛАЯ!  Hug

# 59
  • Временно
Ако щете вярвайте,но влезнах във форума с мисълта,че ще си имаме бебе днес!!!
Да е жив и здрав малкия юнак,да расте весело и послушно дете!!!!!!На мама - честита рожба и бързо възстановяване!!!!

ЛУРДЕС,Сиана често се заглежда втренчено в нещо и нищо не може да я откъсне от това за около минутка.При Лидия така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт