Анцунга да е Адидас- това разбрах..../нищо,че предпочитам Найк/...ама ще си купя и Адидас,щом трябва..да не излагам майка ми пред съседите..Ами за другите дрехи? Ще трябва предварително да проуча нещата...Дрехите задължително да са маркови ,нали? А етикета с цената да виси ли за да се вижда?
Тази тема направо ми разби представите ! Какво значение има какъв ти е анцунга и колко често ходиш по анцунг някъде си? Важното е да ти е удобно...а защо в Мола да не трябва да ходя с анцунг? Какво е Мола? Някакво извънземно място ли? Ами нали този Мол е за вас и за мен? Нали ако ние не пазаруваме от там,няма да има Мол !!! Ако днес оставя 1000 лв,в някое от магазинчетата на Мола..а и вие също по толкова../примерно/, знаете ли колко ще и пука на собстеничката или продавачката дали съм по анцунг,или по къси панталонки? Или може би като се обърна с покупката си, да си ходя,и вдете продавачки ще ме изкоментират ?- твърде вероятно,нали? Стана ми мъчно....
Ох, такива трогателни, възвишени и "чужбински" мнения просто ми разбиват сърцето. Колко сме толерантни, колко сме над тези неща, оставете хората да си ходят както си искат, стига сте зяпали в чуждата паничка, колко сте дребнави, тесногръди, злобни и ограничени в БГ, дрън-дрън-дрън....по мои задълбочени наблюдения, в западна Европа с анцузи ходят само турците (за туркините има бонус анцуг+забрадка)...проявете малко стил, моля ви!!!