Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 139
  • 466
  •   1
Отговори
# 315
Сериозно започвам да се притеснявам,когато дойде време да се върна в Бг за 2 седмици,с какви дрехи трябва да си дойда...? newsm78
Анцунга да е Адидас- това разбрах..../нищо,че предпочитам Найк/...ама ще си купя и Адидас,щом трябва..да не излагам майка ми пред съседите..Ами за другите дрехи?  Ще трябва предварително да проуча нещата...Дрехите задължително да са маркови ,нали?  А етикета с цената да виси ли за да се вижда?
Тази тема направо ми разби представите ! Какво значение има какъв ти е анцунга и колко често ходиш по анцунг някъде си? Важното е да ти е удобно...а защо в Мола да не трябва да ходя с анцунг? Какво е Мола?  Някакво извънземно място ли? Ами нали този Мол е за вас и за мен? Нали ако ние не пазаруваме от там,няма да има Мол !!!  Ако днес оставя 1000 лв,в някое от магазинчетата на Мола..а и вие също по толкова../примерно/, знаете ли колко ще и пука на собстеничката или продавачката дали съм по анцунг,или по  къси панталонки?  Или може би като се обърна с покупката си, да си ходя,и вдете продавачки ще ме изкоментират ?- твърде вероятно,нали?  Стана ми мъчно....

Ох, такива трогателни, възвишени и "чужбински" мнения просто ми разбиват сърцето. Колко сме толерантни, колко сме над тези неща, оставете хората да си ходят както си искат, стига сте зяпали в чуждата паничка, колко сте дребнави, тесногръди, злобни и ограничени в БГ, дрън-дрън-дрън....по мои задълбочени наблюдения, в западна Европа с анцузи ходят само турците (за туркините има бонус анцуг+забрадка)...проявете малко стил, моля ви!!! Praynig
  Селтакис,винаги съм уважавала мнението на съфорумците,но от това,което си  сътворил,лъха на голяма простотия...Кога и за кого съм казала,че е тесногръд,злобен или каквото и там да е ,от тия тъпотий дето си ги написал?  Това,че някой е в чужбина,изобщо не значи,че е "голямата работа",или че се е самозабравил. Ти нямаш ли някой познат,който да е в чужбина?  Я, ми прати адреса си да ти изпратя един анцунг+бонус,да се поуспокоиш малко...а и да не ти разбивам сърцето....

# 316
Анцузите амбицират хората да пишат, да творят, да леят мисъл, да разсъждават. Дори не е задължително да са облечени в анцуг. Може само да се каже думата "анцуг" и глей кво става...
Това анцуга е голяма работа!

Е не е като народна носия, но все пак примири се. Wink

O, аз съм в пълна хармония с анцузите Simple Smile Както споменах и по-рано в темата, нося си анцуг с удоволствие и ми е изключително комфортно. Нямам никакви проблеми. Съобразявам мястото естествено.
 Hug

# 317

Благодаря, това ми беше достатъчно. Адио, рио!  Mr. Green

# 318
Идете ги вижте Лондончани как се обличат.  Crazy При тях гледам има някаква нова мода - с едни сиви анцузи се разкарват. Даже в самолета до мен седна девойка-англичанка със обикновен сив анцунг. 
Това, че само турците се бличали с анцузи е смешно.

# 319
Мисля,че Seltakis  имаше друго в предвид.
Ако ме попиташ как се облича турският
амбулантен търговец,примерно,и аз ще ти
кажа,че е с анцуг.И така.

# 320
Мисля,че Seltakis  имаше друго в предвид.
Ако ме попиташ как се облича турският
амбулантен търговец,примерно,и аз ще ти
кажа,че е с анцуг.И така.

А да не говорим за "всичкото бизнесмен" на стоков базар "Илиянци", за които думата Ханцунг  звучи като мелодия за душата  Simple Smile

# 321
Анцузи не нося, просто не са ми удобни, но нямам нищо против хората около мен да си носят.

# 322
Анцузи не нося, просто не са ми удобни, но нямам нищо против хората около мен да си носят.
О, значи нямаш възвишени амбиции.  Laughing

# 323
Просто съм научена да не съдя за хората по дрехите им.  Грозно е когато се съди за човек по това анцуг ли носи или панталон.  ooooh!

# 324
О, пропуснах, че темата е тука, то едва ли се пише по въпроса отдавна, изтървах я от 2-ра страница нейде.  Laughing Сигурно пак е станало въпрос вече кой и кога облича, какво струва чудото и подобни, характерни за тук неща, въз основа на които са направени генерални заключения за личността, предпочитаща едно или друго. Няма да се учудя, ако е намесено и новото правителство вече.
Изпуснала съм, вероятно е било обсъдено, анцугът моладжийски ли е или не?

# 325
О, пропуснах, че темата е тука, то едва ли се пише по въпроса отдавна, изтървах я от 2-ра страница нейде.  Laughing Сигурно пак е станало въпрос вече кой и кога облича, какво струва чудото и подобни, характерни за тук неща, въз основа на които са направени генерални заключения за личността, предпочитаща едно или друго. Няма да се учудя, ако е намесено и новото правителство вече.
Можеш да се върнеш  към 15стр.-оттам нататък започват оживените дискусии и темата става доста по-разнообразна.
Напр. аз не можах да убедя   някои от спорещите, че лятото предразполага към носене на по-светли цветове, а зимата към по-тъмни. Както и леки материи, а не дънки. Направо се чудя, как в това горещо време някои считат дънките за удобни и подходящи. Като че ли те са по-подходящи за сезоните пролет и есен, защото през зимата не топлят. Учудващо е, че младежта носи дънкови костюмчета при -10градуса без друга връхна дреха. Тази естетика не е от вчера, дори науката физика ни казва, че черният цвят поглъща вс. цветове от Нютоновия спектър, докато белият отразява всички. Тоест при силно слънце черните дрехи по-силно се затоплят.

# 326
Не мога да разбера някои хора, аз като нося дънки, те ли се потят, че толкова им е важно никой да не облича въпросната дреха.  Laughing

# 327
Не мога да разбера някои хора, аз като нося дънки, те ли се потят, че толкова им е важно никой да не облича въпросната дреха.  Laughing
...................

# 328
Можеш да се върнеш  към 15стр.-оттам нататък започват оживените дискусии и темата става доста по-разнообразна.
Напр. аз не можах да убедя   някои от спорещите, че лятото предразполага към носене на по-светли цветове, а зимата към по-тъмни. Както и леки материи, а не дънки. Направо се чудя, как в това горещо време някои считат дънките за удобни и подходящи. Като че ли те са по-подходящи за сезоните пролет и есен, защото през зимата не топлят. Учудващо е, че младежта носи дънкови костюмчета при -10градуса без друга връхна дреха. Тази естетика не е от вчера, дори науката физика ни казва, че черният цвят поглъща вс. цветове от Нютоновия спектър, докато белият отразява всички. Тоест при силно слънце черните дрехи по-силно се затоплят.
С къси дънкови панталонки и блузка на жълто раенце ОК ли съм  Mr. Green

# 329
Не, не може с дънки, не разбра ли. Crossing Arms

Vl, относно дънките, има различна дебелина на платовете.И различни цветове.В магазините има летни и зимни модели.Логично е да не си запозната, защото не носиш, но те уверявам, че лично аз имам няколко летни модела дънки, които освен за лятото, не стават за никой друг сезон.
Съответно има и за зимата.Не знам какво си представяш като чуеш "дънки"-да, когато са били създадени със сигурност не е имало разнообразие, но отдавна вече не е така.
За да те шокирам ще ти кажа, че имам и черни, прилепнали по тялото дънки, които всъщност се водят дънкови панталони и с подходяща обувка и горна дреха, стоят много елегантно.
И отново се връщам на това, което бях споменала преди няколко страници.Има определени места, на които не мога да си представя да отида с дънки /може и с анцуг, но аз рядко нося/.Спортен фен съм и често посещавам мачове и подобни прояви-с някаква лятна поличка ли да отида и да се върна без нея, може би...Допреди година имах куче-ротвайлер, с какви дрехи би предложила да разхождам 50кг гигант?

Общи условия

Активация на акаунт