ПЛЕВЕН - 112

• 23 331
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен. )))

Много сте изписали от вчера, 3страници нямат прочитане. ))

Валенце, хубави мъжки костюми на съвсем поносими цени има в т.нар. Руски център (намира се в Сторгозия, който и да питаш всеки ще те упъти). Там има една фирма Виема, която шие основно за износ и има магизини в София със страхотни неща. Има на вторият етаж и фирма, която шие дамско облекло (костюми), които са по 40-60лв, същите на центъра вече са по 150лв и нагоре. )

ДеЩо, как го правите този номер с ранното ставане не знам. ))))
Калина ми се е събудила преди малко. ))

В тези жеги мисля да отскочим до МОЛа по някое време, че тя иначе ще се побърка в къщи.

# 91
И ние излизахме за малко, Току що се прибрахме., Ходихме в кафето зад блока- там има и детски кът.Ама- много жега бееееееее Crazy До дове4ера не искам и да си помислям да излизам.В тая връзка- има ли някой от Дружба Simple Smile Ние сме в 216 блок и може из квартала да се видим Grinning

# 92
Ааа ,ама ДеЩо е на часовника ,  няма какво да се приготвя ,като и трябва нещо , си е до вкъщи , ,това е супер  ,а Косето излиза рано ,макар ,че е на Сторгозия ,печена отвсякъде ,аз  все нещо не съм се дооправила. И ние ставаме късно вече ,нощем не ни е много хубав ъня ,затоваа пък сутрин спи до късно.

# 93
Играе ми се табла, но някъде се е затрила. Май в Метро има  Rolling Eyes
Дикси, мога да ти препоръчам favorite-games. Аз също съм голям любител на таблата, но сега нямам време за реална игра, а само онлайн.
След 3 часа пристигат нашите и ми е много напрегнато. Даже повече отколкото когато преди 2 години бременна летях с една от нискобюджетните компании и самолета им беше раздрънкан като автобус Чавдар, пътуващ по маршрута Плевен-Дебово - Никопол  Simple Smile
Издирих сайта на летището в Рим и видях че са кацнали там. Сега го рефрешвам да видя кога ще излетят.
black_cherry и аз мисля, че на фона на тези почти 50 % процента двойки резултът ти е повече от приличен.
Тази сутрин излязохме за около час в Кайлъка. Там май по-бива, макар че, като се стопли под дърветата става задушно.
Tess какво ти се е случило
Айде да изчезвам и аз да правя този сладкиш.

# 94
Велмар , ние сме в 225 ,днес няма да можем ,ама ти си близо до нас , от понеделник нататък , сутрин можем да излезем с чаветата.
Да Силви ,ама това се води като най-масовия изпит ,всичко живо ходи ,защото е по-лесен  ,разбираемо защо са двойките . Абе и да го мисля все тая ,благодаря за  "  утехата " хаахах

# 95
Честито на близнаците! Да са живи и здрави и мнооого усмихнати!!!

Ние излизахме от 9 до към 10:30ч да потича малкия пред блока, ама направо се сварих!Голяма жега! Сега сме у свеки на гости, защото имат климатик и се живее, а вкъщи нямаме и вчера следобяд беше 34 градуса! Crazy Мислим да си купимот тези мобилните-някакви отзиви?

black_cherry , ти беше май казвала, ама какъв изпит, каква специалност и къде?

# 96
На работа в едни помещения има мобилен климатик.Става хладно и върши работа, но не седя там и не мога да преценя от преки наблюдения Rolling Eyes

# 97
Преди работех в Практикер и мърчандайзера на климатиците ми е мн добра приятелка ,даже на нейната сватба бях кума. Помня за тези мобилните ,че са голяма пародия ,могат само да изстудяват ,немогат да топлят и трябва да държиш във фризера едни неща там.....и т.н .  Казваше ,че не си заслужава парите.
Изпита е е тестпо български и есе. Кандидатствам Социални дейности.
Пак да питам за детски фризьор ,някой знае ли къде има ?

# 98
Силви, не искам он-лайн табла. Искам реална игра, с реален съпруг и реални караници  Laughing
Иначе е скучно.

Стелче, четворка си е чудесно. Почти съм сигурна, че на 3-то ще си влязла, че и на 2-ро сигурно.

Тесс, да не си направила топлинен удар?  Rolling Eyes

# 99
Здравейте отново момичета....
навън е някакъв ад, сега простирах и за 5мин имах чувството, че ще се гътна.
ето едно линкче с прогноза за времето
http://www.accuweather.com/world-forecast-details.asp?partner=ac … 0&locCode=EUR|BG|BU012|PLEVEN&metric=1&fday=1

Дикси, съпругът ти нямаше ли автосервиз, или нещо подобно към Руски център, ако да, драсни ми едно ЛС. ))))

black_cherry, сигурно ще влезеш на второ класиране. ))))

# 100
Велмар, обикновено излизам в 9-9 и нещо - до 12-13, но днес заради жегата използвах, че Ели ни събуди в 7 и затова успях в 8 без 20 да съм навън
В 8 и нещо вече беше много топло, прибрахме се в 10 и 30 и не се дишаше
Аз нямам какво да оправям толкова - само леглата, обличаме се, закусих навън, Елена тъкмо беше сукала, не се гримирам, живея близо до Градската, наистина Косето си е герой - всеки ден от Сторгозия слиза и в 9 е на центъра, че и пеша слиза май

За детския център какво да споделя - от този тип дето ги затварят само за твоя си РД - помещението за децата е с голям климатик и е добре, има от това с топките, има една кухничка дървена и разни играчки, има маса за оцветяване и тн, подобно е на това срещу хотел Балкан, но онова сякаш е по-чисто и спретнато
Имаше един много печен тип, който занимаваше децата, заигра ги, по едно време и Елена даже гледа 15 минути - не го знам собственика или аниматор се води
Помещението за родителите - тип квартално кафе, с един миниятюрен климатик - вчера беше голяма жега и добре, че се сетиха да махнат плъзгащите се врати и да съединят двете помещения, за да се охлади и малкото
За цени не съм питала

# 101
Аз да попитам, ако някой може да помогне. ))))

Трябва ми професионален фотограф със студио и да прави добри студийни снимки. Но под студио нямам предвид една стая с 4бели стени, а да има възможност за някаква декорация, да си има съответните приспособления и т.н., то и аз мога да занеса неща, които искам.
Вече питах на едно място и чакам отговор, но реших и тук да попитам. ))

ДеЩо, значи си е малък клуба, щом има толкова малко играчки и помещението за родителите е малко. Предполагам в такъв случай не се пуши?
Абе то се е видяло че и този РД ще го правим в Диснимания, ама все ми се искаше някъде другаде да е.

# 102
Силви, не искам он-лайн табла. Искам реална игра, с реален съпруг и реални караници  Laughing
Иначе е скучно.
Аз с мъжа ми много отдавна не играя на табла. Всъщност откакто веднъж я метнах през прозореца. Той знае че моного се връзвам, и ме  и лъже. С него засега само на зарове играем,без значение дали като двойка или един срещу друг, но не сме се сещали отдавна.

# 103
Чери, къде кандидатстваш? Като те приемат,ще ти давам лекции и учебници  Sunglasses

ДеЩо, ще има ли седмица на кърменето в Плевен? Чух 1-7.08 - вярно ли е?

Тес, кво ти се случи?

# 104
  • Разпиляна във въображението
Момичета, минавам да ви почерпя за 4 годишнина на Виктория.

Общи условия

Активация на акаунт