ПЛЕВЕН - 112

• 23 317
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Svetlla_77 , живи и здрави да са ви дечицата!   bouquet
Сладкишът е изяден и у нас. Турих му 2 яйца, за всеки случай   bowuu

# 61
  • София
Атракция,и аз сложих едно яйце за цвят. Wink
Мириел,моите ги купих от Плевен от магазина ТСМ до Мания,обаче май ги има и в Кауфланд.
Ерота,не знам дали е тази темата,обаче просто да се неначудиш как някои хора си избиват комплексите. ooooh!
И сега да ви питам.Трябва ми магазин от който да купя два три мъжки костюма на нормални цени.Страх ме хвана като разглеждах тук Crazy.Можете ли да ми кажете например в Мизия колко струва един костюм мъжки?Долу горе.

# 62
Благодаря ви! Като съберем снимките от многото фотографи ще показвам  Party

# 63
Валенце, Мира преди ми казва къде има евтини костюми, ама не помня - фирма някъде около Руския център (питай Дикси за точно обяснение).
В Мизия имаше евтини (сака по 30лв. помня), но за сега не знам.
Дикси , Митаче къде отмаря?

# 64
  • София
Атракцийке,мерси!Аз се сетих,че една моя бивша плевенска съседка работи в магазина на Мизията.Дадох бойна задача на друга съседка да я разпита. Grinning

# 65
Ааа, виждам,че Анито е кацнала на плевенска земя Simple Smile Как мина пътуването в този ад?

# 66
  • Плевен
Честит рожден ден на близнаците!
Валенце, в магазина на Димитров (Мони-то) съм купувала хубави костюми. Тази година не знам как са цените. Но са с много добро качество. Също и в Теодор имаше хубави костюми.
Кой гледа Перла, за Валенцето вече разбрах, разписала се е в темата?

# 67
Валенце, в магазина на Димитров (Мони-то) съм купувала хубави костюми. Тази година не знам как са цените. Но са с много добро качество. Също и в Теодор имаше хубави костюми.
Цените са безумни, не й трябва да ходи там. Неестествено скъпи  Stop
Ударих го на чат Simple Smile
Дивианка, обозначи се, какво стана с ремонта, до къде стигнахте?
Перла не я гледам, следя сериалите по нова в 20,21,22ч.

# 68
  • Плевен
 Rolling Eyes, в кризата може да са ги намалили, знам ли. Мога да питам. Валя, за кога са ти нужни тези костюми?

# 69
  • София
Ако дойдем до Плевен към средата на август ще ми направите ли една срещичка? Blush Grinning
Валя,те на Ангел са нужни,ще трябва да ги купим до края на август някъде.Ако минаваш оттам би ли проверила? Heart Eyes
Да,гледам Перла. Големи драми и романтика се вихрят там Crazy,тамън като за мене неща.

# 70
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.  ooooh!
Привет и то мен Grinning Жива съм- оцелях Crazy Ама то черен гологан се не затрива.... hahaha
ЕЙ , голям мор наистина- не вярвах 4е ще оцелея до финала на пътуването Tired Като влязох в Плевен ми се прииска да се връщам обратно....Явно съм позабравила наистина реалните жеги тук.
Взех си детето от свеки и веднага отидохме при нашите. Сега сме пуснали всички видове климатици  и е рай.
Дещо- това клуб4е не е ли в градинката над кафе Флирт newsm78 Бивш клуб на нещо си беше. Миналата седмица едни познати дето живеят наблизо с малко дете ми споделиха за него,. Било малко, ама ставало за игра на децата и една кафе да пиеш.Аз не съм ходила никъде освен в Дисниманията , така 4е- ще 4акам отзиви от вас Simple Smile
Валенце, аз костюм съм купувала само веднъж в живота си на мъж Simple Smile И то на моя за сватбата Joy Попаднахме съвсем слу4айно на до едно малко магазин4е  на Пиротска и останахме о4арован Joy от цена и обслужване( направиха му корекция на момента). Провери и в Теодор. Плевенските ги знаеш  Simple Smile, ама в София имат съвсеееееееем мъничко и невзра4но магазин4е на Ботев, в близост  до кръстовището с Пиротска.Може и другаде да има, ама.... Rolling Eyesнямам пред Rolling Eyesтава

# 71
  • София
Ани,мерси!На Теодор костюмите съм останала с впечатление ,че са скъпи ,но в интерес на истината не съм ги гледала.Ще отидем и до илиянци ,там не съм ходила от години.

# 72
Провери и на Парушев( сако около 80-90-100, панталони 40-60лв)-Анатоли такива носи; на Аполон;Теодор. Цените на трите марки са почти еднакви .

# 73
Ризи на Теодор съм купувала за някакви пари от типа на 15- 30 лв
сега се сетих 4е има едно магазин4е - пада се на ъгъл срещу Теодор( за Плевен говоря). Та- там има доста избор. Даже се падат някаква рода на Симо Crazy

# 74
  • Плевен
3х150лв за костюми сигурно са й много на Валенцето. От фирмените магазини може би е по-евтино (във фабриката, където ги шият).
Валенце, подсети ме другата седмица, за да питам в Мони-то има ли костюми и на каква цена.

Общи условия

Активация на акаунт