Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 084
  • 466
  •   1
Отговори
# 420
Аз пък се чудя работа и  свой живот нямате ли си ,че имате толкова наблюдения  newsm78
И какви ли са амбициите на хората кибчещи по заведенията и анализиращи силикона и телефона на останалите посетители?

Следващия път, като искам да си публикувам мнението, непременно ще го съгласувам с теб, а до тогава имаш картбланш да се чудиш за амбициите на хората, които кибичат по заведенията и анализират силикона и телефоните на останалите посетители.  Peace
Благодаря за картбланша ама то не е нужно кой знай какво за да си отговоря на чуденката.
Та освен да ти пожелая да смениш средата та да не виждаш толкова мнооооооого тлъсти екземпляри с миризливи чорапи ....... друго не ми остава.

# 421
Аз в момента СЪМ с анцуг, шушляков, с подплата.
Дали съм шушляк или имам друг проблем?
Моля , направете ми анцугов анализ, важно ми е. Благодаря.

# 422
Ако не ти е с ниска талия и не ти се подават прашките, направо си аут, Жозич. Laughing

# 423
Ако не ти е с ниска талия и не ти се подават прашките, направо си аут, Жозич. Laughing
Прашки не нося, Бут, и те са демоде.
И, не, не е с ниска талия предвид възвисокия ми корем. Whistling

# 424
Аз пък се чудя работа и  свой живот нямате ли си ,че имате толкова наблюдения  newsm78
И какви ли са амбициите на хората кибчещи по заведенията и анализиращи силикона и телефона на останалите посетители?

Следващия път, като искам да си публикувам мнението, непременно ще го съгласувам с теб, а до тогава имаш картбланш да се чудиш за амбициите на хората, които кибичат по заведенията и анализират силикона и телефоните на останалите посетители.  Peace

Божееееееее, колко мъка има по тоя свят, Боже. Много еднопистово мислене имаш, скъпа  Mr. Green
Благодаря за картбланша ама то не е нужно кой знай какво за да си отговоря на чуденката.
Та освен да ти пожелая да смениш средата та да не виждаш толкова мнооооооого тлъсти екземпляри с миризливи чорапи ....... друго не ми остава.

# 425
                             Бреййййй, сефте чувам, че заведенията са само за хора със силикон или поне спортно екипче. Аз сигурно мога да ходя само до мазето с ваше позволение? Да, наблюдателна съм, и да, заведенията са част от живота ми. Колкото до това което виждам по заведенията... направила съм си застраховка живот, за в случай че умра от смях някой ден.

# 426
Аз пък се чудя работа и  свой живот нямате ли си ,че имате толкова наблюдения  newsm78
                             Бреййййй, сефте чувам, че заведенията са само за хора със силикон или поне спортно екипче. Аз сигурно мога да ходя само до мазето с ваше позволение? Да, наблюдателна съм, и да, заведенията са част от живота ми. Колкото до това което виждам по заведенията... направила съм си застраховка живот, за в случай че умра от смях някой ден.
О, моля където искаш ходи .както казах вече амбициите ви са ясни -наблюдение и анализ на вида и поведението на останалите .
Яно нещо ми има щом гърдите и телефоните на хората не ме вълнуват .
С еднопистово мислене съм както каза  Шушумига.

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 15:41 от кукувица оптимистка

# 427
Не разбрах ся аз шушляк фешън ли съм или не?

Ако не-с коя марка да го сменя? newsm78
Помогнете, моля, за да не пускам цяла тема, все пак.

# 428
Айде вземете да се сбиете, а?...Тия с анцузите срещу ония с ризките и сакенцата.  Peace

# 429
А къде остават ония с възкъсите поли?
И откога амбицията има общо с дрескода? Whistling

# 430
neмога да повярвам,че по тази проста темичка се изписа толкова мноооого. Rolling Eyes

# 431
Към момента темата с обелките
от слънчоглед е вече три страници,
така ча не виждам нищо странно. Peace

# 432
Ей с това ще си ултра фешън Laughing

Плюс

И да не забравяме

И право в Син Сити. hahaha Mr. Green

# 433
А паниците за какво са? newsm78
И не си мисли,че в Син Сити ходят