Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява остеохондрозата?
Какви са някои методи за облекчаване на болката при и след инжекции?
Какви са някои методи за облекчаване на коремната болка по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява остеохондрозата?
Остеохондрозата е заболяване на гръбначния стълб, характеризиращо се с разрушаване на междупрешленните дискове, притискане на нервни връзки и окончания, което води до болки в гърба, изтръпване в крайниците, главоболие и световъртеж. Лечението включва физиотерапия, мануална терапия, балансирана диета и лекарства за облекчаване на болката и забавяне на прогресията на заболяването.
-
Какви са някои методи за облекчаване на болката при и след инжекции?
-
Какви са някои методи за облекчаване на коремната болка по време на бременност?
-
Какви са някои методи за облекчаване на коремната болка?
-
Какви са основните теми в дискусията?
Ако отново ми се наложи - зная към кого да се обърна.
, и двете форми са верни и се използват. "ЧувстВУвам" обаче се използва все по-рядко и се предполага, че с времето ще отпадне от употреба (това се отнася и до по-голямата част от думите с –ву–)
Щом ни четеш от доста време значи и ти си от нашата кръвна група. И съвсем не сме скромни както Квази ни описа. Даже напротив, виж как ребром ти задаваме въпросите. Наистина е добре с две-три думи да напишеш малко за себе си и какво те води при нас.
Ясно ли е вече кога ще е трансфера?
Дано вече си се измъкнала от дупката.
Тя сигурно е секцио и ще трябва да полежи повечко.
Погал по коремчетата на всички бременни момичета.
на всички, които не съм споменала.
Пълнят ни главите с излишна информация. 
)
Ама оставете го Джудженцето
Да се мотае тук при нас и да си споделя всичките емоции, пък каквото и когато поиска тогава да казва. Още малко ще му изискате: автобиография, декларация за липса на задължения към..., тригодишен план за размножаване и още какви ли не излишни бумащини 
Хора, през деня я хапна някой плод и 50-ина грама сурово кашу, я не. Само вечер ям някакво мезе + салата +1 бира и след няколко часа диня или пъпеш. А самата аз все повече заприличвам на пъпеш... Ужасно е това!
Не си позволявам да ям хляб и хлебни изделия, картофи, а очите ми изтичат по царевичката... В момента имам чувството, че съм някакъв плондер. Ама то май наистина съм такъв, де, с всичките тези фоликули, дето растат. Оплаках ви се и аз!

, но си ми казаха, че нищо няма да помогнат. Действаме сега чрез един познат, на мацка от форума е съпруг. Дано поне се установи на нашия електромер колко още и кои са закачени и кой харчи толкова много ток... Извинете, че ви занимавам, ама много ми се насъбра и имам нужда да си излея чувствата....

Аз само малко се подпалих, 'щото някакъв Пъпеш
... и
А, гледам
Точно сдъвках три праскови - ама много сочен ник имаш!
Иначе като те чета - ми не ядеш много, и си повече на плодове, без въглехидрати. Възможно ли да задържаш течности?