Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 446
  • 372
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Привет, приятели. Днес съм по-добре, само главата ме боли, но.... сигурно щото е празна...  Mr. Green Сутринта ходих при ендокриноложката. Потвърди диагнозата Тироидит на Хашимото. Аз все още не съм сигурна, пък и не ми пука вече... Ще си пия хапчетата и така. Даже това, че ми сложиха скоба на колата, не ме ядоса.... Ми като съм отвеяна и вместо на 1302 съм пратила СМС на 1309.... Имам си нужда от почивка и това е.  Sad
Радвам се, че всички сте в добро настроение.  Hug  Hug  Hug
Квази, не се съмнявам в теб, че ще организираш нещо за вашата си група + Милето.  Peace
Vanhorne, искам да ти кажа, че понякога от най-големия бъркоч излизат страшни вкусотии.   Wink Важното е, че бебчо е добре. За новата къща не се ядосвай, полека-лека всичко ще си дойде на мястото.
Марпен, по-полека я карай. Пък и предстартовото броене е голям стимул, нали?  Sunglasses
Кюбит, ще изпееш най-хубавата песен, мила. Вярвам в това.  Praynig
Дуди, специално ти обръщам внимание.  Heart Eyes Кажи сега на каква диета си. И успя ли да отслабнеш от картофената?
dan4eto84, обръщаме ти внимание. Няма как, мила, като си тук от 2 дни да схванеш всички шеги и закачки. Но спокойно, никой не е тръгнал да нарушава световния мир.... Относно питането ти - възможно е при опити за бебе да има промяна в цикъла. Възможно е също да се появи по-силен ПМС, и други промени са възможни..... Всичко е индивидуално. Ако цифрите в ника ти отговарят на годината ти на раждане и щом бебеправите от 1 месец, с извинение бих казала, че не това е най-правилната тема за твоите питания. Какъвто и да е случая, аз ти желая успех!

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 11:14 от Zazolinka

# 286
  • София
Ох, хорааааа, ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха  Joy hahaha Joy hahaha Joy

Благодаря ви, че ви има!  Joy hahaha Joy

Зази, обръщам ти внимание!   bouquet  Hug Heart Eyes

Дуденце, и на теб, миличко!  Hug Heart Eyes Hug

Бъни, аз също имам такова чувство... Дано, дано сме прави!  Praynig Praynig Praynig

Цвета, теб си те обичам просто!  Hug

Ленка, не мога да скивам снимките..., не знам що, но съм сигурна, че е съвършен ВладиHeart Eyes Да слушка, да папка, да спинка и да расте здраво и усмихнато бебче!  Hug

РегенцеHug Heart Eyes Hug

Обичам ви всички! Хубав ден, банда!   bouquet

# 287
  • там където мога да си закача хамака
Ленка малкия Влади е съвършен, а ти си прекрасна  bouquet. Очакваме още новини още от самото начало - нещо като: и започват контракциите и аз се мятам на колата и карам с бясна скорост към болницата, но ме спират моите приятели онези две катаджийчета и аз им викам - днес бързам, не мога да поостана - и те ме ескортират до болницата.... и т.н.

Бъни - няма конспирация - просто от време на време нашата тема се чете от човек с ник хаяско. Оттам и закачките за джуджето и т.н.

Милето малко останало до отпуската. Дано Квази да успее с организацията.

Прасковката  Hug Hug Hug

Зази само какви преживявания. Какво е това Тироидит на Хашимото? Нещо свързано с гушата ли? Играе ли някаква роля в бебеправенето?

Ре-ге не знам за тебе, но аз обмислям да си сложа някаква възглавничка до тоалетната, че ще ми излязат синки скоро на колената.

Маргаритката да не забравиш да докладваш за днешния преглед.

Илчето имаше преглед май на 20-ти - явно си чака резултатите - някой знае ли за колко време излизат?

