ПЛЕВЕН - 112

• 23 300
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, след малко тръгвам към Плевен Crazy отказах  Crazyе от автобусите, ще рискувам с колата ooooh!  ooooh!Стискайте палци да оцелея......
Ще се радвам да се видим тия дни Peace Надявам се да хвана и нет отнякъде.

# 46
МИРИЕЛ- не разбрах колко е голямо детето, но ако е мъничко по- добре ги пробий докато нищо не разбира.И аз имам момиче пробила съм ги на 1г и 3 м, но си плака.Ако слушаш мъжете трябва да ги пробиеш като стане на 20г,защото са много страхливи

# 47
Не е истина каква е горещина.Пуснала съм климатика,но реших да проветря-че то навън въздух няма  ooooh!

# 48
  • София
И тук е горещо навън.Вкъщи за моя голяма изненада не е толкова топло,при положение ,че сме без климатик-25градуса в изцяло южото ни ЕПК,ет11.Не че се оплаквам,де. LaughingДаже ми се доправи нещо сладко и направих страхотен сладкиш от готварника.имаме си бременни и затова няма да покажа снимката ,но който иска нещо бързо,евтино и вкусно,може да пробва
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366728.0

# 49
Валенце, ти снимки не си дала, но в темата с линка имааа  Wink Да видя само дали ще ме заплени филма по Холмарк и го почвам  Peace

Ани, лек път  Peace

# 50
  • София
 Laughingе да де,аз тук не съм дала снимка,пък това,че твойто любопитство и детективски нюх те заведоха на последната страница на другата тема е друг въпрос. Laughing HugПробвай го,страшно е лесен и вкусен.Утре ще го правя в солен вариант.

# 51
Наистина навън са големи жеги .Незнам вие как се чуствате,но аз с голям зор оцелявам.И като се сетя че има още един месец и тои сигорно ще е още по-топъл направо незнам как ще го изкарам.

# 52
Ние ще ходим на РД в един детски клуб над Медицинския, засега май никой не е споделял мнение, та после ще разкажа.
Мрън, жега, мрън. Но си имам вентилатор, той ме спасява. И пъпеш.

# 53
Здравейте и от мен. ))))

Аз от много отдавна не бях спала след обед, но този път реших да полегна с Калина. ))) Хубаво дремнах, на климатик...))))
След малко трябва да изчезваме към Ростов, че имаме мероприятие с нашите румънци, дано климатиците им са ок. че трябва и да сме прилично облечени.
На ън не съм си показвала носа от 13ч, когато се прибрахме от РД. )))

ДеЩо, ще чакам отзиви за клуба, че на нас ни предстои РД. ))

# 54
Ох, то и това седене вкъщи не си е работа. Само се чудя какво да изям. И все не съм доволна от изяденото. Нали знаете - яде ти се нещо, ама не знаеш какво  Laughing
Ще излезем към 20.30 чак.

# 55
  • Разпиляна във въображението
Даже ми се доправи нещо сладко и направих страхотен сладкиш от готварника.имаме си бременни и затова няма да покажа снимката ,но който иска нещо бързо,евтино и вкусно,може да пробва
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366728.0

Благодаря за линка. Сладкиша беше замесен, опечен и наполовина вече изяден. Заслугата още да има нещо в тавата е на половинката, която в момента е наряд Laughing

# 56
Момичета и ftall, черпя ви за нашия първи рожден ден и кръщене

# 57
  • София
Svetlla_77  ,да са ти живи и здрави мъниците и много да ви радват!  bouquet
Ще чакаме снимки!
Мириел,радвам се,че ти е харесал сладкиша.И понеже в другата тема прочетох,че имаш питанки за тавичката за мъфини,ако мога да ти помогна. GrinningМоята е на Факелман,за 12мъфини.Много е удобна,обаче аз винаги използвам и хартиените форми за мъфини.Поставям ги вътре в гнездата на тавата.Иначе без тях много лепи.
Нали скоро говорехме за обиците.В друга тема прочетох изказване на известна съфорумка,че поставящите обици са нискокултурни,роми или араби. bowuu

# 58
  • Разпиляна във въображението
Хартиените формички къде мога да намеря?

# 59
Svetla_77,честита първа годинка на мъниците bouquet Да растат здрави и щастливи и много да ви радват!
Валенце,това да не е темата дето една съфорумка се беше изказала,че обиците привличали мъжки погледи  hahaha

Сладкишчето и аз мисля да го пробвам в скоро време  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт