Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 480
  • 372
  •   1
Отговори
# 90
Зази, направо изумях - честито на твоята племенница! Да е здраво момичето и много успехи за в бъдеще!   bouquet

# 91
  • На планетата Земя
Другарчета, аз напускам работното място, отивам на пазари и после - друм!

Моля ви, включете ме с една бира във вечерния запой! И утре, и вдругиден! Дет се казва - три дена яли, пили и се веселили!

Нямам търпение да дойде понеделник сутрин и да ви видя отново!   bouquet

# 92
Лениииииии!!!!!!Честита рожба,миличка!!!Ти си майка-героиня!!!Да ти е жив и здрав малкият Влади!Да имаш много поводи да се гордееш с него!!!Целувам теб и бебчето!Оправяй се бързо!Чакаме те с нетърпение!!! Hug Hug Hug

# 93
  • Видин
Здравейте,
ако може да ме приемете и мен в отбора.Годинките отлитат,а не намерих време да се спра на едно място.
Досега само работа и кариера си казах :СТОП !
От няколко месеца правим опити  без успех за сега, но се трудим усилено.

# 94
Лени-и-и  Hug Hug Hug
Честито щастие, миличка! Да е жив и здрав малкият мъж ВЛАДИ! Да расте щастлив и благословен!
А на теб много целувки, голяяяяямо гуш и бързо възстановяване!
Честито и на тати и на батковците!

Ох, ама че съм ревла  Grinning

# 95
Зазинка Hug, честито и на твоята племеница. С много воля и дръзновение да покорява още по-големи върхове! Да ви е жива и здрава студентката!

Милма, добре дошла   bouquet. И дано скоро съкровената ти мечта се сбъдне  stork-girl stork-boy

Ех, че прекрасен ден! Как да не обичаш целия свят dancing

# 96
Лениии, Честито Юначе. Да ви е живо и здраво и мноооого щастливо!
Честит Рожден Ден Влади! Добре Дошъл Миличък!

Ех, че хубав ден. Браво Ленка  Hug Hug Hug

# 97
Ехеееееееееее newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 smile3535 smile3535 newsm57 newsm57  261uu  261uu
Ленииииииииииииии

това е за теб миличка

Ама другите докато блеят понеже си яка майка smile3521 героиня вземам те за сватя тъй да знаеш smile3521.Демек резерве си вече.Другите пийте там...аз се уредих smile3508.
Да е жив и здрав Влади, голям, силен и умен мъж да стане, Лени само радост да ти носи миличка.
Да знаете как се радвам.........това горното дето го написах Шъ ма прощавате Whistling.
Ама що пък да не стане вярно newsm78.
Ленка чакаме те бързо при нас и на другите девойка да не се сърдят че заплюх Влади из под носа им...пожелавам такова леко раждане като на Лени има няма след една година всичките по ред на номерата Praynig Praynig Praynig.
Зази  Hug Hug Hug браво на умната и красива племенница.Попътен вятър в живота от тук насетне Hug

# 98
ЛЕНИИИИИИИИИИИ ЧЕСТИТКИИИ![/size]
Здраве и късмет ,и петимца напред...........пъъък как да кажа.....и шест е наслада за душата........
Не съм шпионин ...катринка съм

# 99
Честито бебенце на Лени  Hug Heart Eyes Много здраве, късмет и любов да носи малкия юнак на цялото семейство Simple Smile

# 100
  • София
Току-що говорих с Лени (понеже много мразя да пиша СМС-си). Поздравих я от всички и й казах каква радост настана при нас и как всички се каним да се напием тази вечер. Тя е добре, бебето беше при нея, още няма кърма, но и това ще дойде. Праща на всички целувки и обеща като се приберат в къщи, да пише. Ех, ама и аз си подсмърчам днес цял ден  Cry... Нищо че имам много работа и хвърча като финикиец между етажите.
Много ви благодаря за пожеланията за племенницата!  Heart Eyes
Айде Ивче, твоя ред е! Стискам палци всичко да мине леко и бързо!  Hug
Руми, приятна почивка на теб, събери много слънце и много усмивки!
Катринка, добре че поясняваш, че си ти.  Grinning
Ох, как не ми се работиииии.... Mr. Green

# 101
Зазинка извини ме, че пропуснах племеницата в предния пост. Тъкмо станах и се оправях за работа.
Поздравления на момичето и много успехи в живота.

# 102
Хайде банда, наминавам да ви кажа чао до след седмица.... малиии Квази, много близо идвам до теб- ще го почувстваш.
Благодаря за милите пожелания  Hug
А вие да посрещнете подобаващо Лени докато ме няма. И не пишете по много, че не мога да ви изчета после  Joy  Heart Eyes

# 103
Milma, добре си ни се намърдала в темичката  Hug Mr. Green Hug Тук приемаме всяко пиле, което има мераци, като нашите  Blush Още повече днес е един такъв вълшебен и специален ден за нашата темичка, че с още по-голяма радост те приемаме и се надяваме скоро и ти да ни зарадваш  Praynig

Абе девойчета, няма майтап  Naughty днес най-безотговорно ще се пропия за здравето на малкия мъж и дано с негова помощ да повлечем още по-силно крак.

Хубаво е да има радостни новини. Всичко изглежда много по  Mr. Green

... малиии Квази, много близо идвам до теб- ще го почувстваш...
Куче с кебапче ще плаши  Crazy

... вземам те за сватя тъй да знаеш smile3521.Демек резерве си вече.Другите пийте там...аз се уредих smile3508...
Хъни-Бъни, от сърце ти пожелавам да успееш да насмогнеш на производителността на Lennyh и да и осигуриш всичките необходими снахи  Praynig Praynig Praynig hahaha

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 17:56 от Quasimodo.

# 104
Знаех си аз, че щом се освободи компютъра вкъщи, това е някакъв знак и веднага седнах, зарязвайки гостите.
ЛЕНИ, честит ти юнак мила ! bouquet Да ви е жив и здрав и много радост да носи на цялото ви семейство !

Общи условия

Активация на акаунт