Забравих какво още щях да пиша - затова на всички ви пожелавам приятен ден и ви  Hug Hug Hug

# 288
  • София
Ами не ми се работи днес и това си е...  Mr. Green Огладнях рано-рано и само чакам да стане 12 и да хуквам.
papolino, не е страшно Хашимотото, само дето трябва да се пият лекарства до живот. Има връзка с щитовидната жлеза, да, а също и с хипофизата. Относно бебправенето трябва да се следи нивото на ТСХ, да е по-нисичко, до към 1.5. Мойто в момента е 2.2, ама увеличихме дозата на лекарството. Много съжалявам, че и ти навестяваш често тоалетната чиния, дано отмине скоро.  Praynig
Регенце, как си днес?  newsm03
Прасковката,  Heart Eyes  Hug
Мили, забравих да ти кажа че твойта торта вчера силно ме впечатли. Само ако можеше да е истинскаааа  smile3534
Чакаме Маргаритка-питка да каже как се развиват нейните младежи и от къде ще дойде атаката - от ляво или от дясно  smile3503

# 289
Еееееее... едно мъничко пиленце да ссе завърти в нашатаа темичка и ние няма да му обърнем внимание  Crossing Arms Как пък не  Mr. Green
dan4eto84Hug Гле'й сега  Shocked Много се радвам, че си усетила хубавия дух на нашата бандичка и разбирам напълно това, че се обръщаш към нашите девойки с въпроси.
Ама мога и аз да отговарям  Blush , какво си мислиш ти  Mr. Green
При нас така наречения "Период на бебеправене" не се различава, кой знае колко от нормаллното състояние на нещата, но да речем, че секса е доста по-начесто. Разлика при моята девойка няма абсолютно никаква. Нейния цикъл по принцип идва на определен час, а какво остава за ден. Това не се променя.
Що се отнася до второто ти въпросче, да слуша и Хъни-Бъни Heart Eyes Не става въпрос за никакъв скрит потребител или гост   Naughty Детето си ни чете най-открито от доста време и аз тъй като харесах ника му, го закачам ей така профилактично  Heart Eyes То има и други девойчета, които са редовни наши читатели, но... да речем, че не смятам за уместно да закачам всички. Една "унгарска" девойка е редовничка, но и тя си трайка. Кое е джудженцето  Heart Eyes това няма да ви разкрия в пряк текст, но ако прочетете по-предния пост на Mileto вероятно ще се "светнете"  Hug
Иначе горкият Заек все в страни от конспирациите остава  Crazy Горкото Crazy Ами да вземе да ни пристане на някоя срещичка, та и той да се впише в "мрачниите заговори", които кроим  Hug

dan4eto84, има една темичка, където девойките, които искат да си имат пиле,  споделят всичките си тревоги, радости  и въпроси. Ей сега ще ти дам линк Цък тук . Там всички или поне повечето са много лъчезарни и готови да помогнат по всякакви въпроси. Да се разберем  Stop никой не те гони, напротив  Hug Просто, ако си толкова малко пиле, колкото личи от ника ти и ако от съвсем скоро сте се заели да си спретвате наследниче там ще получиш много положителна енергия от която имаш нужда  Hug Желая ти успех  Praynig Heart Eyes Praynig

Поли, първо - разсмя ме страшно с тези катаджий  Joy Joy Joy И второ - голямо предателче си ти  Heart Eyes остави го Заека Heart Eyes да се изпоти малко докато раазкрие "конспирацията"  Crazy

Маргариткеееееееееееее...  Rolling Eyes

# 290
Атакааааааааа!   ruporuu

Атаката е повсеместна - и отляво, и отдясно!  smile3540 Войните стават все по-силни, подкрепленията от страна на лекарката - още по-мощни (вече *3 Мерионала 75 сутрин и вечер).  Simple Smile Вече честно казано и аз не мога да им хвана нито бройката нито размерите, но са в рамките на 12-16 мм. Снощи вече попълних декларацията за информирано съгласие и информация за анестезиолога. Довечера и утре сутринта и вечерта ми поставят инжекциите и в четвъртък сутринта съм в 08 ч в клиниката за пълна кръвна картина, хормони и преглед + евентуално насрочване на пункцията за събота.

