Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 113
  • 466
  •   1
Отговори
# 330
...С къси дънкови панталонки и блузка на жълто раенце ОК ли съм  Mr. Green ...
                           Не мога да си представя добре, може ли да качиш снимка?

# 331
...С къси дънкови панталонки и блузка на жълто раенце ОК ли съм  Mr. Green ...
                           Не мога да си представя добре, може ли да качиш снимка?
Да бе, да не харесате нюанса на жълтото или кройката на панталонките или пък краката ми ,бюста ......и да ми разкажете играта  Naughty да не съм луда.

# 332
Не, не може с дънки, не разбра ли. Crossing Arms

Vl, относно дънките, има различна дебелина на платовете.И различни цветове.В магазините има летни и зимни модели.Логично е да не си запозната, защото не носиш, но те уверявам, че лично аз имам няколко летни модела дънки, които освен за лятото, не стават за никой друг сезон.
Съответно има и за зимата.Не знам какво си представяш като чуеш "дънки"-да, когато са били създадени със сигурност не е имало разнообразие, но отдавна вече не е така.
За да те шокирам ще ти кажа, че имам и черни, прилепнали по тялото дънки, които всъщност се водят дънкови панталони и с подходяща обувка и горна дреха, стоят много елегантно.
И отново се връщам на това, което бях споменала преди няколко страници.Има определени места, на които не мога да си представя да отида с дънки /може и с анцуг, но аз рядко нося/.Спортен фен съм и често посещавам мачове и подобни прояви-с някаква лятна поличка ли да отида и да се върна без нея, може би...Допреди година имах куче-ротвайлер, с какви дрехи би предложила да разхождам 50кг гигант?

Значи дънките са безалтернативни. Не съществува друга дреха, която да ги замести. Пролет, лято, есен, зима-все дънки.  Не се ли питате защо откакто се помним все са модерни? Нали модата е нещо преходно?
Кажете нещо и за скъсаните модерни дънки и раздърпаните модерни фланелки. Аз ги коментирах, но като че ли само аз. Би ми било интересно да чуя повече мнения по въпроса.

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 15:40 от vl

# 333
Не, не може с дънки, не разбра ли. Crossing Arms

Vl, относно дънките, има различна дебелина на платовете.И различни цветове.В магазините има летни и зимни модели.Логично е да не си запозната, защото не носиш, но те уверявам, че лично аз имам няколко летни модела дънки, които освен за лятото, не стават за никой друг сезон.
Съответно има и за зимата.Не знам какво си представяш като чуеш "дънки"-да, когато са били създадени със сигурност не е имало разнообразие, но отдавна вече не е така.
За да те шокирам ще ти кажа, че имам и черни, прилепнали по тялото дънки, които всъщност се водят дънкови панталони и с подходяща обувка и горна дреха, стоят много елегантно.
И отново се връщам на това, което бях споменала преди няколко страници.Има определени места, на които не мога да си представя да отида с дънки /може и с анцуг, но аз рядко нося/.Спортен фен съм и често посещавам мачове и подобни прояви-с някаква лятна поличка ли да отида и да се върна без нея, може би...Допреди година имах куче-ротвайлер, с какви дрехи би предложила да разхождам 50кг гигант?

Значи дънките са безалтернативни. Не съществува друга дреха, която да ги замести. Пролет, лято, есен, зима-все дънки.  Не се ли питате защо откакто се помним все са модерни? Нали модата е нещо преходно?
Кажете нещо и за скъсаните модерни дънки и раздърпаните модерни фланелки. Аз ги коментирах, но като че ли само аз. Би ми било интересно да чуя повече мнения по въпроса.

Не искам да замествам дънките, просто защото са ми удобни. Явно на доста хора са удобни щом не излизат от мода Wink

# 334
Дънките са както и останалите панталони излизат от мода определени кройки ,материи и цветове.

# 335
Дънките са модерни ,защото са универсални.
Съчетават се с почти всичко,със всички цветове.
Един спортен панталон,жълт например,няма как да облечеш с розов топ.
На дънките всичко ходи...
В зависимост от модела може с нисък ,може и с висок ток.
Може с чанта,може без,може с раничка...
Аз лично ,когато бързам,ми е най-лесно да сложа дънки с някаква блуза.

# 336
  • out of space

Щом питаш- ще ти кажа. Харесват ми  Peace

# 337
Авторката намеква, че са селяндури.

# 338

На тебе не ти ли отрезаха главата, бе?

# 339
  • София

Не, защото според мен се смилиха над тези, които не са по плажовете с коктейл в ръка, все пак и ние трябва да се забавляваме с нещо.

# 340
  • out of space

По принцип съм пацифист....има още един шанс.

# 341
Иронията, а? Не върви.

# 342
  • София

Пиши, пиши, не се отплесвай към зелените мечове.
Вече си известен, влезе с вратите напред.
Имаш потенциал, сега само го демонстрирай в правилната насока.

# 343
Пиша нормален коментар и веднага ме цитират
хахааа
Социален живот - форума

# 344
  • София
Вече ме отегчи.

Общи условия

Активация на акаунт