Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 028
  • 466
  •   1
Отговори
# 390
Не виждам причина да не отида с анцуг на кафе. Даже и на работа ходя така. Не работя с клиенти, нямам дрес код...ходя си по шорти и потник лятото.
Амбицията ми е да стана мис свят и да се боря за световния мир.
Айде със здраве на поредната измисли - премислица с цел да съдим за хората по дрехите.
Пословицата беше:"По дрехите посрещат, по ума изпращат."-нали така?
Аз пък смятам, че може да се измисли друга малко по-различна:"По дрехите посрещат, но понякога пак по тях бързо изпращат." Зависи от случая.

# 391
...Пословицата беше:"По дрехите посрещат, по ума изпращат."-нали така?...
                         Точно така беше. Само че се отнася за непознати, за първото впечатление. По кварталните кафета е нормално да се чувстваш като във форума - по-неглиже.

# 392
...Пословицата беше:"По дрехите посрещат, по ума изпращат."-нали така?...
                         Точно така беше. Само че се отнася за непознати, за първото впечатление. По кварталните кафета е нормално да се чувстваш като във форума - по-неглиже.
Да, като у дома! Как да е. Нали все пак сме облечени. Защо да си усложняваме живота. Никой няма  да ни каже "Браво", нито пък ще ни даде пари за това, че сме се постарали с обличането.

Понякога може да ни се случи да не стигнем дотам, че да ни изпратят по ума. А бързо да ни изпратят по дрехите.

# 393
Само не разбрах, защо намесихте и дънките.

# 394
Само не разбрах, защо намесихте и дънките.
Защото са работническо облекло и не е умесно да се ползват освен от докери може би.

# 395
Защото са работническо облекло и не е умесно да се ползват освен от докери може би.

Защо смяташ така?

Освен, ако не се шегуваш, разбира се, което ми звучи по-вероятно.

ПП Шегуваш се, да.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 10:02 от Мария Лу

# 396
Незнам за жегите с анцунг... ама винаги съм се чудила на хора в жегите с дънки newsm78

# 397
  • Бургас
Хората са различни, професиите, вкусовете също. Аз лично пък като видя някоя гърла в стил да живее чалгата и ми се драйфа. Не ми харесва ама хич. Всяко облекло се използва според случая.
Аз съм програмист и работя в офиса с колежка, която също е програмист. Ако може да се нарече офис де. Не ни вижда никой. За мен е в пъти по - важно да ми е удобно, за да се чувствам добре и съответно да не се разсейвам. И ходя и с дънки - работническо облекло. Не ми идва на ум нито една причина да нахлузя костюм, за да напиша малко програмен код. Ама не ми беше идвало и на ум, че някой би се чудил каква ми е амбицията  Stop
Теди, има и летни дънки, доста по - тънки.
Мен са ме посрещнали по знания и ме държат заради тях. Професията ми не изисква друго.

# 398
Ами защо пък не в жегата с анцунг, има и много тънички анцунзи...
Апък и който както си иска може да се облича

# 399
Не съм сигурна, че разбрах въпроса...

Хах, отсъствието ми от Клюкарника ми се отразява, мдааа...  и аз не разбрах. Whistling

И защо анцуг - за по-евтино ли, за да приличат на някого ли?

За евтино - едва ли ще задаваш този въпрос, ако знаеш как `вървят` цените на качествените спортни облекла.
Защото ми е удобно. Да приличам на кого?

Анджи, не е лесно завръщането, не е. Mr. Green

# 400
е как накъде са тръгнали - на спорт, разбира се! Simple Smile

# 401
Днес появявайки се с анцуг на обществено място имам само една амбиция - фитнес  Whistling

# 402
Като гледам изровена от Небитието тема и се сещам за следния казус - когато някой изрови стара тема, всички гракват: "Абе, откъде я изровихте тая тема, бе?!"....а съответно някой като пусне нова тема, която преди време е отлетяла в Нищото пак се почва с ехидните подхвърляния: "Някои хора май не знаят как се ползва търсачката"...та въпросът ми е - има ли някакъв общоприет етикет, как се постъпва в подобни случаи?

....а за анцузите - или Адидас, или нищо!  Peace

# 403
Като гледам изровена от Небитието тема и се сещам за следния казус - когато някой изрови стара тема, всички гракват: "Абе, откъде я изровихте тая тема, бе?!"....а съответно някой като пусне нова тема, която преди време е отлетяла в Нищото пак се почва с ехидните подхвърляния: "Някои хора май не знаят как се ползва търсачката"...та въпросът ми е - има ли някакъв общоприет етикет, как се постъпва в подобни случаи?

....а за анцузите - или Адидас, или нищо!  Peace
адидаса и към ...парк  Heart Eyes

# 404
някой дал ли е в темата точен превод на анцуг на български, /не ми се чете напред/ и от къде идва /германия или ?. много се чудя какво е включвало понятието  в оригинал?

Общи условия

Активация на акаунт