Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 472
  • 372
  •   1
Отговори
# 225
Za6to vsi4ki me napadnahte taka,prosto izrazih mnenieto si po temata.sajalqvam 4e ne savpada s va6eto  Mr. Green
Az samata sam nad 35-te i ne sam bila nito vednaj maika,qvno Bog taka e pojelal,no tova ne promenq mnenieto mi.Ne e nujno da obijdate za6toto nqkoi vi kazva istinata,nezavisimo kakva e pri4inata za nqmaneto na dete  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Sajalqvam ako nqkoi sam zasegnala.

Компексирано мнение на комплексиран, скучен човек, нещастен човек, човек, имащ нужда от помощ, жалък човек, нечовек, неврачен човек ......

са меко казани просташки! Нямам думи.... а не си и заслужава внимание такъв "човек"...

Просто да се разкара,никой не е искал компетентното ти мнение!

A i da ne zabravq za pra6niq pat kam seloto

Ne  o4akvah takiva otgovori.

Сори драга, но тава е като да ида във вегетарианската тема и да ги питам защо са вегетарианци.  Аз съм на 37 и много си ми отива даже. Тааа, за това бай и по живо по здраво.

Милли Честит празник слънце. Да жива и здрава и много щастлива.
Пожелавам ти скорошно сбъдване на най- сакаровената ти мечта. Гушки и цунки!!!

Дани Честит Празник на твоето момче. Много радост да ви носи!!!

# 226
  • там където мога да си закача хамака
Мили Ванили, Честит ти Рожден Ден! Много здраве, радост, щастие и любов. Да ти се сбъднат всички съкровени мечти. newsm59 Tada
Такава торта не бях виждала - страхотна е.
Данито, да ти е жив и здрав сина! Да си изкара страхотно!  bigdance2

# 227
  • там където мога да си закача хамака
На тази персона Сиси-писи просто не й обръщайте внимание. Ако не я коментирате ще й стане скучно и ще се махне. Пълно игнориране. Не се хабете да й отговаряте. Просто няма смисъл.

# 228
Сиси-писи, моме юбава  Wink Вярно е, че всеки има право на мнение и всеки има право да го изказва. Както и че никой няма право да те напада за твоето мнение.
Тук никой не е нарушил тези твои права  Naughty Хората обърнаха внимание само и единствено на начина, по който ги упражни. Думите ти (а не ти  Naughty ) са безкрайно глупави и смехотворно наивни. Идеите ти само губят от начина, по който ги изказваш.
Думите ти са арогантни, а те са лицето на човека. Аз не вярвам, че ти си такъв човек,  но не те познавам за да видя, какво се крие зад думите ти. Съжалявам, но по тази причина аз също смятам, че появата ти беше селска и абсолютно комплексарска  Peace
Човек винаги може да говори с уважение за неща, които не приема и не разбира. Ако имаш какво да кажеш винаги си добре дошла. Отново повтарям - не отричам идеите ти, просто не вярвам в тях. Отричам думите ти... По-учтив не мога да бъда  Blush

Ей Прасковке  Party не си прав зарзават  Naughty Вярно, че понякога по-рядко се обръщаме към някой директно, но това никога не е било поради пренебрежение  Naughty Изпуснах ви аз края  Blush Нямам достатъчно време, но ще видите, когато ми мине зора на работа  Heart Eyes

# 229
Милички мои само минавам да ви кажа, че вече сме у дома.
Много  Hug Hug Hug на всички ви - ще опитам да ви прочета и ще пиша тези дни.
Но да знаете, че много, много ви обичам приятели мои - чувствам се толкова щастлива и искам да видя всеки от вас така щастлив!!! Hug Hug Hug

# 230
Извинявайте, че нахлувам в темата ви, но много ми се иска да отговоря на Сиси-писи:
Няма лошо в това да имаш някакво различно мнение по въпроса за възрастта, но не прочете ли заглавието на темата ooooh! - не му е мястото тук на твоето мнение! Ако искаш си пусни темичка - форумът е достатъчно голям, но, моля те, спри да пишеш тук.

А вие, списващите в темата, не обръщайте внимание на неадекватни писания. Време е за поредният купон Grinning
Мили Ванили, честит рожден ден! Бъди здрава и следващият рд да го посрещнеш с по-голямо семейство!
Дани, честит празник и на теб! Да ти е жив и здрав сина и да има много късмет в живота!

# 231
Дани, да ти е жив и здрав сина и успех в живота!

КРИС  bouquet

# 232
  • София
Лени, добре дошли у дома! Щом са ви изписали, значи всичко е наред! И без да ни прочетеш всичките писания, кажи набързо как си, възстановяваш ли се от раждането? И как батковците посрещнаха най-малкия (за сега) член на семейството. Много целувки от мен! И чакаме снимки на малкия сладур.  Grinning
dan4eto84 и Мади, благодаря ви момичета!  Hug
.... Е, поплаках си малко (добре че съм сама в стаята, а то май и в цялата фирма е паднала бомба, нали шефовете ги няма), но на лошите не искам да отвръщам.  Sick

# 233
На тази персона Сиси-писи просто не й обръщайте внимание. Ако не я коментирате ще й стане скучно и ще се махне. Пълно игнориране. Не се хабете да й отговаряте. Просто няма смисъл.
Подкрепям  newsm10 и се радвам че има момичета като dan4eto84 и Мади

Лени добре завърнала се. Ще чакаме по-нататък по-подробно включване. Сега си почини.  Hug

# 234
Дани,честит празник!!!Да е жив и здрав сина ти!!! newsm59

Лени,добре си дошла отново !!!  bouquet  bouquet  bouquet
Радвам се,че намери време и за нас!!! Peace

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
А какви тогава  очакваше?????????

И прочети правилата на форума първо и после пиши http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0

# 235
Лени, не се тревожи мила  Hug защо си плакала не разбрах.
Кураж на всички!  bouquet

P.S момичета спрете да и обръщате внимание на тазиии писи  newsm78 ли беше,не разбрахте ли че не си заслужава,да си върви там от където е дошла,защо да задълбочаваме.Нека гледаме позитивно напред и не ни интересува нечие идиотско мнение!
Жената сигурно е много нещастна за да дава такива изявления - не мислите ли?

# 236
Такаааааааа големи страсти големи чудо #Crazy #Crazy #Crazy.
Обаче мене една еуфория ме е обзела и така по ред на номерата щото съм много щастлива тия дни.
За виновниците за това по много Hug Hug Hug.
Ифченце Пифченце честито мамо

На малката Габка много щастлива детство, много късмет и слънце в живота и много любов от мама и тате.
Ифче на тебе бързо възстановяване и скоро да се появиш пак при нас.
Ленка добре дошла отново при нас.Чакаме подробности - колко ядете, колко а.....те Heart Eyes
Ифче и Лени нали няма да ни изоставите ей Hug
Милииииииииии Честит празник миличка.От всичко си взех от почерпката мммм такива красоти Heart Eyes.Защо така изтезаваш ти лакомата ми душица Joy

ти си една много щастлива майка с такова добро дете като твоето пораснало момче Hug

Да порасне умен и красив мъж и само радост да ти носи майче Hug
Прасковката, Зази увесили носове нещо.
Прасковче бели кахъри са това твоето, че не те забелязваме.Демек едно нещо по малко за което да мислиш щото не е вярно Wink.Забелязваме те особено с тоя аватар прекрасен Hug
Зазинко бе....изнервили сте се съвсем.Толкова много работиш, за мъжът ти не ща и да мисля какво ме на главата.Толкова много стрес и опити за бебе Hug Hug Hug милата Зази.
Аз доколкото знам вие проблем нямате newsm78 дано да не приемеш думите ми като..тая пък какво знае и разбира но.....имам личен опит не с мене де, но все пак...двойка която дълго време са без проблем бебето не идва после хоп изведнъж че и подред.Не искам нищо повече да казвам.Само искам да знаеш, че искренно ти желая такова чудо Praynig Praynig Praynig.
Не го измъчвай сега мъжът ти с въпроси.И двамата се измъчихте Sad.Виж за почивка съм отвсякъде за Peace Peace Peace и запомни ПОЧИВКА...не бебеправене  Hug

# 237
Лени Hug добре сте си дошли удома  bouquet
Как сте с Влади? Ревливички ли сте или сте спокойни и си тежите като мъже на мястото  Laughing
И снимки искаме, да не забравиш. Ама по-късничко де. Сега си почивай, доколкото е възможно и ни наглеждай от време на време.
Да нацелуваш мнооооого малкия мъж newsm51

Za6to vsi4ki me napadnahte taka,prosto izrazih mnenieto si po temata.sajalqvam 4e ne savpada s va6eto  Mr. Green
Az samata sam nad 35-te i ne sam bila nito vednaj maika,qvno Bog taka e pojelal,no tova ne promenq mnenieto mi.Ne e nujno da obijdate za6toto nqkoi vi kazva istinata,nezavisimo kakva e pri4inata za nqmaneto na dete  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Sajalqvam ako nqkoi sam zasegnala.

Ами това си е твоята истина. Ако си доволна- ок. Но не ни я натрапвай.
Ние имаме друга истина.
Мен лично не ме обиди- само ме разсмя. Защото напъните на някой да ме поучава кое е редно и кое не, на кое му е времето и на кое не или да ми казва "истината", отдавна само ме разсмиват.
Жалко за теб, че на 35 се смяташ за възрастна. Бих ти препоръчала форум "Трета възраст" (ако има такъв) с цялото ми уважение към  възрастните хора.

Честно казано, аз мисля да раждам докато стана на 50 Mr. Green Ще ме извиняваш, ако те притеснявам newsm08.
Айде, със здраве  red

# 238
ЛЕНИ, ЛЕНИ, ЛЕНИ, ЛЕНИ, ЛЕНИ!  newsm44

Урааааа!

Лени, мила, добре завърнала се с най-голямото съкровище на света!
Когато имаш време ни напиши малко подробности, да са повълнуваме, пък макар и пост фактум!   love001
И разбира се разкажи за котенцето - папка ли, спинка ли, слушка ли?  smile3521
И искаме снимки, искаме снимки!  newsm44

# 239
Ей, Прасковке  Party Heart Eyes Party Гъди-гъди... няма да мъчнееш за неща, които не са верни  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

Lennyh,  Hug Heart Eyes Hug Добре си дошла "у дома"  Mr. Green Ние тук изкарахме по няколко махмурлука, докато теб те нямаше, но се надяваме радостните новини да продължат, за да ожеш и ти да се включиш в купона.

Гледай, гледай ти  Shocked колко тайни агентчета изскочиха  Mr. Green Ако бях се сетил по-рано щях да си измисля една Куку-муку  Crazy и да ги измъкна от нелегалност. Майтапа на страна и аз благодаря на всички, които оказват подкрепа на девойките тук.

Общи условия

Активация на акаунт