Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 403
  • 372
  •   1
Отговори

Мили дами и  уважаеми господине! 
Добре дошли в новата 19 тема!!!
Нека я изпълним с много и хубави новини и приятни емоции!!!

Ден преди раждането си дете попитало Бог:
Незнам защо ще се появя на този свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:
Ще ти подаря ангел,който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.
Но как ще го разбирам,аз не знам езика на ангелите?
Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.
А как е името натози мой ангел?
Не е важно как се казва той има много имена.Ти ще го наричаш МАМО!!!

Старите теми:

# 1
  • София
19 ми е любимо число. Бях 19ти номер в класа. И мъжа ми е роден на 19ти. Дано 19тата тема е много, много късметлийска!   bouquet  bouquet  bouquet

# 2
  • София
Пожелавам на всички много късмет с новата тема, нека има много усмивки и само прекрасни мигове, които да споделяме!
Фиорче, благодаря за усилията!  Hug
Никол, сега видях, че си писала в старата тема. Добре сте направили, че сте отишли до Плевен, Конова е много добър специалист. А с твоята докторка хич не се занимавай, що да си хабиш нервите. Мисли позитивно и се наслаждавай на лятото. Пък дано щъркелите те навестят скоро....  Heart Eyes

# 3
  • На планетата Земя
Fior, благодаря ти за прекрасното, вдъхновяващо оформление!

Пожелавам си новата тема да е изпълнена с много усмивки, положителни емоции, радостни вълнения, щастливи новини, грейнали лица!    newsm51

# 4
Я и аз да се запиша, преди да отлетим за топлите страни! Grinning

Нямам време да пиша подробно, само ще кажа, че се надявам, като се завърна след десетина дни, да ви заваря в добро здраве и разположение на духа, пък всичко останало ще се нареди! Praynig

Гуш за всички!  love001

И, моля, дръжте ме в течение на новините от всякакъв характер! Hug

# 5
  • София
Кари, приятен полет и весело изкарване!  Hug Дали отлиташ за топли страни е малко под съмнение..., май по-скоро ще избягаш от сахарската жега, която ни предстои тук.  Joy Да се върнете живи и здрави, и заредени с положителна енергия!  Heart Eyes

# 6
За първи път да вляза на първа страница! Направо съм шампион  Laughing
Кари, пожелавам ти много отпускаща, релаксираща и пълноценна във всяко отношение почивка! Да се върнеш щастлива, заредена и ....почерняла!

# 7
  • Манчестер
Цоп и аз в новата тема  Heart Eyes
Фиорче, благодаря ти   bouquet Да ни е честита темичката, и да си я напълним с много бомбички Misc Bomb Misc Bomb Misc Bomb и положителни емоции Hug
Каритас, приятно прекарване на почивката  Heart Eyes Чакаме подробни репортажи  Flutter
Ванхорне, на вилата в Кладница ще го водя  Mr. Green, там ще спим пък ще видим дали ще има време за някое и друго градче. Досега съм го водила в Пловдив, Рилския манастир, Велико Търново и в Бургас е бил  Heart Eyes
Ей, Камъче Hug много интересна случка с детелината Flutter Верно само как някакво си камъче в сандалките, може да промени съдбата  Hug Много щастие да ти донесат, детелинките  Hug

# 8
  • София
Мили, предлагам да му покажеш и София..., ще му хареса, сега е празничка, няма нужда да му връзваш очите от летището до Кладница.  Joy hahaha Joy

# 9
Хайде и моя милост тука Hug.
Каритасчето заминала гледам.Супер да си изкараш и те чакаме с подробности...и дано като се върнеш да носиш най сладката подробност Hug Praynig Hug
Мале Квази кво те нападнаха тия тека хубоснички да те женят hahaha Joy hahaha.
Аз пък що така си мислех, че сте семейство newsm78, то вие сте де...макар и без сватби матби там и сеир за родата.
Ама пък ако искате де Rolling Eyes без тия лепки няма да мине така да знаеш Wink Laughing hahaha
Дуденце какво пак бе пиле Sad.....облекчение няма ли за това newsm78.Какво ти казаха да правиш..как да се пазиш newsm78
Николче Hug добри новини при тебе.
Миле видях ти снимките супер си Peace.
Има хора които рядко пишат тия дни като мене....дано при всички нещата да са наред Praynig.
Сефтосах новата печка.Готвих бъркана пица Peace светкавична - без месене, без точене.За който иска ще кажа.Рецептата не е моя ама във готвярския яко се върти.Таман за прегладнели заети от бебеправене люде е Laughing - хи хи хи Wink

# 10
Мили, предлагам да му покажеш и София..., ще му хареса, сега е празничка, няма нужда да му връзваш очите от летището до Кладница.  Joy hahaha Joy
Къде празнична бе hahaha какъв празник е ooooh! Whistling Whistling.Аз що не съм разбрала, че нашия лъбим град е чист и подреден Whistling
Фиорче  bouquet  bouquet  bouquet за новата тема.Дай боже само добри новини една след друга Praynig

# 11
Каритасчето заминала гледам.Супер да си изкараш и те чакаме с подробности...и дано като се върнеш да носиш най сладката подробност Hug Praynig Hug

Бънка, още съм тукаааа! Аз съм като Биг брадър. Mr. Green

Много ви обичам всички, чак не мога да се откъсна от тук!  Hug

Ленка, Ифче, дай Боже всичко по вода да мине! Praynig Praynig Praynig

# 12
  • там където мога да си закача хамака
Каритас хубаво да си изкараш и не забравяй заръката на Бъни и снимков материал.
Бъни дай линк към тая пица моля.
Фиорчето много хубава тема - мерси.

# 13
  • Манчестер
Къде празнична бе hahaha какъв празник е ooooh! Whistling Whistling.Аз що не съм разбрала, че нашия лъбим град е чист и подреден Whistling
Фиорче  bouquet  bouquet  bouquet за новата тема.Дай боже само добри новини една след друга Praynig
Бънка, тя Прасковка иска да каже празна  newsm78 ...поне така си мисля  newsm78
Прасковке, той София всеки път вижда  Mr. Green , не я включих в списъка защото си е стандартно. Така де, по дифолт  Mr. Green

# 14
Хоп и аз в новата темичка hahaha
Фиорче, благодаря ти  Hug   bouquet
И нека се сбъднат нашите мечти Praynig Praynig Praynig

Дани,  благодаря Hug справих се, а... smile3503
Каритас, приятно изкарване Hug.
Мили, а във Варна ще идвате ли? Снимките са страхотни, ама ти си еднааа..... 4470 хубавица.
Бъни, чакам рецептата Mr. Green и аз.

Общи условия

Активация на акаунт