Къде в Бургас (19)

• 48 744
  • 472
  •   1
Отговори
# 405
Хубави маратонки за 2г с намалени цени някой мервал ли е?

# 406
  • Бургас
Аз пък търся гуменки ,ама нещо по-хубаво,направо не знам къде да ходя  Rolling Eyes

# 407
Здравейте!Извинявам се ако е коментирано по-напред в темата, но знае ли някой къде се премести магазинът за италиански обувки CIAO BIMBI. За съжаление вече не е срещу сладкарница Захаро в Лазур - днес проверих. Благодаря предварително!

магазина се премести в пресечката на Александровска към ботева, точно под стоматологията.Заедно с детският магазин Вип кидс.

# 408
  • Бургас
Аз пък търся гуменки ,ама нещо по-хубаво,направо не знам къде да ходя  Rolling Eyes
Галя (ако си ти  Blush), аз купих много хубави на Йоан от Пиргос на третия етаж на Конверс, а сега и са намалени на 35 лв!  Peace
А също ми казаха, че в Енерджи, на първия етаж, пак там, има хубави детски, където е Мис Сиксти, всъщност.  Thinking

# 409
# 410
  • Бургас
Мерси    bouquet,за там все забравям ,че има магазин ./ Аз съм   Wink/

# 411
  • Бургас
Къде в Бургас... има магазин за обувки "Веронела"?? Преди беше на 3 или 2 етаж на Пиргос стил, а още преди това - до подлеза на Операта. Благодаря на всички, които отговорят!   bouquet

# 412
  • Бургас
Хубави маратонки за 2г с намалени цени някой мервал ли е?

Преди 20-тина дни взех на сина ми едни найкчета от Трията.Магазина на първия етаж в ляво от ескалаторите.Той има и самостоятелен вход отвън, но честно да си призная никога не съм поглеждала как се казва. Embarassed Имаше намаление, сега вече не знам как са цените.Аз ги взех за 49 лв.

# 413
  • Бургас
Търся мебелист за направа на легло с механизъм. Някой да ме насочи? Praynig

# 414
Преди 20-тина дни взех на сина ми едни найкчета от Трията.Магазина на първия етаж в ляво от ескалаторите.Той има и самостоятелен вход отвън, но честно да си призная никога не съм поглеждала как се казва. Embarassed Имаше намаление, сега вече не знам как са цените.Аз ги взех за 49 лв.[/b]
[/quote]

Ок,мерси много.

# 415
Момичета,търся си костюм,проблема ми е,че ми трябва малък номер-под малък разбирайте и 36-ти р-р панталон ми е голям ooooh! просто съм се видяла в чудо.И само панталон или малък размер пола ще ми свършат работа,после ще умувам с какво да ги съчетавам.Трябва ми за офиса,предпочитам нещо спортно-елегантно.Омръзна ми само да меря,а и като гледам май нямам голям избор-като ми стане нещо,ще трябва да взимам.Има ли някой с подобен проблем?

# 416
  • Бургас/Пз
Момичета,търся си костюм,проблема ми е,че ми трябва малък номер-под малък разбирайте и 36-ти р-р панталон ми е голям ooooh! просто съм се видяла в чудо.И само панталон или малък размер пола ще ми свършат работа,после ще умувам с какво да ги съчетавам.Трябва ми за офиса,предпочитам нещо спортно-елегантно.Омръзна ми само да меря,а и като гледам май нямам голям избор-като ми стане нещо,ще трябва да взимам.Има ли някой с подобен проблем?

Пробвай размер 34, мисля, че Дика имаха такъв, дано не съм те подвела, но можеш да порвериш!

# 417
Дика беше един от първите магазини,в които влязох-там ми казаха,че 36 е най-малкият номер.Да ти кажа,минавах още 2 пъти след това с надеждата,че някой може и да ми стане.Стоят ми като харизани.

# 418
Къде в Бургас... има магазин за обувки "Веронела"?? Преди беше на 3 или 2 етаж на Пиргос стил, а още преди това - до подлеза на Операта. Благодаря на всички, които отговорят!   bouquet

Направиха магазин близо до гарата.Тейли Вейл ако знаеш къде е ,отдругата страна на сградата.Дано ме разбра  Wink

# 419
  • Бургас

Направиха магазин близо до гарата.Тейли Вейл ако знаеш къде е ,отдругата страна на сградата.Дано ме разбра  Wink
Благодаря! Мисля, че се сещам. Ще проверя.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт