Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 113
  • 466
  •   1
Отговори
# 210
минзухар ,много насериозно се взимаш.По-скоро аз няма какво повече да кажа-само че ми харесва главната ти роля ooooh!

# 211
аз не разбрах едно ,за да си проличат високите ми амбиции какъв точно трябва да е анцуга и с какво да се носи : 1.с чехли на гол крак; 2.с чехли и чорапи ; 3.маратонки(какви по точно); 4.джапанки ; 5.джапанки и чорапи.въпрос с повишена трудност newsm78

Аз съм виждала и с официални обувки - това в есенно време  Joy

# 212
абе аз съм виждала ромка с  анцуг и токчета ,ама много не й личаха амбициите,честно да ти кажа.пък е много важно за мен да знам как да ходя до кварталното магазинче.трябва да се виждам отдалече Mr. Green

# 213
Хората с анцунзи са нормални хора,като всички нас:) Анцунзите,поне тези,които виждам в Адидас или Найк,май никак не са евтини.Цената на дрехата едва ли ще покаже амбицията на някой:) Rolling Eyes

# 214
Що за въпрос е това? На който както му е удобно,така си ходи,има ли значение дали си по анцунг или по дънки ..... А тези с костюмите,да не би да са по различни ...  Naughty не е хубаво така да се категоризират хората

# 215
Може би темата трябваше да се озаглави "Естетиката на нашето обличане" и да се коментират повече различните видове облекло. А кой какви амбиции има-това си е негов проблем. Някога като деца ни учеха, че не трябва с това, с което играем да излизаме на улицата, да ходим на у-ще, на кино, на театър, на концерт. Тоест навсякъде облеклото трябва да се съобразява. В последните години всичко доста се неглижира-облекло, отношение към околните, начин на изказване пред приятели или пред непознати хора. Облеклото изразява нашето отношение към околния свят. Като че ли стават все по-малко добре облечените хора. Няма кой да ги научи или им е все едно? Не казвам НИКОГА "не им пука"-звучи извънредно грозно. Когато сме облечени добре, ние създаваме настроение на себе си и на околните. Цветовете също са от особено значение-напр. черният цвят действа подтискащо. Чудя се как е възможно толкова хора да го харесват и дори сега през лятото да го носят. За мен той е гробищарски цвят. В нашето семейство нямаме нито дънки, нито джинси, а анцунги използваме само по време на спортуване. Забелязвам, че доста се разпространи понятието "спортно облекло". Смятам, че то е неправилно. Става дума за "неглиже облекло".  Т.нар. "молове" са пълни с него. А и не само те. При това цените съвсем не са символични. Явно, че някои "дизайнери" се стремят да спечелят много повече точно от това облекло и затова брутално го налагат. Неговата себестойност е доста по-ниска. А потребителят се увлича  в това начинание без да мисли и без да влага капчица естетика.

# 216
Ако някога си купя анцуг за 250 лв, някой да дойде и да ме застреля, моля.

# 217
 Aз не мога да си представя как може да се живее без дънки. Нищо лично  vl, просто си се чудя.

# 218
Vl, с повечето, което си написала съм съгласна.Но конкретно за дънките-има места, на които не е уместно да отидеш с костюм или елегантно облечен, да не кажа по-силна дума.На концерт на любимата група, на спортна проява, на пикник, на пазар, на най-обикновена разходка с приятел, как да отидеш облечен? Анцугът е вариант, но точно както си посочила, ако спортуваш.Не мога да си представя да нямам дънки, за мен това освен всичко друго е и удобство...

# 219
Може би темата трябваше да се озаглави "Естетиката на нашето обличане" и да се коментират повече различните видове облекло...
... А потребителят се увлича  в това начинание без да мисли и без да влага капчица естетика.

Бих била много благодарна ако дефинираш понятието "естетика".  Laughing
Кое я създава - дрехата, сама по себе си, човекът, сам по себе си или комбинацията от двете.  Mr. Green
Ех, къде отиде народната мъдрост, че хубавият кон и под скъсан чул/евтин анцуг се познава?  Rolling Eyes

# 220
  • София
О, темата се развила много вдъхновяващо.

Мога да нося всичко, така че да не дразни. Сигурно е лично качество.
Без някои крайни извращения, другото е въпрос на самочувствие и адекватност на поведението, не чак толкова на обличането. На мен, пък, са ми противни тези, които отиват в някой фЙешън софийски рестораН натокани до толкова, че придвижването им към тоалетната е притеснено и вдървено, та чак се чува!

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 07:26 от ivonska

# 221
  • София
Аз знам отговора!

Амбициите им са да се включат в огромния и супер престижен клуб, наречен:
"Пансион Младост-Адидас"
Приятно е да принадлежиш към една такава супер-елитарна общност!
Задълженията са да се разкарват с елитните екипчета из квартала.
Привилегиите са всички останали да ги гледат и да зеленеят от завист зарад тая престижна дизайнерска марка.

П.П. Откакто работя до Адидас и виждам всеки трети облечен с тях, ми се гади. Sick

# 222
Може би темата трябваше да се озаглави "Естетиката на нашето обличане" и да се коментират повече различните видове облекло...
... А потребителят се увлича  в това начинание без да мисли и без да влага капчица естетика.

Бих била много благодарна ако дефинираш понятието "естетика".  Laughing
Кое я създава - дрехата, сама по себе си, човекът, сам по себе си или комбинацията от двете.  Mr. Green
Ех, къде отиде народната мъдрост, че хубавият кон и под скъсан чул/евтин анцуг се познава?  Rolling Eyes

„У човека всичко трябва да бъде прекрасно: и лицето, и анцуга и мислите".  Peace ...един руски колега го е казал тва

# 223
Цветовете също са от особено значение-напр. черният цвят действа подтискащо. Чудя се как е възможно толкова хора да го харесват и дори сега през лятото да го носят. За мен той е гробищарски цвят. В нашето семейство нямаме нито дънки, ...

На кого? На мен ми действа супер. Дънки и черен топ любимата ми комбинация.

# 224
Какво им е толкова просташко на анцизите, след като някои се бъркат с по 200 лв за чифт не мога да разбера  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт