Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 023
  • 466
  •   1
Отговори
# 405
Амбициите са ясни от преди новата ера :  newsm18 bg"ПО-ВИСОКО, ПО-СИЛНО, ПО-БЪРЗО"

# 406
някой дал ли е в темата точен превод на анцуг на български, /не ми се чете напред/ и от къде идва /германия или ?. много се чудя какво е включвало понятието  в оригинал?

Няма и не може да има точен превод, поради сложната семантика на думата. Тя има древни китайско-немски корени и идва от изчезналата дума "Хан Цуг". В свободен превод е значело нещо като "Господарят на Влака" или нещо подобно. Има монографии по тази тема, ако се интересуваш, имам едно приятелче в БАН, той може да подхвърли повече информация.

# 407
  • сусурлево
От анцуг е, верно, ама някой ми се заяждаше, че на БГ било анцуНг правилно... не знам.

Дона, в Софийския университет, Ректората, хора по анцу(н)зи има в неограничено количесто. Виждала съм и изтънченият моден ансамбъл анцу(н)г с бял кант, обувка на ток, дамска чанта и потниче с пайетки, пак там.
Joy верно ли бе!
ужасТ!
Крайно време е да се наложи "фейс "контрол във ВУЗ-овете!Не може да ходиш в сграда институция,все едно си бил на бОстана да береш пъпеши!
аз до преди 15 дена учих там (иф), но честно такова нещо не съм виждала  Shocked може би ,защото бях задочно и не сме били толкова много

# 408
От моите наблюдения --> тръгнали са на кафе, което ще изпият с последните стотинки (левчета), защото са без работа, а те не са за каква да е работа. Трябва и да е добре платена, и ако може добре скатана. В кафето ще говорят демонстративно по мобилния, който ще е относително нов модел (макар че може да е и леко очукан), който може да е и на ваучер. Възможно е да обсъждат жени (колко са дебели, колко са грозни и прочие), като самите са тлъсти, с мазни коси и миризливи чорапи.  Mr. Green

Такива екземпляри съм виждала мнооооооооооого.

# 409
Шушумига, ама колко ти отива ника, ако знаеш!  bouquet

# 410
Шушумига, ама колко ти отива ника, ако знаеш!  bouquet

Мерсиииииии  newsm56

# 411
Амбициите зависят от това дали анцузите са *маркови* или не  Laughing

# 412
....тръгнали са на кафе, което ще изпият с последните стотинки... В кафето ще говорят демонстративно по мобилния, който ще е относително нов модел (макар че може да е и леко очукан)...
                           Хахахаха, това ми напомни на едно дебеличко момиче от Русе. В зората на демокрацията беше любовница на мастит.. бизнесмен (надали чак любовница, де), та той и беше купил мобифон. Тогава телефони имаха малцина избрани. Та тази девойка беше много горда от подаръка, при все че нямаше карта. Ходеше с анцуНг (специално за една потребителка по-нагоре) по лъскавите заведения, слагаше мобилния редом до цигарите, и от време на време като и стане скучно симулираше разговор по него. Както вече споменах телефона (може и да не беше мобифон  newsm78) нямаше карта (Мтелските бяха по 320 лв  ooooh!), и този факт за съжаление беше широко известен. Та... много сме и се смели тогава... Но докъде е стигнала сега - нямам понятие. Имаше големи амбиции тогава.

# 413
....тръгнали са на кафе, което ще изпият с последните стотинки... В кафето ще говорят демонстративно по мобилния, който ще е относително нов модел (макар че може да е и леко очукан)...
                           Хахахаха, това ми напомни на едно дебеличко момиче от Русе. В зората на демокрацията беше любовница на мастит.. бизнесмен (надали чак любовница, де), та той и беше купил мобифон. Тогава телефони имаха малцина избрани. Та тази девойка беше много горда от подаръка, при все че нямаше карта. Ходеше с анцуНг (специално за една потребителка по-нагоре) по лъскавите заведения, слагаше мобилния редом до цигарите, и от време на време като и стане скучно симулираше разговор по него. Както вече споменах телефона (може и да не беше мобифон  newsm78) нямаше карта (Мтелските бяха по 320 лв  ooooh!), и този факт за съжаление беше широко известен. Та... много сме и се смели тогава... Но докъде е стигнала сега - нямам понятие. Имаше големи амбиции тогава.

Не че има връзка с анцунзите, но да си кажа. Аз мисля, че тази тенденция се е поразвила в днешно време. Само дето мобилния е заменен с I phone и девойките не ходят с анцунзи (поне голямата част), а със силикон (нищо че са на 18 години) и в заведенията, вместо да говорят уж наужким по телефона, симулират колко са напреднали технологично, като чоплят нещо по I phone-а и от време на време си слагат гланц на устните Simple Smile)))))))

# 414

симулират колко са напреднали технологично, като чоплят нещо по I phone-а и от време на време си слагат гланц на устните Simple Smile)))))))

hahaha Joy  bouquet

# 415
Аз пък се чудя работа и  свой живот нямате ли си ,че имате толкова наблюдения  newsm78
И какви ли са амбициите на хората кибчещи по заведенията и анализиращи силикона и телефона на останалите посетители?

# 416
Възможно е да обсъждат жени (колко са дебели, колко са грозни и прочие), като самите са тлъсти, с мазни коси и миризливи чорапи.  Mr. Green

Мнооооооооооого тъжно, че живееш сред такива.

# 417
Възможно е да обсъждат жени (колко са дебели, колко са грозни и прочие), като самите са тлъсти, с мазни коси и миризливи чорапи.  Mr. Green

Мнооооооооооого тъжно, че живееш сред такива.

А кой е казал, че живея сред такива  Mr. Green Генерализирането в чата винаги много ме е радвало

# 418
Аз пък се чудя работа и  свой живот нямате ли си ,че имате толкова наблюдения  newsm78
И какви ли са амбициите на хората кибчещи по заведенията и анализиращи силикона и телефона на останалите посетители?

Следващия път, като искам да си публикувам мнението, непременно ще го съгласувам с теб, а до тогава имаш картбланш да се чудиш за амбициите на хората, които кибичат по заведенията и анализират силикона и телефоните на останалите посетители.  Peace

# 419
В момента върви такава тема *Чуденки*  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт