Къде в Бургас (19)

• 48 737
  • 472
  •   1
Отговори
# 345
Къде има голям избор на дамски дънки? И понеже знам магазинче за дънки, но мъжки, на супер изгодни цени в Лазур, някой знае ли такова, но за дамски - че човекът там зарежда само мъжки от години и много ме е яд, че аз все не се уреждам, покрай половинката.

# 346
  • London, baby
В Карфур има евтини женски, е, не са много видове, но пак стават.
Лазурският магазин къде се намира?

# 347
Къде има голям избор на дамски дънки? И понеже знам магазинче за дънки, но мъжки, на супер изгодни цени в Лазур, някой знае ли такова, но за дамски - че човекът там зарежда само мъжки от години и много ме е яд, че аз все не се уреждам, покрай половинката.
днес в Мола видях в Кенвело промоция-2 чифта дънки за 39.90-имаше доста модели-а едини4ната им цена беше 25.90 Peace

къде поправят фритюрници? Praynig

# 348
Някой знае ли , къде в Бургас поправят принтери,а ако някой знае в  Меден Рудник сервиз още по-добре. Peace

# 349
  • По света и У нас

Провери ли в Лазур, на ул.Копривщица:
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=b1de20d83008d5b436e89177c0fa0faf&tip=1
От светофара на Демокрация в посока Околовръстното, магазина ще ти се падне в дясно, между пункта за Еврофутбол и малък хранителен магазин. На витрината освен дънки има и доста блузи  Peace Предлагат различни модели, както мъжки, така и дамски дънки. Блузите определено са основно мъжки  Sunglasses

А този за който ти пишеш, зад Краставицата ли се намира  newsm78

# 350
Къде мога да поръчам красива входна врата?
на ул Батак  в началото откъм Сарата има врати на фирма Солид

# 351
  • у дома
А къде мога да намеря плетен кош за играчки, но с колелца? В Тулип-а имаше, ама са свършили...  Sad

# 352
Да, за мъжките дънки е този зад Краставицата, в една от кооперациите, до двора на детската градина. Но има само мъжки Cry

# 353
  • Бургас
 Дали някой може да ми каже как се казва рибния ресторант в Сарафово и къде в Сарафово се намира /явно е много популярен, но не знам под какво име да го търся/.

# 354
  • Бургас
Някой знае ли , къде в Бургас поправят принтери,а ако някой знае в  Меден Рудник сервиз още по-добре. Peace
В един нов блок до училище "Петко Росен", където има магазин "Тема" има сервиз на фирма "Булкомп 2000". От страната на блока към улицата е аптека "Лавър", дано си ме разбрала.

# 355
Дали някой може да ми каже как се казва рибния ресторант в Сарафово и къде в Сарафово се намира /явно е много популярен, но не знам под какво име да го търся/.

Ресторантът се казва "Нептун", намира се на ул. Черно море 5.

# 356
  • Бургас

и между другото не е нищо особено!  Peace Караш до крайбрежната улица на квартала и завиваш надясно- почти до края на улицата. Има паркинг, няма как да не го намериш!  Peace

# 357
  • Бургас

и между другото не е нищо особено!  Peace Караш до крайбрежната улица на квартала и завиваш надясно- почти до края на улицата. Има паркинг, няма как да не го намериш!  Peace
Благодаря!

# 358
   Момичета, къде мога да намеря красив златист шал, който мога да ползвам като наметка към елегантна рокля?
Благодаря ви  bouquet

# 359
Някои попита за сладкарски бои-има в метро,за съжаление има само 4 цвята!

Общи условия

Активация на акаунт