С презумпцията, че не съм кърмачка, нито имам планове ми се ще да вметна, че всяко натрапено нещо в някаква степен предизвиква защитна обратна реакция. Кърменето само по себе си е несравнимо по качество и отношение към бебетата, но не е незаменимо, а когато пък е фетишизирано е трето... Бебета са гледани и преди 10 000 години без болници приятели на бебето, пък расата е оцеляла. Междувпрачем много ми хареса една теза, че за да се направи държава трябва смелост, но за да я задържиш 1 000 години - добра ерекция

Тази не знам дали кърми или е кърмена, но пък прави страхотно шоу.
И пак между другото влечението на малките мъжки бебенца към сукането се запазва до дълбока старост.
Моята любима освен да кърми дистанционно и всеотдайно може да прави и вкусти манджи. Можела и да играе на табла

Реди се ред син домат, в скоби - патладжан, предварително запечен на скара, ред кайма омесена с мляни домати, лук, босилек, чубрица, сол и тайна патентована билка която само Номадка знае. Пак син домат и за капак - червен. Запича се в добрия смисъл на думата и малко преди да е готово се залива с заливка. Знаели сте как. Резултатът е това! Харе са ни и целокупно го ядохме. Остана малко.
Номадка е единствена и уникална и съм късметлия, че я срещнах в моя живот. Не ми дължи пари, говоря чистосърдечно. (лежи до мен и ме чете

ПС Честит празник на всички празнуващи. С пожелания за добри и сбъднати пожелания. Наздраве!