Не останааааааа, не остана ергенски живот, хорааааа!  Joy

# 291
Здравейте, бандата  Hug Hug Hug
Няма ли днес някоя хубава новинка  newsm78? А-а-а не е честно Naughty. На мен не ми стигат "три дни яли, пили... " . Искам си още пък Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Зазинка Hug, звучиш прекрасно, въпреки главоболието и хапчетата. Искам една голяяяяма слънчева усмивка Heart Eyes
А за  диетата- ами връщам се вече към цивилизацията малко по малко. Стига вече каторга. Даже онзи ден правих бъркната пица на Бъни- м-м-м-м, Ф-ф-фкусотия. Моят Щур гледаше с недоверие докато я бърках, ама после си изяде и пръстите  Mr. Green
За отслабването- свалих някое колце, ама не толкова, колкото ми се искаше и очаквах. Ама тия картофи ми взеха здравето. Обаче сега съм на салатки. И разнообразявам малко по малко. Понякога съгрешавам с малко нещо от забранените неща  Embarassed, ама веднага ми пращат факс, че докторът ме чака ooooh!
Прасковка Hug, измъкваш ли се, мила, от гадната дупка? И това ще отмине, нали знаеш Heart Eyes. Голяяяяма усмивка ти пращам Grinning
Бъненце, Бъненце-е-е,  Hug кой не е гледал "Лека нощ деца!"? Милето ти даде жокерче, ама си ми разсеяна бе душицо Heart Eyes
Милето Hug, приказна почивка да си искарате, пък и ако е резултатна- ехе-хееее Praynig

Данчето Hug, още няколко дни в темата и ще влезеш в час  Grinning А иначе това, което питаш за цикъла. Откакто бебеправим съм точна като японски часовник с китайски батерии  Crazy Идва ми най-много с разлика един ден от датата на предходния мц. И това вече 2 години, а преди си играехме на "Изненада-а-а". Не знам дали е заради опитите за бебче, но при мен определено има промяна.

Ей, някой чувал ли е Ифчето? Как са с бебка? Който ги чуе да ги нацелува много, много lovekiss

А-а-а, Квази Hug, унгарското девойче и аз съм го забелезАла. Даже е столичанче Wink

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 21:00 от dudence

# 292
Привет, приятели мои Hug
Лени, пу-пу-пу... Владко е много сладък Hug да го цункаш и от мен по крачетата, че там най обичам да си ги целувам аз.  Hug
Цвети, а пък твоята мома я искам за снаха, като я видях и  Kissing Heart сърцето ми се разтуптя Crazy. Искам я, искам я, искам я....... Mr. Green Hug
Зази, миличка горе главата и аз съм в много гадно настроение  smile3518ама и на мен не ми пука за нищо вече Crossing Arms все трябва с другите да се съобразявам ooooh!. Ами аз!!!..... Какво не съм ли човек? А.....? smile3515
Дуденце, Прасковке gydi
Квази, ти кога спиш бе човек? Как я карате с пилето, нищо не казваш? Mr. Green
Ванхорне, с тебе миличка никога не можем да се засечем, но те мисля и ти се радвам тайничко Hug Heart Eyes.Паполино, Реге, Фиорче, Илче preggo Hug
Мале нападнаха ме, а и на мен не ми се работи като Зазито Weary.......
Марги, Joy Hug
Лек ден на всички!  bouquet Hug

# 293
  • Варна
Опасна работа си Квази.  Mr. Green Само тук стоиш и разконспирираш хората и после много  Mr. Green работил. newsm03
Марги мила скъпа хайде дано се случат нещата. spoko  love001
Че догодина те чакаме с количката с бебо нали?
Да Ренкото как е днес?
Зазолинка гадно ми е ,че е това диагнозата ,но ще се справиш, ти си силен човек. Hug Hug
Поли хубаво ще е да пиеш нещо против това повръщане. Ще се обезводниш така.
Прасковке да видим днес как си?

# 294
Маргаритка  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Марги мила скъпа хайде дано се случат нещата. spoko  love001
Че догодина те чакаме с количката с бебо нали?

А-а-а, каква неточност, Николче Naughty. Чакаме те с количката с БЕБОВЦИТЕ. Нали се разбрахме, че ще са близнаци  Praynig

Милички, оставям ви, че бумагите ме чакат  smile3529  ku-ku ku-ku ku-ku

Усмивки и добро настроение ви желая Hug

# 295
Ами седя си аз от около час и си ближа сладоледа бавно, за да му усетя вкуса  Flutter с други думи чета ви от пост на пост с кеф!
Ленииииии, добре дошли с Влади-млади   bouquet Слънчице ти е той - да ти расте жив и здрав и винаги с късметче в джоба!
Бъненце, заплювам тА скоро и ти младша Тъща  Hug
Зази, звучиш бодро - все така да държиш фронта   bouquet. Ума командва тялото, ще се справиш, имаш моето приятелско рамо  Hug
Квази-буба лази, не се ли вижда края на твоята тръстика? Навел си се да жънеш от поне две седмици и още не си се изправил. Сега поне постовете ти го докарват откъм приятелски учтиво-доброжелателни наставления към идните поколения, та ме успокояваш - пак си си Ти.
Папи, Регенце - дано не ви мъчат много жегите. Хубавото на ситуацията е, че е за хубаво - на вас лошо, на бебетата добре.
Прасковче, наистина винаги звучиш много ведро - радвам ти се от сърце  Hug. Не съм и помисляла, да те забравя  Hug
Мили, ти си цяла Шекспир-ка бе човек. Все така да ни радваш - в тази прозаична наша действителност, имаме нужда от малко поезия за старите ни кокали Laughing
Марги, чакам размножителния сезон за Маргаритките с нетърпение - хайде на късмет с двоен залог! Praynig
Някой може ли да ме посъветва как може да се намери Прегнил 1500 UI - 4 дози - трябват ми за детенце

# 296
Ей, Плъхче  Heart Eyes Беше ми домъчняло малко за теб  Blush Аз съм си съставил режим: тъй като така и такаа не мога да си свърша идеално работата, поради субективни причини, върша нещо и надничам при вас, върша нещо и надничам при вас... Понякога използвам хитростта да върша много дребни работи една след друга за да мога да ви наглеждам по-честичко. Малко ми е претоварено психически, но имам още двадесетина дни и нещата ще се успокоят.

Илче-то малко ме тревожи, че не пише от известно време, но се надявам всичко да е наред с нея и малкото пиле  Praynig

mi-mi-mimimiiii  Hug Heart Eyes Hug Мен спането не ми е проблем. Безхаберието на хората ме уморява, а не безсънието. А иначе с моето пиле сме супер-друпер  Joy Joy Joy Във вечно очакване на хубави новини  Mr. Green

# 297
Ох,много бързо пишете,бе хора, ooooh!наистина не смогвам да изчета всичко. ConfusedЗа което моля да ми простите Blush
Обаче пък видях снощи малкият Влади и толкова му се радвах- пу-пу,че сън не ме улови до сутринта!
Ах,тези малки крачета обути в чорапки........направо ми идеше да ги хрусна през монитора :И с дънки иначе- Mr. GreenЛенка,
от къде толкова малки ги намери Wink-казвай и аз да си търся Peace
Да го гушнеш силно от мен!!! Heart Eyes(
И аз с нетърпение очаквам разказа ти -как отиде в болницата и как са те спрели катаджийчетата hahaha Peace
Паполино, как ти го роди главата -посмях се от сърце сама Joy Joy JoyЯвно хормоните си казват думата вече при теб Wink
А ти как си?Освен че  Sick-всичко друго е наред, нали?
Очакваме сега и момата да видим-за Габриелка имам впредвид! Hug
И остава следващата вълна-към декември месец-пак се очертаваме две. Grinning

И понеже остана малко до началото на другата тема искам да решим дали искате да сложа на първа страница първите мами и техните дечица от тази тема и бъдещите кандидат-мами,които очакват.Чудя се дали е удачно,не за друго ,а по простата причина да не заприличаме на отчетните и модераторите да ни се  smile3516
Хайде ако имате идеи-казвайте!Искам темата да бъде уютна и приятна за всички-без излишен кич и пр.
Ако искате пишете ми на лични да не товарим тук излишно!

Лек и хубав ден!!! Hug

# 298
  • На планетата Земя
Вие Квази само го гледайте сега какви ще ги спретне, тинтири-минтири, тихо по чорапи и след някое и друго време: ами ние сме бременни в 30-тата седмица.  Mr. Green За срещица ще се радвам, само да допъплим до морето.

Маргаритка, права си. Остават ти още ден-два живот. После като се почнат едни грижи: каква да е количката, столчето за колко килограма ли е, има ли консерванти в пюрето ...... Мани, не си е работа  Joy Joy Joy Юхууу, искам и аз.

Дуденце, а така, стига диети, моме! Че от тия картофи, издънки от ушите ще почнат да ти излизат. Сега салатки-малатки, секви зарзаватки + диня до пръсване.

Зази, ти имаш ли структурни изменения на жлезата? Само ТСХ-то ли ти е по-височко? Другите как са?

Фиор, подписвам се с 3 ръце под предложението. Тези дечица са нашата горност, бременните майчета са нашата надежда!

# 299
  • Варна
Цитат
А-а-а, каква неточност, Николче Naughty. Чакаме те с количката с БЕБОВЦИТЕ. Нали се разбрахме, че ще са близнаци
E добре де няма да се заяждаме сега. hahaha hahaha
Количката с бебоците айде от мен да мине. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт