Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 086
  • 466
  •   1
Отговори
# 165
Анцунг от главата до петите, преметната малка чантичка през китката,сл.очила-несъразмерни с лицето,но фешън! и Вики Бекъмова право в МОЛ-а.Масова амбиция. Mr. Green

# 166
Анцунг от главата до петите, преметната малка чантичка през китката,сл.очила-несъразмерни с лицето,но фешън! и Вики Бекъмова право в МОЛ-а.Масова амбиция. Mr. Green
Joy    Joy   

А за цените....моя позната си купи панталон за около ....250 лв.Маркофф...От Витошка...На третото обуване й се сцепи на гъза...не питай как се е прибрала.
Та толкова за скъпите и маркови дрехи...в Бг.

# 167
  • Провинция
Анцунг?!О,да...Това ми е един от любимите "костюми".Принципно,когато съм в по-спортно настроение обличам анцунг(или нрщ спортно).Когато ходя на разходка с гаджето също.И на кафе ходя с анцунг.Какво общо има един спортен екип и въобще дрехите с амбициите.За тези горещини на истина анцунга за мен е абсурд,но васе пак има хора на които вечно им е студено-майка ми примерно зиме лете си е все с дебели чорапи и чехли в нас.Стига с тези повърхностни мисли,предрасъдъци и грижа за другия.Гледай си твоите дрехи и твоите амбиции.В крайна сметка нито хората с анцузи живеят за твоето мнение,нито ти за тяхното,предполагам.Живи и здрави и кой как си иска да се облича и амбицира.

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 12:59 от kragovrat

# 168
Анцунг? В мн. ч. не се ли пише анцунзи? Или анцунгзи?  Whistling

# 169
По принцип - анЦУГ. Дума анцуНг, няма. book И просто анцуЗИ.

# 170
A как е ауспух в множествено число?

# 171
Joy Joy АуспуСи.

# 172
Joy Joy АуспуСи.

Смешно ти е на теб, ама съм виждала изписано и ауспухи Crazy

# 173
Ауспух с анцуг - турбо гъзар. Mr. Green

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 13:43 от Бианkа

# 174
Ауспух с анцуг - турбо гъзар. Mr. Green

Да добавя.....с амбиции bowuu

# 175
Пише се анцуг. На повечето фенове анцуНг им отива повече. За жените- в комбинация с червило, молив на очите, фдт, руж, спирала и така нататък.

# 176
Мнението на Бижу насочи мисълта ми в посока, малко по-различна от идеята на темата.
Професионалните спортисти, които са облечени почти непрекъснато с анцузи са едни от най-амбициозните хора.
Те се стремят към най-голямото постижение в областта, в която се състезават. Та, ето ви хора с анцузи и амбиции. Simple Smile
Облечени в различни от анцуга дрехи поне на мен ми изглеждат странно, изкл. Стефка Костадинова, която за мен е една от най-стилните жени в БГ.

# 177
За Риана казват, че е амбициозна. Thinking Чантата е много подходяща, не мислите ли?

Амбициите на Теди Велинова едва ли някой ще оспори.

Професионалните спортисти, които са облечени почти непрекъснато с анцузи са едни от най-амбициозните хора.
А, благодаря ти! Hug Работещите в областта на спорта не като спортисти, също.

# 178
Той и Джако, мир на праха му, ходи в съда по пижама, но на тях им е позволено Laughing

# 179
За Риана казват, че е амбициозна. Thinking Чантата е много подходяща, не мислите ли?

А, благодаря ти! Hug Работещите в областта на спорта не като спортисти, също.

Уелкъм, както се казва! Simple Smile
Треньорът, който според мен има заслуга на повече от 60 % за всяка победа или постижение изобщо, също.

Общи условия

Активация на акаунт