Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 095
  • 466
  •   1
Отговори
# 150

Аз по начало не разбирам темата - как носеното на анцуг се имплементира с амбициите? От къде знаеш с какви амбиции съм и дали съм тръгнала с амбицията за кило кренвирши  в 22ч., или с амбицията да съм атракцията на коктейл-парти?  newsm78

Импле-какво?

Mr. Green Е знам една сложна дума обичам да я имплементирам в изреченията  Mr. Green

пп - използва се в смисъл на осъществява, трансформира, внедрява, превръща, осъществяване на нещо по някакъв начин - в случая как амбициите се "осъществяват" чрез носенето на анцуг

# 151
Да ти се имплементира анцуга на ... амбициите, го разбирам по-скоро по следния начин:

Направо ми се имплементира на българския изик  Mr. Green

# 152
Да ти се имплементира анцуга на ... амбициите, го разбирам по-скоро по следния начин:

Направо ми се имплементира на българския изик  Mr. Green

В случая баш така стана  Peace  Embarassed

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 19:22 от •ºt®eisyº•

# 153
Мен, честно казано, ме учудваше в университета тук, как масово всички ходеха по пижами в часовете. Ми не ми е на място, колкото и да съм над нещата.
ами, като си си легнал преди точно два часа, защото си писал домашни до 6, пижамата си е най-естественото облекло  Mr. Green
а точно по твоя край съм виждала мъж по хавлиен халат и джапанки по улицата в минусова температура, отиде да си напазарува нещо в близката аптека  Laughing Laughing

# 154
  • Boston, MA
Мен, честно казано, ме учудваше в университета тук, как масово всички ходеха по пижами в часовете. Ми не ми е на място, колкото и да съм над нещата.
ами, като си си легнал преди точно два часа, защото си писал домашни до 6, пижамата си е най-естественото облекло  Mr. Green
а точно по твоя край съм виждала мъж по хавлиен халат и джапанки по улицата в минусова температура, отиде да си напазарува нещо в близката аптека  Laughing Laughing

Ми да спят по анцузи бе!  Laughing

Джапанки и потници в минусови температури - вече свикнах...

Разбрах ва и за имплент-онова.  Grinning

# 155
Много размекнати мозъци в тази тема, пък макар и без анцузи.  Wink
Липсата на работа и проблеми раждат подобни "умни" терзания, че и теми...

# 156
Разликата между анцузите от 50лв. и тези от 300лв. е от тук до небето, но да не отваряме тази тема отново, че вече става банално.

...отивам да се гръмна...установих, че съм сноб, първеню, неразумна и неуспяла
С думата "катил" не съм запозната

Айде, бе, сериозно?! Да ти кажа, имали сме и от едните, и от другите. От 50 беше памучен, от 200 /не 300/ беше някаква хай-тек материя, която за мене си е чиста проба синтетика. Вярно, че не се скапа бързо, но то по принцип пластмасите са вечни.
За "пЪрвенютата" нищо не съм казвала, споменах пАрвенюта. С което не омаловажавам твоя личен успех и просперитет, какъвто и да е той.
Думата "катил" извадих от цитата и нямам нищо против да я обясня- турцизъм е и означава "разбойник", но в конкретния контекст е употребена със значение "дебил". Ако и тази дума не ти е позната, давам безплатни консултации.
Значи нямаш проблем в такъв случай.
Носи си анцузи с такава цена каквато ти носи удоволствие.
И остави останалите сами да избират какво да носят, без да размахваш пръст.

# 157
Напоследък погледът ми все се спира на хора с анцузи - не защото са тръгнали на фитнес. Дори в тази жега - анцуг с горнище. Та се замислих - какви ли са им амбициите на тези хора? Към какво се стремят? И защо анцуг - ...?
Мъжът ми ходи с анцуг на работа. Тъй като е на работа почти непрекъснато, значи почти непрекъснато е с анцуг.
Обаче не ходи с горнище в тези жеги, извинете за което, ами ходи с Clima 365.
Вероятно с удоволствие би ходил и в костюм, защото ще му стои чудесно, но някак странно би изглеждал. Mr. Green Може пък да го накарам да пробва, да видим какъв ще е ефекта. 
Амбициите му са големи, но не за него лично, а за децата и семейството. Също така и в професията.
Стреми се към любов, спокойствие и достатъчност.
Анцуг защото, един треньор по плуване би изглеждал странно в балетна пачка, не мислиш ли!? Mr. Green
Надявам се поне мъничко да съм успокоила страхът ти от  не отиващи на фитнес, неамбициозни хора, без стремежи, но избрали анцуг за дреха. В жегата. Laughing

# 158
bisera79,  нездраво любопитство, с какво ти помага? Не би трябвало да те интесуват чуждите амбиции, освен ако не касае хора от близкото ти обкръжение...

# 159
Това е диагноза за мен!
 На мен ми е абсурдно, да кръстосваш фьешън бутиците с анцуг!
Пък бил той и със златни нишки!
А мома с анцуг в комбинацийка + златен ланец-лели,мали,кОй туй нещУ?! Sick

# 160
Бая се замислих, и не можах да се сетя да познавам някой, който да носи  такава униформа, извън подходящите за нея места.  Не им знам амбициите демек. 

# 161
Ами въпрос на вкус-казало кучето и си облизало ...
Напоследък било модно-предимно мутреси,манекенки....
СиРеч,дьет съ вика-баш модници! Sick

# 162
Амбициите му са големи, но не за него лично, а за децата и семейството. Също така и в професията.

Ох, доживях чак на 11-та страница да прочета за комплицираната връзка между анцуга и амбициите.  Party
Благодаря, Балу, вече мога да спя спокойно!    bouquet

ПП Хм, май няма да спя съвсем спокойно. Нищо не спомена за цената му и дали тя е право или обратно пропорционална на големината на амбициите. Не е честно, пък!  Crossing Arms

# 163

Ох, доживях чак на 11-та страница да прочета за комплицираната връзка между анцуга и амбициите.  Party
Благодаря, Балу, вече мога да спя спокойно!    bouquet

ПП Хм, май няма да спя съвсем спокойно. Нищо не спомена за цената му и дали тя е право или обратно пропорционална на големината на амбициите. Не е честно, пък!  Crossing Arms

Бижу, Сийка май нещо се закача с мъжа ти..

# 164
ПП Хм, май няма да спя съвсем спокойно. Нищо не спомена за цената му и дали тя е право или обратно пропорционална на големината на амбициите. Не е честно, пък!  Crossing Arms
В никакъв случай не мога да позволя такова нещо! Naughty
За коя цена иде реч? На анцуга? Обратно пропорционална е на амбициите, в тяхна полза.
Честно ли е вече? Rolling Eyes

Бижу, Сийка май нещо се закача с мъжа ти..
Няма лошо! Може да го е видяла някъде и да е осъзнала, че още хваща окото. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт