Предвид върлуващата попфолк мода в Б-я на кич, златно, лъскавко, тениски с надпис, аз все пак смея да твърдя, че някои от ходещите с анцузи сме по-малкото зло.
За протокола - аз също обичам да ходя с анцузи. Обикновено долнище. Мотя се с тях когато съм в квартала, на разходка в парка, когато съм тръгнала нещо да си купувам и имам да обикалям доста пеш по магазините, да, искам да ми е удобно. Включвам и обиколки в така модерните Мол-ове. За последното особено пък. Няма се наконтя с най-новия кат дрехи я. Ще влизам, ще меря, обикаляне - ми че то си е за анцуг. Освен това веднага ще си призная, че понякога ако е някакъв по-неглеже работен ден и на работа съм ходила така. Например ако е извънреден работен ден в събота.
Е, и какво сега? Да споделя ли какви амбиции имам?
По последните снимки... не е много справедливо това Верту до Адидас. Последното ти носи чисто практическа полза освен модичка, докато Вету-то си е просто един етикет. Лепиш си го и вече си друг човек.
...Според мен двете неща нямат нищо общо (анцунга и амбицията)..но наистина не е красиво.Може ли в другите държави анцуга да се смята за делнично/спортно облекло, да са най-евтините "боклуци"(дори и великите адидас) и да се носят само на фитнес или разходка, а тука да струват майка си и баща си(е пък 300 лв за анцунг
..това си е ненормално..има хора, на които това им е заплатата за цял месец ) и "най-модерните" мацки и пичове да топуркат наляво-надясно облечени така по Витошка или в мола..или пък в някакви изискани,скъпарски заведения( и то вече и смешно става като видя АдиБас
или уж марков Адидас ама с две черти отстрани...)
Не мисля, че на такива места обезателно човек трябва да е с делово облекло
Виж за служителите е друго, за тях съм съгласна.