ПЛЕВЕН - 112

• 23 326
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Стела, честит ви празник! Да са ви живи и здрави децата!   bouquet

Сладкиш правите,а? В тази жега?
Аз мисля, че няма да го направя. Не си падам по сухи сладкиши тип кекс.

Атракция, Митко утре сутрин рано отпътува за Св. Влас-Сл. бряг. Така и не разбрах къде е границата на тези два курорта, а станцията на която ще бъдат се води точно така  - в двете селища.

Мъжки костюм и аз като Ани съм купувала само веднъж за нашата сватба  Laughing

Среща в средата на август непременно ще има, Валенце. Да не забравиш  Crossing Arms

Перла не гледам. Потрисам се от турска реч, а вкарана в сериал двойно повече.

Митко още не е заминал, а вече ми е мъчно. Днес ми казва :" Не се безпокой, мамо. Нали ще си спокойна аз като съм на морето? Ще ти пусна вълничка по телефона и ще те намокря."  Cry Това защото се скъсах да му обяснявам да не се отделя от баба и дядо, да не драпа към дълбокото и т.н.........

# 76
  • София
3х150лв за костюми сигурно са й много на Валенцето. От фирмените магазини може би е по-евтино (във фабриката, където ги шият).

Много са ми Rolling Eyes.Ангел няма нито един костюм,а се оказва,че ще му трябват.Той има от сватбата само.и му е много широк.Нали много го ядосвам и отслабна.Но семейното тегло си стои същото Mr. Green.Иначе има доста панталони и сака,ама не на костюми,а поотделно.
Дикси,и аз за две години ходене там не разбрах къде им е границата.
А за среща-мнооого искам да дойдем,ама много.И ще го направим.
Пък ако имаше кой да заведе моите деца на море нямаше да ми е мъчно,Дикси,казвам ти.Ама няма.Няма и да има като гледам.Никой не изгаря от желание да ги гледа.Минават бабите два пъти в годината за по един час през нас и с това се свършва всичко.Мъчно ми е.Това ми е голяма мъка на мен,да знаете,и винаги се радвам като видя баби като майка ти,
Дикси.Благородно ти завиждам.

# 77
вале, разбирам  ти мъките, ама като гелдам на какъв хал съм...предпо4итам да няма кой. То не че са се скъсали да гледат Дария де..... ( а и аз не я давам Mr. Green Mr. Green).Пролетта я оставиха за 2 дни и половина за първи път Crazy  CrazyПак беше неизбежност 4е изби мухъл и нямаше как да ремонтирам в нейно присъствие. Сега- яслата не работи, а нямаше как да намеря бава4ка за толкова кратко време.И ето- от 1. 07 Дари е тук и я " гледа" свеки #2gunfire Аз тъ4а като луда всяка седмица и съжалявам хиляди пъти че съм я оставила, ама..няма друг начин. ето- и днешния пример-юрнах се в най-големите жеги с риск да се отрепя по пътищата в тоя мор баш по обедно време, само и само да стигна бързо до тук и да заведа детето на хладно при нашите, които пък  работят и не могат да я гледат пове4е от ден Sad.Сега направих график за работа за др. седмица( добре 4е аз го правя) и се уредих  с хиляди гимнастики да съм по4ивка до срядата, та- ще поседя тук с Даруна и ще си я погледам, че да сме спокойни всички.После като се прибера- ще наваксвам в работа и - дупе да ми е яко....
Та- с цялото това словоизлияние исках да кажа че ....сантименталния момент от привидно грижовна баба се изпарява на мига, когато си принуден да се възползваш от услугит й и " сърбаш попарата й,залагайки детето....Не съжалявай за това. ПОнякога е по-добре така Peace

( леле- улях се..... Blush)

# 78
  • София
Ани,ти си права,но от твоята си гледна точка. WinkАз за радост скоро няма да започна работа по ред причини.Тоест нямам нужда някой да ги гледа.Обаче децата имат нужда от общуване с бабите си.Ей така някой да ги поглези,да се отделят за малко от нас.Досега са оставали при баба си само една вечер. ConfusedИ тя ми излезе през носа ама това е друг въпрос.Децата имат нужда от това общуване,убедена съм.

# 79
Оооооооо- аз съвсем не подлагам на съмнение нуждата от контакти- всякакви . Дори и с бабите Simple Smile Обогатява ги всичко, аи си е разнообразие. Ама ДАрия, за моя радост, не е от типа- "лепната за полата ми" въпреки 4е основно ние с мъжа ми си я гледаме далч от всякаква рода. ето- моя милост се върна на работа ....1 месец след като я дори Crazy КОмбинирах, бях си с нея, имах бавачка.Плюсове- колкото щеш. И когато сме си били в периода на май4инство- пак е имала супер много контакти- и с деца и с възрастни....После на яслата, сега следва градината...И на гости, и умерени кръчми и измизания- все е с нас.Абе- с две думи- случихме на дете, ама то не случи на родители Mr. GreenПроблемът наистина е ако децата усещат липсата на контакта с тия ми ти баби.А иначе- има ги какви ли не.... ooooh!та да предпо4етеш да ги няма.....
Уф- тая вечер и една бира не съм пила, майка ми легна с Дари и аз нещо философски взех да го раздавам Crazy Ще взема да се ориентирам към леглото че ми се затварят очите. Сутринта пак бях от 5ч на работа TiredПОне със сън да наваксам тия дни.

# 80
Мъчно ми е.Това ми е голяма мъка на мен,да знаете,и винаги се радвам като видя баби като майка ти
И на мен щеше да ми е мъчно ако бях в твоята ситуация. Аз се радвам, че толкова много си общуват. Не мога да кажа даже, че го глезят, напротив контактите му с тях му се отразяват чудесно. Все пак те са възпитавали мен, смятам отлично Mr. Green,  а какво по-добро от това да продължават да го правят, но с децата ми. Надявам се и аз един ден да имам възможността да общувам с внуците си. Ако не ме отсвирят снахите  Laughing

# 81
Да, бирата не е за пренебрегване...

Честито на близнаците и от мен! Да са здрави и все така красиви!   bouquet

За мъфинските формички да кажа, че в Кауфланд има и то на мойта софийска фирма и са три пъти по-евтини от факелман. Има един тънкаж как да не залепват мъфините без хартия - намазват се с масло и се слагат в камерата на хладилника, докато приготвяте мъфинската текстура.
Валенце не ходи на Илиянци - пълна загуба на време е, а отгоре на всичко няма нищо евтино и различно!  Naughty
Дикси филмите са дублирани и въобще не дразнят ухото, особено пък уши като твоите въобще няма да бъдат подразнени! Grinning Абе чудих се одеве в тая жега как ще пътуват твоите хора до морето?
Иначе "Копърка" го гледам ама с едно око. Laughing
Хубаво е по някога да оставаме на саме, да е тихо макар и на работещ телевизор и да не искат и питат за нищо...

# 82
  • Плевен
Хубаво е по някога да оставаме на саме, да е тихо макар и на работещ телевизор и да не искат и питат за нищо...
Аха, ама де тоя късмет.  Whistling

# 83
Какво ми е на ушите, бе? Освен, че са големи, от което пък следва, че са по-раздразнителни.
А и хората с големи уши живеели по-дълго. Аз живи връстници няма да имам  Laughing
Ще пътуват рано сравнително - в 6.00ч. , колата на баща ми има климатик, така че надявам се няма да има проблеми.
А Емо ще пътува по обедно време до Хасково, така че и той ми е на мисъл.
Та исках да кажа, че ще съм сама през уикенда. С Калин, де, ама той още не се брои -спи и яде, отвреме на време бодърства и си говори на един охлюв  Laughing

Ъъъъ...как се пише цукало или цокало? Че нещо си спорим у нас  Mr. Green

# 84
  • Плевен
цукало
Тази дума била и глагол. Rolling Eyes
Дикси в кой смисъл я използвате? Играете, нали?

# 85
Дикси в кой смисъл я използвате? Играете, нали?
В смисъл, че правих списък с нещата на Митко за морето и се пошегувах с гърнето  Laughing Не сме играли от миналата седмица.
Играе ми се табла, но някъде се е затрила. Май в Метро има  Rolling Eyes

# 86
Добро утро!
До 15 минути съм в Градската, ако на някой му се пие кафе ще се радвам да си споделим масата и компанията

Мисля към 10 и нещо най-късно да прибера Елена, за да си спи в къщи, ако заспи навън - ще съм около пеещия или големият фонтан

# 87
Добро утро Blush Преди малко се излюпихме с Дари.Деси, кво правите  ShockedАКо измислите среща в по-нормален час- ще се радвам да се видим Simple Smile Всеки ден ли излизаш в тоя час?

# 88
Добро утро !!
Честит рожден ден на дечицата ти Светла77  . Пожелавам  им двойна радост ,двойни усмивки и всичко хубаво по две. Макар ,че със сигурност го имате вкъщи !
Ани Дани ,книгата е много хубава , по-разбираема е , направо ме срази на няколко пъти ,а имам още да чета . Била е забранена в няколко страни ,както и повечето книги на автора.
Оф Косе ,вчера  ми излязоха резултатите ,изложих се много здраво имам 4 .  Sick Очаквах повече ,явно една година застой ми се отрази ,нямах друг избор . Още не е излязло първо класиране. Какво да се прави , бала ми не е чак толкова нисък,ще чакам  до 3 класиране ,дано ме приемат с това което искам , знам ,че тази година няма толкова кандидат-студенти ,но чух ,че драпат за тази специалност ,особено жени.  Все си имам едно на ум ,че ще вляза. А на изпита 46 % са с двойки ,поне не съм чак толкова зле!!!
 Нашия Боби , живее почти в две къщи , с таткото не сме заедно , но 1/3 от времето сме при него ,а там са и другите баба и дядо ,и много се радвам ,че свиква така ,там все има някой внук. Имаме много чичовци ,не ,че живеят тук , но изобщо неможе да се оплаче от внимание.
А за сладкиш ,обожавам сладкиша негърче ,бърка се за няма и 5 мин ,пече се за около 20 ,бъркаш после сметаната и го покриваш,кофтито е ,че трябва да чакаш няколко часа в хладилника да стегне ,ама е мноого вкусен.
Оуу давипитам ,чух от някъде ,че има детски фризьор , някой чувал ли е?

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 09:59 от black_cherry

# 89
black_cherry, че то на фона на тези двойки, четворката си е идеална според мен  Simple Smile

Аз малко зачезнах тези дни, че бях пострадала леко от жегите, но вече съм във форма, пазаете се много от топлото, по-коварно е, отколкото изглежда, а май има и някакви слънчеви изригвания сега.

Общи условия

Активация на акаунт