Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 115
  • 466
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Темата не е ли шеговита?

# 136
Ми не, авторката е съвсем сериозна...май.

# 137
Тя като каква е зададена темата е едно на ръка, пък в какво се превърна е съвсем друго. Mr. Green

Не ми е ясно само, анцузите от разпродажби към коя група спадат? Тоест ако е под 150 лева да се хваля, или най-добре да го обличам само за да хвърля боклука (разделно, разбира се  Mr. Green)

# 138
Ще си ги мерим ли (анцузите имам предвид) - таман имам нов......  search

# 139
Темата не е ли шеговита?

Мдааа  Simple Smile Много се смях последния час, докато четох писанията, които бях пропуснала, че известно време не бях пред компа.

Интересното е, че същото - въпросът за амбициите на хората с анцузи - написах и на стената си във Фейсбуук.  Само в няколко отзива има подобие. Може да се приеме като доказателство че наистина съществуват паралелните светове - все тук, все в едно и също време.

Тук в началото някой настояваше за уточнение и дадох малко подсказване и насочване на темата, но не съвсем, защото не исках да я конкретизирам, не исках да внушавам нищо. Ето сега и още малко - под "хората" имах предвид основно мъже. Иначе писах, че "търсят работа" и не гледам "майките в градинките". Беше ми любопитно по принцип отношението към "хората с анцузи" и не очаквах лични обяснения, защото както някой вече писа - не може да се очаква, че тези хора да пишат в този форум, а и въобще в някой друг.

# 140
.........и не очаквах лични обяснения, защото както някой вече писа - не може да се очаква, че тези хора да пишат в този форум, а и въобще в някой друг.

Айде сега, всички дали обяснение да си отдъхнат. Laughing

# 141
.........и не очаквах лични обяснения, защото както някой вече писа - не може да се очаква, че тези хора да пишат в този форум, а и въобще в някой друг.

Айде сега, всички дали обяснение да си отдъхнат. Laughing

Отдъх... Whistling

# 142
Беше ми любопитно по принцип отношението към "хората с анцузи" ...
Ами на мен са ми смешни,честно казано.Ако не са със сак и да отиват на фитнес или тренировка, определено си мисля,че са от типа "дебеловрат с ланец".
За всяко място и събитие си има дрехи...анцуга е вид спортен екип и като такъв е за спорт,не за киснене в кварталната кръчма или още по-лошо ,в някой ресторант...ама и такива ги има,де!
Явну са имът за мноу мудерни!     Joy      

# 143
...анцуга е вид спортен екип и като такъв е за спорт,не за киснене в кварталната кръчма...
                       Всеки със спорта си все пак  Whistling. Аз нямам подобно облекло, но пък имам пола, която шумоли по съвсем подобен на шушляка начин, фук-фук.

# 144
  • София
Или аз не мога да разбера,
или ти не можеш да обясниш
какво точно имаш предвид Confused
Какви ли са амбициите на съседката
от втория етаж,която разхожда кучето
си по пеньоар,а иначе работи в БАН?
Tова, че разхожда кучето по пеньоар и работи в БАН си пасва идеално,чудно че не го разхожда по комбинизон.Те в БАН са от кукумицин нагоре   Laughing

# 145
Тази тема и част от мненията
в нея доказват,че жегата навън
е нечовешка.

# 146
Аз да си кажа, че съм ходила на не една и не две лекции по пижама. Grinning  Но не бях и единствената. Блажени времена.

# 147
Или аз не мога да разбера,
или ти не можеш да обясниш
какво точно имаш предвид Confused
Какви ли са амбициите на съседката
от втория етаж,която разхожда кучето
си по пеньоар,а иначе работи в БАН?
Tова, че разхожда кучето по пеньоар и работи в БАН си пасва идеално,чудно че не го разхожда по комбинизон.Те в БАН са от кукумицин нагоре   Laughing
Добре, че извън БАН пък се е сбрал елита на нацията - най-често в кварталната кръчма след работа... по анцуг, тананикайки си чалгичка... Stuck Out Tongue

# 148
  • Boston, MA
Мен, честно казано, ме учудваше в университета тук, как масово всички ходеха по пижами в часовете. Ми не ми е на място, колкото и да съм над нещата.

Също ми е интересно като видя на малко бебе (0-6 м) анцуг. Това вече не е за удобство, на бебетата всички дрехи са им удобни. Вкусът на родителя си личи...

Нося нещо-като-анцуг най-много аз, йога панталони.

Аз по начало не разбирам темата - как носеното на анцуг се имплементира с амбициите? От къде знаеш с какви амбиции съм и дали съм тръгнала с амбицията за кило кренвирши  в 22ч., или с амбицията да съм атракцията на коктейл-парти?  newsm78

Импле-какво?

# 149
Сега разбирам - ставало въпрос за хора, не за жени  Laughing

Тогава - не е хубаво, тц, направо просташко. Явно нямат амбиции, щом не работят, а и дори не ходят да спортуват, пфу, срамота  Laughing  Все пак можеше да се облече с костюм, като ходи в кварталната кръчма, поне да се дегизира  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт